Totalul afișărilor de pagină

marți, 22 octombrie 2013

Marea mea iubire...marea!

             O duminica cu raze de soare....normal ca nu puteam sta departe...4 ore de plimbare pe malul marii chiar daca vantul isi facea de cap cam taricel! ....nu-i nimic, improvizam si imprumutam o vesta cu vre-o 3 numere mai mare, care te apara cu succes :)...si...hai la plimbare!!!


                   Sa va arat 2 locuri care-mi plac tare mult pe plaja 3 papuci, o plaja salbatica folosita mai mult de localnici, 2 locuri mai putin cunoscute :
         - izvorul cu apa potabila, de care putini stiu ( si eu am ajuns ani in urma cu cineva care este din Braila :))) ), un loc unde, .....un artist necunoscut, un batranel am inteles, a creeat cateva opere din materiale gasite ad-hoc...copilaresti, dar fermecatoare!


        - si al 2-lea, un loc cu grafitti realizat de o asociatie de Street Art, de o calitate si creativitate la superlativ, grafitti realizat pe o suprafata continua.......bine, s-au gasit si destui care au considerat ca isi pot aducea aportul.....in sens negativ :( si au stricat in multe locuri!


                   Salutari de la mare si sa aveti o saptamana frumoasa!
                                  Coco


vineri, 18 octombrie 2013

Karma- Lush

Karma ( budism,  hinduism ) -  definitie Dex = forta impersonala, care cantareste toate faptele, bune si rele, pe care orice fiinta le intreprinde in decursul vietii si, totodata, forta implacabila care determina, in cadrul ciclului de transmitere a sufletelor, calitatea vietii urmatoare.


               Parfum solid Lush- un parfum luxuriant, picant...prea picant pentru gustul meu, nu neplacut, aveam nevoie de acest miros astazi...sunt meteo-dependenta.....ploua.....umezeala multa, frigut.....:(...macar o raza de soare, ceva acolo, cat de frig ar fi,  ar reusi sa ma bine-dispuna!!!
Contine uleiuri de portocale dulci, patchouli, pin, lemongrass, o aroma calda, ispititoare, inspirata din muzica anilor 70', o oda a hippies. Se topeste direct pe incheietura mainii, aroma intensa de patchouli se simte instantaneu incalzindu-te, dar nu persista foarte mult, ca orice parfum solid, natural, confectionat din uleiuri eterice.


-face parte din familia mentei, are componente antiseptice si linistitoare, cuvantul inseamna frunza verde, folosit in parfumuri, in medicamente, respinge molii si alte insecte,folosit de multe mii de ani, este unul din putinele uleiuri esentiale care se poate aplica nediluat pe piele, uleiul devine mai bun odata cu trecerea timpului si ...ce este cel mai important...rareori exista cale de mijloc...ori iti place aroma, ori NU! pentru unii poate declansa un raspuns puternic afrodisiac, pentru altii, mai putin placut....
Voua va place mirosul de patchouli ??? Mie da, depinde de starea sufleteasca!!!
Coco


luni, 14 octombrie 2013

In-Shower Body Milk

               Eu sunt mare fan unturi si uleiuri bio, am tot spus...untul de cocos si cel de cacao...favoritele mele.....le folosesc cu mult drag si cu mare folos....dar, cum lenea ( e cucoana mare ) ...si timpul care parca devine din ce in ce mai scurt... ne tot preseaza, am dorit sa incerc noul produs de la Nivea- in shower body milk ( mi-a sarit in cos :))) ....siiii.... drept sa va spun, rar ma impresioneaza asa tare un produs- este perfect pentru momentele cand ne grabim, si nu asa...ci perfect cu P mare! Pentru mine, hidratarea pielii reprezinta o parte vitala a rutinei zilnice, am pielea spre uscata si fara hidratarea corespunzatoare, nu se poate!!!


                                    Simplu! Te speli si clatesti, aplici laptele pe corp, clatesti, usuci si ...chiar GATA! ...esti super hidratat! de la mine un maareee 10!


                           Am zis...pentru momentele super active !!!
......in lista de ingrediente am gasit aluminiu si dupa el ......multe altele! :(

miercuri, 9 octombrie 2013

Tuns, ras si frezat! :)))

 sunt Bijou...sigur ma tineti minte!!!


                                         fac ce fac si tup...acolo...ca nu am voie si nu pricep ce mi se pregateste :)

 bai, si ce obosit sunt dupa ce alerg toata casa si un pic frigut, dar am priceput.....nu am voie cu blanita, asa ca ma consolez si caut locuri calduroase!

 
                           ...si dorm...si visez cum o sa ma joc eu cu Eva- Maria
                                                          mult nu mai este...cateva zile! :)


joi, 3 octombrie 2013

Rujuri marca Sephora

                  Mult timp nu am stiut nimic despre rujurile marca Sephora si nici nu m-am dat in vant sa le incerc- ce rujuri sunt acelea cu numele magazinului? Si cum m-am capatat nu cu 1 ci cu 4 nuante, am trecut la fapte! Concluzia? Imi plac si chiar destul de mult! Toate 4 fac parte din colectia Rouge Shine Lipstick, sunt hidratante, cu stralucire bogata, lucioase. Contin  un amestec de uleiuri hidratante si vitamina E ce protejeaza perfect buzele. Mie imi plac rujurile hidratante si lucioase, chiar daca nu stau mult pe buze, imi place sa nu le simt uscate. Promit solemn sa nu le ocolesc de acum incolo!

 :))), scuzati, nu am avut timp decat la munca...sa vedeti ce fata a facut seful cand a trecut pe langa biroul meu si a vazut 4 rujuri :))) trebuia sa-i fac si lui o poza!!!


      07- Matchmaker-Sheer cantaloupe
      27- nu am gasit nicaieri denumirea, seamana cumva cu 28
      28- Just Married- Peach
      29- Latin Lover- Tangerine
                                     Aveti vre-o banuiala despre preferatul meu???


                                 Mai, si s-a oprit si ploaiaaaaaaaaa :)