Totalul afișărilor de pagină

duminică, 31 iulie 2011

ULEI DE MONOI DE TAHITI

               

               L-AM CUMPARAT DE VREO  2 LUNI SI A FOST DRAGOSTE ...LA PRIMA FOLOSIRE . SA NU VA SPUN CE PARFUM ARE...CHIAR TE CREZI PE INSULELE ACELEA.. ( MAI SUS....) .PE CARE LE VEDEM LA TV...:)


                 STIU CA SUNT MIRIFICE POZELE MELE...MI S-A STRICAT CAMERAAA...
L-AM CUMPARAT DE LA KZARINNE...SAU DE PE ELEMENTAL ...NU MAI STIU EXACT PENTRU CA AM COMANDAT ATUNCI SI...SI :)

 Perfectionat de peste 2000 de ani de catre femeile polineziene pentru a proteja si rasfata, uleiul exotic confera un feeling unic pentru piele si simturi.

Monoi, sau ulei parfumat, ulei sfant în polineziana, este produsul traditional al insulelor tahitiene. Localnicii au numit astfel uleiul de cocos, dupa ce au lasat in el la macerat, floarea specifica insulelor, Tiare (apreciata inclusiv in tratamentul eczemelor).
In urma acestui procedeu, uleiul primeste toate caracteristicile specifice de emoliere si hidratare, dar si parfumul senzual care aminteste de insulele exotice.

INGREDIENTE: ulei de cocos (cocos nucifera oil), extract din flori de tiare (gardenia tahitensis)

Metoda de obtinere: prin macerarea florilor de monoi in ulei de cocos

Tara de provenienta: Polinezia Franceza

Conform documentelor de la furnizor, produsul are garantia "Appelation d`Origine" si este produs sub instructiunile stricte ale Monoi Institute.

Aspectul: lichid uleios, culoare galben-auriu, parfum floral pronuntat (exotic, amintind de mimoza, iasomie sau ylang-ylang)
Important: uleiul se solidifica la o temperatura mai mica de 22° C. Pentru a se fluidiza, flaconul trebuie tinut putin la caldura sau sub jet de apa calda.

Componenti principali: acizi graşi: lauric, caprylic, capric, oleic, myristic, stearic, vitamina A, E, minerale, diverse elemente nutritive, elemente balsamice.

PROPRIETATI:
nutritiv, hidratant
se absoarbe rapid in piele
combate semnele imbatranirii, regenereaza pielea in profunzime
oxigeneaza celulele pielii si reda luminozitatea tenului
ca protector pentru par pe parcursul expunerii la soare
uleiul isi pastreaza proprietatile de hidratare chiar si dupa 4-6 ore de la aplicare, mentinand pielea ferma si catifelata

RECOMANDAT PENTRU:
toate tipurile de piele, inclusiv pentru ten
tratamente pentru par, regenerarea parului uscat sau tratat chimic (decolorat, vopsit, permanent)
pielea deteriorata, descuamata
parul cret

UTILIZARE:
ca atare nediluat pe ten sau corp
ca ingredient inclus in compozitii cosmetice in concentratie de 5-90%
in masaj pentru hranirea si restructurarea pielii, ii reda supletea si elasticitatea
aplicat pe piele: ca accelerator de bronzare, revitalizant şi hidratant (nu ofera protectie UVA-UVB!)
aplicat pe par: sub forma de masca, putin incalzit pentru rezultate optime - inainte de samponare. Rezulta un par plin de vitalitate, stralucitor si usor de pieptanat, dar si protejat de efectele nocive ale poluarii
cateva picaturi de ulei in apa de baie: iar pielea devine catifelata; are un parfum exotic si relaxant

Pastrare: in loc uscat, ferit de caldura si lumina, inchis etans.
Date de siguranta:
non-toxic, non-iritant, non sensibilizant
nu lasati la indemana copiilor
uz extern!

CE PARERE AM  ????  DIVIN !!!! DACA-L MAI CUMPAR ? SIGURRRR !!! FOLOSITI-L !!!!! PUTETI SA-L FOLOSITI ZINIC , NU O SA VA SATURATI DE EL...VA GARANTEZ...!!!

MINUNATA FLOARE  DE TIARE...


sâmbătă, 30 iulie 2011

WIKENDU...:)

   
              VA DORESC UN WEEK-END MINUNAT ALATURI DE CEI DRAGI ! SI AVEM VOIE AZI LA DESTRABALARE :)))




          SI DUPA CAFELUTA , CEVA DULCE , NORMAL....




