..de toate!!!!!..alandala...cum imi trec prin minte..si cum am chef..incercate pe pielea mea..
Totalul afișărilor de pagină
marți, 31 decembrie 2013
Iubitelor mele, cu dragoste!
Astazi este ziua puiului meu iubit Monik, care mi-a daruit un alt mic puiut...pe Eva-Maria!
La multi ani iubitele mele fete!
Va iubesc si o sa am grija de voi cu toate puterile mele!
marți, 24 decembrie 2013
Odorizante de camera bio- Diy
...am strans cojile de la tonele de portocale pe care la mananc de sarbatori, atunci imi plac cel mai mult :)
Prima combinatie contine coaja de portocale, stelute de anason, bete de scortisoara si 25-30 picaturi de ulei eteric de pin.
A 2-a combinatie contine felii de lamaie uscate sau proaspete, crengute de rozmarin si ulei eteric de lamaie.
Se completeaza cu apa plata, se tine cateva zile in frigider pentru a se amesteca aromale, apoi se foloseste lampa de aromaterapie, dar eu bag borcanul la microunde, il incalzesc pana la puntul de fierbere si aburii frumos mirositori se raspandesc in casa. Ma incanta ideea si o sa fac si alte combinatii, in functie de anotimp!
Mergeti si la fetele din Constanta, sa vedeti ce v-au pregatit si ele!
Elena http://elenabanciu.wordpress.com/
Elisa http://www.littlebeautybag.com/
Alexandra http://axa-makeup.blogspot.ro/
Pinky Rainbow http://tulips-and-sparkles.blogspot.ro/
Sarbatori fericite!!!
Coco! :)
vineri, 20 decembrie 2013
Secret Santa
Secret Santa mi-a adus mie un cadou deosebit : le-am cunoscut pe Elisa si pe Alexandra, 2 fete cucuiete de varsta Monicai mele, cu care am schimbat cadouase, am baut un suculet, ne-am fotografiat si amuzat...una peste alta....m-am descurcat... zic...chiar si asa...cu dublu varsta :)
Ne-am dus intinse la un targ de Craciun, despre care nu vreau sa mai vorbesc, numai targ nu era...ma rog, era, dar numai cu produse culinare, iar noi visam vin fiert cu scortisoara....am zis merci ca am gasit un cort sa bem un suc...asta nu ne-a stricat deloc bucuria schimbului de cadouri si intalnirii! :)
O experienta frumoasa, un lucru bun pe care mi l-a adus acest blogulet! Sarbatori fericite fetele!
Coco
miercuri, 18 decembrie 2013
Autoportret si gutui :))
Minunatia aceasta am gasit-o pe blogul lui Dani - mergeti copii la ea - si imediat gurmanda din mine a si simtit gustul si mireasma gutuilor! Am purces la cumpararea ingredientelor pentru ca nerabdatoarea de mine nu mai putea dormi cu gandul la acele jeleuri. Calica de mine a ales sa prepare bunatatile din 2 kg si jumatate de gutui...ca tot credeam ca nu-mi ajung si vroiam sa fiu sigura. Grabita de mine, a trecut la fapte.....si cu toate ca nu aveam la dispozitie suficient timp pentru aceasta minunatie.... incapatanata de mine a trecut la fapte! Cu toate ca sunt rabdatoare in general, cand vine vorba de pape sunt tauroaica nr 1.
Reteta este extrem de simpla, dar iti consuma ceva timp : se curata gutuile, se fierb in apa cat sa le acoperi cu putin suc de lamaie, casutele samburilor legate intr-un tifon si 2 betisoare de scortisoara, se fac piure, apoi se fierb cu zahar - la 1 kg de gutui, 1 kg de zahar si sucul in care au fiert- se toarna intro forma si se portioneaza precum jeleurile...asta daca vrea pelteaua voastra, pentru ca a mea nu am vrut sa stea bomboana neam! Asa ca mergeti voi la Dani dupa cum v-am indrumat, cazniti-va nitelus mai mult ca mine si poate reusiti!
Am indesat restul in borcane, le-am ornat frumusel...si le consum ...tot frumusel, cu lingurita!!
Ce pot sa va spun sigur....este un deliciu!!! Sociabila de mine imparte cu voi :)
Coco
Reteta este extrem de simpla, dar iti consuma ceva timp : se curata gutuile, se fierb in apa cat sa le acoperi cu putin suc de lamaie, casutele samburilor legate intr-un tifon si 2 betisoare de scortisoara, se fac piure, apoi se fierb cu zahar - la 1 kg de gutui, 1 kg de zahar si sucul in care au fiert- se toarna intro forma si se portioneaza precum jeleurile...asta daca vrea pelteaua voastra, pentru ca a mea nu am vrut sa stea bomboana neam! Asa ca mergeti voi la Dani dupa cum v-am indrumat, cazniti-va nitelus mai mult ca mine si poate reusiti!
