Totalul afișărilor de pagină

marți, 28 iulie 2020

Săptămâna mov- Festivalul Lavandei în Dobrogea


               Am scris aici despre prima ediție care a avut loc anul trecut. Sunt unul dintre organizatorii acestui festival și mă mîndresc cu aceasta. Am dorit să existe așa ceva în Dobrogea și am reușit. In acest an nu am știut pînă în ultimul moment dacă putem sau nu să organizăm festivalul și am zis să-l facem totuși pentru continuitate, să facem o tradiție, chiar dacă nu am putut pune în practică tot ce doream. La anul să sperăm că îl facem așa cum dorim, sănătoși să fim! In orice caz, cred că a ieșit destul de bine și lumea a fost bucuroasă și fericită să facă fotografii frumoase. Si au făcut!         Avem idei minunate pentru la anul pe care o să le punem în practică, abia așteptăm! Si o să inundăm din nou facebook-ul de mov!

vineri, 24 iulie 2020

Shopping cool: căutarea folosind imagini pe www.glami.ro- fară stres și eficient

               Nu există absolut nicio îndoială în acest sens: noi, oamenii, suntem ființe senzoriale. Gândește-te numai la un apus de soare, la o cină cu ceva bun, mirosul unei prăjituri făcută de bunica sau sunetul bulelor dintr-un pahar de șampanie. Ca să nu mai zic de grătarul făcut cu prietenii. De aceea, este firesc ca și cumpărăturile să devină tributare tuturor simțurilor- iar www.glami.ro a ținut exact cont de aceasta.


                 In unele moduri, senzorialul a fost întotdeauna parte a existenței de cumpărături. Chiar și odată cu creșterea cumpărăturilor online, în contextul vremurilor pe care le trăim, dacă oamenii aleg să cumpere din magazine fizice sau cel puțin să exploreze un produs într-un magazin fizic, este din cauza modului în care putem experimenta un produs în toată esența sa atunci cînd suntem capabili să-l atingem și să îl simțim. Aici intervine căutarea folosind imagini. In primul rând, prin aceasta funcționalitate, încărcând o imagine cu o rochie satinată dorita pe www.glami.ro, vom putea vedea toate produsele din catalogul Glami similare cu această rochie.
                Super, nu?            Pe de altă parte, dacă ținem cont de trenduri și vrem să ținem pasul cu acestea, Glami vă oferă câteva obțiuni predefinite de căutare prin imagini, bazată pe cele mai populare căutari ale altor utilizatori. Si apoi, voilaaaa... avem șansa de a vizualiza produse similare- sortate de la preț mic la pret ridicat, în funcție de preferințele altor clienți și de cele mai noi înregistrări în catalogul de produse.


           In prezent, pe www.glami.ro, fanii cumpărăturilor online găsesc peste 730.000 de produse de la peste 13.000 de mărci cunoscute. Si chiar dacă motorul de căutare online de modă are o groază de filtre care să vă ușureze căutarea acelei perechi de pantofi perfecte pentru sport sau a gentuței roșii pe care o dorești de atâta vreme, nu există nimic similar cu satisfația de a folosi pe deplin funcția de căutare prin intermediul imaginilor. Vă oferă mai puțină oboseală la cumpărături, mai puțin stres în privința produselor din wishlist. In afară de așteptarea ca acesta să intre la reduceri, este că dorim să ne asigurăm că acesta se potrivește cu imaginea din mintea noastră, formată adesea pe baza unei imagini a vedetei pe care am văzut-o că poartă articole de modă sau accesorii similare. Ei bine, grijile în această privință, dispar!
           Printre magazinele partenere cele mai populare: Answer, Bibloo, Reserved, Epantofi, Bonprix, Lee Cooper, Vagabond, Pepe Jeans, Lacoste și multe altele. Reducerile de vară sunt aici!
         
        Alege pentru tine cele mai bune oferte din colecțiile la modă prin căutarea folosind imagini.
duminică, 19 iulie 2020

Costumul de baie, cea mai importantă piesă vestimentară vara

         Nu ați ajuns încă la mare? Urmează să o faceți?
         Vă invit să intrați neapărat pe Plaja.biz, să admirați și să alegeți din multitudinea de costume de baie și rochițe de plajă pe care le găsiți aici. Chiar nu se poate să plecați fără un costum de baie nou, diverse culori, diverse modele, prețuri excelente. Si dacă spuneți că vă ajunge doar unul singur, chiar nu vă cred! Si pe plajă trebuie să ai o ținută cu bun gust iar după o baie prelungită trebuie să te și schimbi. Așa că sigur, un singur costum de baie chiar nu ajunge!

             Pentru a alege costumul de baie ideal și care te avantajează, trebuie să te decizi ce dorești, dacă vrei să arăți bine pe plajă sau dorești să înoți mai mult, modelele fiind diferite. Si materialul folosit este diferit, în funcție de tendințe. Anul acesta se poartă nuanțe vibrante, atît pentru cele întregi cît și pentru cele cu decupaje. Se poarta costume fără umeri și cu volanașe și mai ales cele cu talie înaltă de inspirație braziliană. Dar cum nu toate ne bucurăm de un abdomen plat, putem alege și un costum de baie cu volum în partea superioară sau un costum retro cu talie înaltă, foarte la moda în acest an. Si să nu uităm de stilul clasic, marinăresc, mereu în tendinte, de costumele de baie modelatoare care fac minuni, regula este să fie doar 100% comod și confortabile. Cel ales de mine anul acesta a fost în funcție de culoare, un vișiniu frumos.


             Orice ai alege, îți doresc o vacanță minunată la malul mării!
luni, 13 iulie 2020

Castelul Iuliei Hasdeu de la Câmpina                 Iulia Hasdeu, copilul genial al lui Bogdan Petriceicu Hasdeu, răpusă de tuberculoză, a ghidat construcția celui mai bizar conac din România, un templu de spiritism din Câmpina. Iulia a scris mult în timpul scurtei vieți, poezie, dramaturgie și proză scurtă. La 2 ani și jumătate cunoștea literele și silabisea poezii, un an mai tîrziu compunîndu-le pe primele. Majoritatea operelor au fost publicate post-mortem de către tatăl ei, personalitate enciclopedică a culturii românești.           Castelul a fost construit între anii 1894 și 1896 după planurile desenate de scriitor ce i-au fost transmise în detaliu de către fiica lui cea prea devreme pierdută. O poveste fascinantă pe care merită să o parcurgeți într-o zi cînd drumul vă aduce prin Câmpina.
             E PUR SI MUOVE!