              SA AVETI 2 ZILE MINUNATE ! AM FUGIT...LA PLAJA !

vineri, 29 iulie 2011

PASTURA - PAINEA ALBINELOR



               AM GASIT UN ARTICOL FOARTE INTERESANT , CARE M-A DETERMINAT SA INCERC ACEST PRODUS . FOLOSESC MIERE PE POST DE INDULCITOR LA CAFEA SI CEAI ...DAR , CAM ASTA ESTE TOT...CEVA PROPOLIS ODATA...ORICUM , AM DECIS SA INCERC SI PASTURA...AM OCHIT EU SI UN MAGAZINAS UNDE VREAU SA INTRU DE MULT....






www.mieredealbine.ro


Pastura este poate cel mai valoros produs al stupului, dar si cel mai putin cunoscut. Putini stiu ce este pastura si cu mult mai putini se incumeta sa treaca la recoltarea ei. In esenta, pastura este un polen modificat, hrana harnicelor albine.
Sub influenta substantelor adaugate de albine, a microorganismelor, a temperaturii si umiditatii ridicate din cuib (stup), precum si datorita modului de conservare, polenul sufera o serie de transformari biochimice si modificari structurale, transformandu-se in pastura. Datorita faptului ca transformarile suferite de polen sunt biochimice, produsul rezultat este diferit de polenul initial. Transformarea polenului in pastura comporta mai multe etape

- prima etapa consta in dezvoltarea bacteriei pseudomonas, aeroba, care va consuma intreaga cantitate de oxigen, ceea ce conduce in final la moartea acestor bacterii, prin autoasfixiere. -a doua etapa se produce prin dezvoltarea unei bacteriei anaerobe, lactobacillus, care foloseste glucidele ca sursa de oxigen, producand in schimb acid lactic, concentratia acestuia ajungand la 3,2%; de asemenea creste concentratia de vitamine din grupa B. Pastura este un produs natural, cu insusiri mai valoroase decat ale polenului datorita continutului mai mare in zaharuri simple, vitamina K, enzime si aminoacizi, precum si a aciditatii sporite ce o face usor asimilabila. Fata de polen valoarea nutritiva si antibiotica este de 3 ori mai mare . De asemenea, invelisul extern al polenului, exina, este distrus, determinind asimilarea mai usoara de catre organism. Datorita cantitatii mari de acid lactic si proprietatilor antibiotice, pastura poate fi pastrata timp indelungat, fara a se observa modificari majore, cantitative sau calitative. Pastrata la loc uscat si racoros, poate rezista pana la 17 ani. Compozitia chimica a pasturii este urmatoarea: -carbohidrati (glucide)- -----35%; -lipide ----------------------------1-6%; -caretonoizi( provitamina A-200-875 mg/kg; -vitamina E------------------------1,7 g /kg; -vitamina C------------------------ 6-200 mg /100g produs.
Pastura capac
Colectarea pasturei din fagure este migaloasa si mai ales are un randament foarte scazut, cantitatile ce se pot extrage , fara a afectata alimentatia albinelor , fiind reduse. La cumpararea acestui produs se va urmari ca transformarea polenului in pastura sa fie deplina, lucru probat de forma de hexagon a bucatelelor de pastura ( imprumutata de la celulele din fagure). Se admite un procent de sfaramaturi de 20-25% din total cantitate. De asemenea, in majoritatea cazurilor, privind in sectiune transversala, vom observa culori diferite, alternative, date de polenul recoltat din mai multe flori.Pastura acopera toata gama de recomandari ale polenului: afectiuni hepatice, anemii, stres, reumatism, reglarea tranzitului intestinal, afectiunile de colon, mai ales cele insotite de constipatii (enterocolite, colite de fermentatie sau putrefactie, constipatii cronice de diverse etiologii), insa actiunea ei este mult mai rapida si mai puternica.Pentru cele mai multe dintre afectiunile amintite diferenta dintre cele doua poate fi oarecum estompata prin cresterea dozei zilnice de polen si prelungirea perioadei de administrare. Exceptie fac afectiunile hepatice, unde actiunea pasturii este cu adevarat remarcabila, inregistrandu-se rezultate de exceptie in hepatite acute si cronice, in ciroze uscate sau umede. Doza uzuala recomandata este de 10-20 g/zi, in doza unica sau in doua prize, administrata la 30-45 minute dupa masa, pentru a nu produce disconfort gastric In cazul afectiunilor hepatice severe (hepatite de tip: A, B, C, ciroze), doza va creste la 30 g/zi, administrarea se va face in trei prize (circa 10 g/administrare) si pe cat posibil intre mese, adica la o ora si jumatate sau doua dupa masa. In acest ultim caz tratamentul poate fi completat cu doze mici zilnice de ceai de armurariu (doua jumatati de cana pe zi) sau comprimate de silimarina (principiul activ al fructelor de armurariu) si bineinteles cu propolis (0,5-1g/zi).
DIABET. Ca si in cazul polenului si al mierii, pastura nu poate fi folosita de catre diabetici. Daca totusi acestea se afla intr-una din situatiile mai severe descrise, in care alternativele de tratament nu sunt prea variate, administrarea acesteia se va face dupa informarea medicului si mai ales cu controlul permanent al glicemiei.

www.apiland.ro

Doza uzuală recomandată este de 1 linguriţă/zi, adică aproximativ 3 grame/zi.
Păstura este recomandată în tratarea afecţiunile legate de ficat şi funcţionarea lui (hepatite, ciroze) fiind mai eficientă, în acest domeniu, decât polenul. De asemenea, este indicată persoanelor care suferă de afecţiuni în zona tubului digestiv, pentru că ajută la detoxifierea organismului.
Consumul de Păstură este indicat copiilor, ”Pâinea albinelor” suplimentând lipsa de proteine şi vitamine cauzată de o alimentaţie neechilibrată.