Am indesat restul in borcane, le-am ornat frumusel...si le consum ...tot frumusel, cu lingurita!!
Coco
sâmbătă, 14 decembrie 2013
Punci de mere cu mirodenii
Am vazut undeva o reteta si nu mi-a dat pace pana nu am incercat-o! Nu am folosit alcool, dar o sa fac iar cu putin rom, cred ca merge combinatia tare bine iarna. Am adaptat reteta ...dupa amintirile mele! A iesit o bautura super aromata, gustoasa si pe care o voi face iar, sigur! Am folosit cam 6 mere zemoase taiate bucati si fierte intr-un litru si jumatate de apa, aveam nevoie si de 1 litru de suc de mere, dar avand in casa suc de pere :)), din acela la cutie, l-am folosit pe acesta. Am pus si 2 lamai taiate, 2-3 batoane de scortisoara, ghimbir macinat- am vrut proaspat, dar nu am gasit deloc-, cuisoare si nucsoara macinata, 1 plic de mirodenii pentru vin fiert, am fiert bine, am trecut prin sita lichidul...
......si consumat cu fetele....merge si rece, dar fierbinte este divin!!!
Sa incercati neaparat, este super bunut! Coco
......si consumat cu fetele....merge si rece, dar fierbinte este divin!!!
Sa incercati neaparat, este super bunut! Coco
marți, 10 decembrie 2013
Dispozitie roz... roz... roz :)
Desi activitatile mele dupa munca se invart mai mult in jurul pampersilor Evei, dispozitia mea este tare roz ...am hotarat anul acesta ca si bradul meu sa aiba numai globuri ...roz...cum altfel??? :)... si pentru ca mi-au placut teribil, am trecut si la unghiute cu ...acelasi roz!
O sa-mi para mie rau la curatat :)))...dar, trebuia, nu??? Sus rozul!!!!!!!!!!!
Sa aveti zile roz!!!
Coco
vineri, 6 decembrie 2013
Mos Nicolae
Dragul meu Mos Nicolae,
Vi la mine in odae?
Eu, sa stii, m-am pregatit,
Ghetele le-am lustruit.
Te rog sa imi pui in ele:
Ciocolata, bombonele,
Jucarii si acadele,
Ma gandesc numai la ele.
Orice-mi pui sunt bucuros
Si iti multumesc frumos!!! ( autor necunoscut )
Coco si Eva va doreste un Mos Nicolae bogat! :)
Sarbatori frumoase!
miercuri, 27 noiembrie 2013
Ce mai testez
Serumul cu caviar de la Capra Nera este foarte usor de aplicat, intra repede in piele si lasa o senzatie placuta. Face parte din Exclusive Gold Line si imbina eleganta formularii cu cele mai bune tehnologii de fabricatie. Zice asa : - apetisant si exotic, caviarul este o delicatesa in forma pura si un ingredient cosmetic de lux. Tratamentul intensiv pe baza de extract de caviar si proteine marine reprezinta un adevarat rasfat pentru piele, o '' talasoterapie de lux'', care ofera toate elementele nutritive necesare pastrarii tineretii si frumusetii. Oferiti pielii dumneavoastra acest deliciu pretios...nu veti mai fi aceeasi dupa o astfel de experienta! ( sper.....in bine :))) ).
O ingrijire speciala pielii, datorata extractului de caviar si ADN-ului marin, concentrat sub forma de gel. Netezeste si reface pielea, oferindu-i toate elementele nutritive necesare, pentru ca aceasta sa aiba un aspect tanar si frumos. Are efect hidratant si regenerant. Pe tenul demachiat si curatat in prealabil se aplica 2-3 picaturi de serum, se intinde uniform pe fata, gat si decolteu, prin masaj usor circular, dupa care se poate aplica crema. Este o excelenta baza pentru machiaj.
Imi place senzatia si o folosesc cu placere!
Praf de orz verde : aici in suc de mere, nu este rau la gust, nici nu-l simti...culoarea este mai......brotacel asa...:)
Se poate consuma cu iaurt, cu miere, in sucuri. Repet : nu este rau la gust...doar putin ciudat!...dar, eu chiar cred in puterile lui si daca nu mi-ar fi lene, as consuma zilnic...asaaaa...cand imi amintesc!!! Sigur o sa recumpar!!!
Coco
Aaaaa...am uitat de painicile mele cu lapte...un aluat normal de paine, dar din faina neagra, cu lapte in loc de apa, neframantat, numai dospita cateva ore, masline si putin ulei de masline....delicioase...si usor de facut!!!
Chiar va sfatuiesc sa le incercati, sunt pentru puturosi sau foarte ocupati...sunt si ocupata cu Eva, dar nu garantez ca nu ma incadrez si in prima categorie! ...data viitoare fac cu branza si rosii uscate!
vineri, 22 noiembrie 2013
Abonați-vă la:
Postări (Atom)