Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 29 octombrie 2014

1 anisor minunat

 un carnet de student, bineeee....:)


                                 Sa te faci mare printesa noastra iubita! De restul incercam sa avem grija noi! Te iubim si te ocrotim! La multi ani Eva- Maria noastra draga!
                                 Buni!

luni, 27 octombrie 2014

Cumparaturi de toamna

...ca asa se intampla, ploua afara si te tine in magazine :))), nu???


                              :)))....mi-a placut tare mult acesta gentuta Carpisa, ce ziceti de ea???
                                        Zile cu soare va doresc!
                                             Coco

joi, 23 octombrie 2014

Gama Apidava

 Ce duh ai si ce putere.
Sa-mpletesti ceara cu miere, 
De la floarea din gradina,
Ostenita de albina?...
Tudor Arghezi- Prisaca
Produse pe baza de ingrediente apicole. Complexul de miere, ceara de albine, propolis si laptisor de matca, incorporate in grasimi vegetale ofera hidratarea si ingrijirea de care tenul are nevoie in fiecare zi. Toate contin produse apicole intro concentratie foarte mare. Gama contine crema hidratanta,  crema regeneranta, crema contur de ochi, gommage de fata, masca Cleopatra, balsam de buze si alte produse pentru corp, calcaie, apa de gura, anticelulitic.


    Eu am incercat pe acestea 2, balsamul de buze si crema antirid, ma impac tare bine cu amandoua!

 contine unt de shea, este foarte hidratant si miroase a miere de albine.

 crema antirid intra mai greu in piele, dar hidrateaza bine. Produsele nu contin parabeni, chiar sunt de incercat!


    Am inteles ca produsele au fost premiate, asa ca incercati :)
                             Coco

sâmbătă, 18 octombrie 2014

Missy - regina Romaniei

                   ...de Guy Gauthier - Copiilor Romaniei , acest portret al celei mai frumoase si celei mai curajoase dintre mamele romane....

             
   ... cred a stiti ca sunt putin obsedata si subjugata de castelul de la Balcic si de personalitatea marii Regine Maria, de cate ori am ocazia nu ezit sa merg in minunatele gradini si cred ca nu ma voi satura niciodata !


       In anii de dupa eliberare , poporul roman i-a oferit Reginei sale minunata resedinta la malul Marii Negre, la Balic, teritoriu romanesc atunci. Maria il transforma intr-un paradis in care gradini parfumate coboara pana la mare, resedinta favorita a Reginei Romaniei Mari. Acolo, pe terasele pline de flori, in aerul placut al serilor de o blandete unica, Regina- se retrage pentru a medita la viitorul sau, al tarii sale, al copiilor sai. Ei ii datoram cresterea enorma a teritoriului tarii noastre, cea mai importantanta consecinta a primului razboi mondial, din 1920 si pana in 1930, Romania Mare este cel mai puternic stat din Balcani, cel mai activ pe plan diplomatic, cel mai respectat. Nepoata Reginei Victoria  ,, Bunica Regina '' si a tarului Alexandru al 2-lea din partea mamei, era de o stralucitoare frumusete, o minte sclipitoare, foarte hotarata, senzuala si pasionala, un fin simt al umorului, o noblete maiestoasa, cea mai atragatoare suvrana a secolului XX -lea ...intr-un cuvant...o Regina -iubita si adorata de poporul pe care la adoptat!
        Daca va cade aceasta carte in mana, nu ezitati! Este la fel de fermecatoare ca si personalitatea descrisa de ea!
                  De la Balcik...va pup!
                             Coco

luni, 13 octombrie 2014

Plimbare la Cap Kaliakra

             O fasie incantatoare de pamant care intra in Marea Neagra de-a lungul a 2 kilometri, cu o altitudine de aproximativ 70 de metri. Peisajul este incantator, mai ales datorita stancilor de culoare rosiatica ce se pierd in marea de un albastru ireal. Merita sa vizitati locul, este o fosta cetate medievala ce face parte dintr-o rezervatie naturala cu specii rare de pasari si pesti. Legenda spune ca 40 de fecioare si-au legat parul intre ele si s-au aruncat in mare, preferand sa moara decat sa fie prinse de catre otomani.


       Este un monument al naturii din Dobrogea bulgareasca (Cadrilater), o cetate din vremea dacilor numita Tirizis, botezata de greci Kali Akra insemnand  ''bun adapost'' fata de vanturile din nord-est.
       Intre anii 1913-1916 si 1918-1940, promontoriul a facut parte din judetul Caliacra, Romania.
      O minunata zi de mijloc de octombrie, un loc plin de frumusete si culori incantatoare, o plimbare in  compania unor oameni dragi! Ce poti sa-ti doresti mai mult?
                                        Coco