 HABAR NU AVEAM NICI CUM ARATA...



 AVEM LA DISPOZITIE MINUNI ALE NATURII...SA LE FOLOSIM..






joi, 28 iulie 2011

CAFELUTA ...BUNAAA...

       
                        AM CITIT MULTE PARERI DESPRE ROBOTEII DE LA NESCAFE DOLCE GUSTO , DAR...CUM EU SUNT ...TOMA NECREDINCIOSUL...TREBUIA SA VAD...AM BAUT MAI MULTE FELURI , GUSTURI , CIOCOLATA CALDA , ...SIIII...AM DECRETAT ...ESTE SUPER BUNA DACA RESPECTI INDICATIILE SI CANTITATILE . UN PIC CAM SCUMPE PASTILELE PENTRU BUGETUL ROMANILOR , DAR...O ADEVARATA INCANTARE .



NESTEA ICE TEA-PIERSICI , CAPPUCCINO ICE , EXPRESSO BARISTA , LATTE MACHIATO , VANILLA MACHIATO , CHOCOCINO , EXPRESSO , EXPRESSO INTENSO , RISTRETO , CORTADO , CAFFE LUNGO , CAFFE LUNGO DECAF , NESQUIK , CE SA ZIC...CHIAR AVEM DE UNDE ALEGE . E ADEVARAT , TREBUIE SA CAUTI , NU PREA AU PESTE TOT SI NU TOT TIMPUL ...DE...CA LA NOI...!!!

DACA VREI MAI MULTE GUSTURI , TREBUIE SA CUMPERI TOATA CUTIA CU 16 BUCATI , AR FI FOST BINE SA SE DEA SI LA BUCATA , ALTFEL , CE FACI ? CUMPERI CAFEA DE CATEVA MILIOANE ? BUNA EA...DAR...TOTUSI...ROBOTEII SUNT SUPER SIMPATICI , MAI MULTE MODELE SI CULORI . EEE...ACUM A MAI APARUT UNUL REALIZAT IN COLABORARE CU RENUMITA CREATOARE DE MODA AGATHA RUIZ DE LA PRADA...DE...TRE SA FIE SI APARATU...TRENDI-FLENDI...NU ?
ACUMA...NA !!! CONFORMATI-VA !!!! DE...    EU GLUMESC....DAR...AS VREAAA SI IOOO...UNU....MOV , NEGRU , ROSU , TRENDI-FLENDI...CUM O FI...MIE-MI PLAC CAFELUTELE FACUTE DE ROBOTEII ASTIA...SINGURA CHESTIE , CUM AM ZIS CA SUNT CAM SCUMPE .

miercuri, 27 iulie 2011

PORTUL TOMIS NOAPTEA...












        O PLIMBARE FOARTE RELAXANTA...ERAU SUTE DE BARCI SI SALUPE CU MOTOR...FOARTE BINE ARATA PORTUL REFACUT  ...

luni, 25 iulie 2011

AZI NU-MI PLACE...

   
                         CA S-A DUS BOIEREALA ....SI TRAG DE HARTOAGE P-AICI... NEFACUTE DE 16 ZILE...OFFF..OFFF ...OFFF.
                         AS VREA O CAFELUTA ACUM.... DA' POT SA VISEZ LA EA...


 ASAAAA.....



 UNA MAREEEE...SI BUNAAAA....!!!!!

VA PUP !

A ...PUS DE SOARE...

                               
                             ULTIMA SEARA DE VACANTA MI-AM  PETRECUT-O ADMIRAND APUSUL DEASUPRA LACULUI TABACARIE...











   A FOST FOARTE FRUMOS...!!! GATA , ACUM...LA MUNCA !!!

duminică, 24 iulie 2011

INVITATIUNE :)


             VENITI PE AICI...NU PE AUTOSTRADA SOARELUI.....SIGUR VA FI MAI BINE !


   LENEVEALA PE PLAJA...O ZI INTREAGA...SUNA BINE ???


 O CAFELUTA..

 O SUCA...




 PENTRU VOI !





ASTEPT !!!!!!! 

     P.S. VA ASTEPT MAINE ! PLOUA...:)))