Totalul afișărilor de pagină

luni, 30 iulie 2012

Face shimmer Revlon

             Am sa va povestesc despre un produs Revlon pe care eu l-am cumparat de la noi si pe care nu-l mai gasesc nicaieri din nu stiu ce motive . Este un shimmer pentru ochi , obraji si buze , nemaipomenit...nici nu am avut un altul cu care sa-l pot...apropia...sa zicem...cat de cat !
Este usor de intins , hidratant , reflecta lumina frumos , nu este strident si tine destul de bine daca nu ai pielea grasa , la mine fiind uscata merge foarte bine .




    As vrea sa stiu daca folositi shimmer , si care va place cel mai mult...ca sa ma inspir :)))




   Nu trebuie folosita decat o cantitate foarte mica , avand un efect puternic de iluminare . Vara este nemaipomenit ! Sunt convinsa ca sunt multe altele foarte bune  , dar daca eu nu le stiu , va intreb pe voi !:) Hotarati-ma...cu ce il inlocuiesc ???
   

vineri, 27 iulie 2012

Beach...beach...beach...

























                                               Un weekend minunat si voua :)
                                                           Coco

miercuri, 25 iulie 2012

Treatment for lazy :)

Ajutooorrr...nu vreau la birouuuu..( se face simtita o usoara briza...si Radio Vacanta urla in aparat ).....vreau inapoiii...aici...:(((
















                                                                  :)

sâmbătă, 21 iulie 2012

Nutritie anti-age

         Poate voi nu aveti nevoie...inca...:))))))) dar e bine sa prevenim !

          Începând cu vârsta de 30 – 35 de ani trebuie să acţionăm la două nivele:
1 – prin creşterea producţiei de colagen la nivelul dermului, pentru a reda acestui colagen rolul său primordial de "ciment".
2 – Luptând împotriva formării radicalilor liberi, acest mecanism de oxidare care alterează şi apoi distruge celulele.
                             
                               Aici intervine nutriţia. Antioxidanţii sunt prezenţi în alimentaţie: vitamina C din fructe (căpşune, coacăze, citrice) şi din legume (ardei), beta-carotenul din fructe (caisele) şi din legume (morcovi, legume cu frunze verzi), licopenul (roşii), polifenolii (ceaiul verde, untul, oleaginoasele).
Doi dintre aceşti antioxidanţi au de asemenea efect asupra pielii. Vitamina C acţionează asupra fabricării colagenului, pe care îl ameliorează. Vitamina E asigură hidratarea internă a epidermei.





 un amestec de legume...morcov  cu frunze , rosie ...nu foarte apetisant ca imagine dar foarte sanatos !

INGREDIENTE ANTI-AGE PUTERNICE

ACIDUL ALFA-LIPOIC(ALA)
Acesta are o putere antioxidantă de 400 de ori superioară celei a vitaminei C şi a vitaminei E la un loc! El protejează nu numai membrana celulelor de atacurile radicalilor liberi, ci şi interiorul, mitocondriile, partea producătoare de energie şi ADN, codul genetic. Este un antioxidant universal foarte puternic care sporeşte fabricarea energiei prin celulă, pentru a conserva "tinereţea".
ESTERUL VITAMINEI C
Nu mai există dubii asupra activităţii antioxidante a vitaminei C şi a acţiunii sale esenţiale în producţia de colagen. Pentru a-i creşte puterea, Dr. Perricone propune o vitamină C sub formă esterificată, pentru a permite să acţioneze acolo unde este necesar, în membrana celulară. Aceasta îi conferă o acţiune antioxidantă de opt ori mai mare.
DMAE – DIMETILAMINOETANOL
Nervul secretă un mediator, acetilcolina care circulă până la muşchi şi îi provoacă contracţia. Cu vârsta, muşchii se contractă mai puţin, provocând o slăbire şi o relaxare progresivă a trăsăturilor feţei.
DMAE este un neurotransmiţător care îmbună-tăţeşte tonicitatea musculară, provocând un efect de întindere natural vizibil cu ochiul liber.
OMEGA 3
Nici nu e cazul să mai vorbim despre acizii graşi esenţiali. Acţiunea lor asupra prevenţiei cardio-vasculare este de acum recunoscută. Dar Dr. Perricone le utilizează pentru acţiunea lor anti-inflamatorie.


 cu multa lamaieee...


ce poate fi mai bun decat o bucatica de peste ?... de calcan.....ce sa mai zic ?
                                                                                   va place sigur......celebrii nasturasi...mmmm :) !!!


Principala sursă de antioxidanţi trebuie să rămână dieta: cereale integrale, legume sau fructe, bogate în flavonoide, enzime sau oligoelemente. Extractele de fructe de pădure, seminţe de struguri, alge, rodie, ceai verde, soia, propolis, muguri de plop, yucca, aloe, au demonstrat efecte protectoare.
Rodia (Punica granatum), fruct care în antichitate simboliza longevitate, sânge, sacrificiu, fertilitate, regenerare sau renaştere, se remarcă în ultimii ani prin activitatea antioxidantă datorată polifenolilor – acid elagic şi punicic. Studiile efectuate la nivelul epidermei evidenţiază fotoprotecţie faţă de UVA şi UVB. Din acest motiv se indică administrarea preparatelor de rodie primăvara şi vara, pentru pregătirea şi protejarea pielii.



Extractul de muguri de plop – Populus nigra sau „propolisul vegetal", multă vreme studiat la noi în ţară, poate fi considerat un adevărat remediu geriatric revitalizant, regenerant, antiinflamator, cicatrizant cutanat, important antibacterian şi antimicotic. ( asta chiar este demn de retinut ! )

   O saptamana minunata  ! Coco ...