Totalul afișărilor de pagină

luni, 13 iunie 2011

PE UNDE NE PLIMBAM...AZI TRANSFAGARASANUL..FRUMUSETEA TRANSFAGARASANULUI NU  POATE FI DESCRISA IN CUVINTE . INCEPE IN COMUNA BOSCOV , JUDETUL ARGES SI SE TERMINA IN COMUNA CARTISOARA . ARE 151 DE KILOMETRI ....MIRIFICI !!!! ESTE CONSTRUIT PESTE MUNTII FAGARAS , CEL MAI INALT LANT MUNTOS DIN ROMANIA , ESTE ASFALTAT SI IN APROPIEREA TUNELULUI DE LANGA BALEA LAC AJUNGE LA ALTITUDINEA DE 2042 M .  HIDROCENTRALA  VIDRARU , CETATEA POENARI , VIADUCTELE , BARAJUL VIDRARU , LACUL VIDRARU , CASCADA CAPRA , BALEA LAC , CASCADA BALEA , 830 DE PODETE SI 27 DE VIADUCTE . AVETI CE VEDEA ...A FOST CONSTRUIT IN 1970-1974 . ESTE UN TRASEU SUPERB SI IMPRESIONANT . 
SA VINA VACANTA...CU TRENU' DIN FRANTAAA...

4 comentarii:

  1. yes...amazing...''the best road in the world''...top gear 2009...!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. care e calitatea traseului, sunt gropi sau portiuni accidentate? planuim un road trip prin tara, vara asta si avem in plan si transfagarasanul... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. cand am fost in septembrie era super bine ...mai bine ca in oras..la mine !! daca nu s-a intamplat nimic de atunci ...e super ok !! plimbare placuta , e super traseul , asta si bicazul , sunt traseele mele de suflet !!

    RăspundețiȘtergere