Totalul afișărilor de pagină

duminică, 30 octombrie 2016

Beauty Day la Iaki SPA

                   
            Relax your mind, heal your body, refresh your soul!


 pagini incantatoare, desene complexe care ne destind in timpul liber, cartile de colorat pentru adulti, o metoda antistres eficienta, tot mai populara.

                  Un eveniment relaxant in care oaspetii Iaki SPA, clientii fideli si nu numai, au beneficiat de demonstratii faciale si corporale gratuite, au fost indrumati de catre specialisti catre un stil de viata sanatos si o minte linistita.

 sigur ca nu am lipsit :)

 multumiri Alinei pentru tratamentul cu produse Gerovital!


Acest eveniment este o traditie, se organizeaza de 2 ori pe an, la fiecare inceput de sezon se prezinta noutati, proceduri si terapii interesante, alaturi de partenerii Iaki: de data aceasta: Regina Maria, Sophia Goldie, Sushi Ya, , Yonka, Iyashi Dome si Gerovital!


 Sophia Goldie, fiecare pantof are povestea lui proprie, genti si pantofi din piele naturala

 Vesnic tanara Dana Savuica ne-a purtat in aceasta incursiune a unui eveniment destinat frumusetii, a descoperit alaturi de noi tratamentele minune de detoxifiere si stabilizare a metabolismului cu aparatul Iyashi Dome, vinoterapia cu impachetari, reintinerirea cu Gerovital Equilibrium.

 incercam betisoarele :)))O alta surpriza a fost tombola pregatita de gazde, unde fiecare a primit cate un mic cadou!


Un rasfat pentru doamne, merita sa ne rupem de rutina zilnica pentru timp petrecut in cadrul Iaki SPA!

vineri, 28 octombrie 2016

Inaugurare World Class la City Park Mall

             Cele mai noi echipamente de fitness, studiouri moderne de aerobic si cycling, daca esti pregatit sa faci miscare, le gasesti la World Class România, intr-un design modern si elegant, cu un tavan skylight ce ofara o infuzie de lumina naturala in toate zonele clubului.
   Clientii World Class pot alege, in functie de preferinte sau nivel de pregatire, dintre cursurile predate de catre cei mai buni instructori, certificati la nivel international, sau pot opta pentru antrenamente personale, alaturi de antrenori profesionisti. World Class este lider de piata in industria wallness autohtona si numara in prezent 31 de centre in toata tara cu peste 45000 de membrii, asigurand servicii la cele mai inalte standarde, dotari de ultima generatie si programe de antrenament diversificate. Te poti bucura de aerobic, cardio, yoga, pilates, cycling, bodyPump, bodyCombat, aqua gym, precum si de cursuri de inot.     Va puteti incarca cu energie in piscina semiolimpica sau deconecta de la activitatile zilnice in sauna uscata.

                                          World Class Constanta te asteapta cu servicii si facilitati premium, la oricare dintre abonamente ai acces gratuit la toate serviciile clubului si la programele de antrenament.              
                                     Antreneaza-te cu cei mai buni!

miercuri, 26 octombrie 2016

MoonCast Jewelry- Monica Barladeanu

                                   

                Victoria Gallery, departament store fashion & lifestyle, primul din România, un concept shop-in-shop, reuneste in acelasi loc colectii a mai multor designeri, fiecare shop cu identitatea sa vizuala, ce confera spatiului un aspect unic.              Victoria Gallery este primul magazin din tara unde Monica Barladeanu expune bijuteriile MoonCast si a dorit sa fie prezenta si la Constanta. Bijuteriile sunt din argint masiv, inspirate din natura, originale, perfecte pentru cei ce iubesc acest gen.


 cateva din piesele care-mi plac mie, mai mici ca marime

               Shopping, socializare si rasfat impreuna cu Diana, Cristina, Adela si Iulia sub semnatura Victoria Gallery, acum si in Constanta.


                                        Chiar interesanta piesa, nu???

luni, 24 octombrie 2016

Concert Horia Brenciu si HB Orchestra

                      In cadrul unui Turneu National ce face parte din Programul national cultural Arta contra Drog 2016, proiect derulat de Centrul International si pentru Drepturile Omului- CIADO România si Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film, omul-spectacol, artistul Horia Brenciu ne-a cantat si incantat intr-un super show cu piese cunoscute, hit-uri si multa- multa voie buna.
Scopul proiectului este de a informa publicul asupra riscului asociat consumului de droguri si de a oferi, in acelasi timp, o alternativa de viata sanatoasa prin consumul de acte cultural-artistice.             Horia este conectat permanent la public, genereaza bucurie, un artist extraordinar!


           Drogurile nu sunt bune nu pentru ca sunt ilegale, sunt ilegale pentru ca nu sunt bune!

                   ....si nu pot sa termin postarea fara sa va rog sa vizionati un moment in memoriam care m-a impresionat cel mai tare din acest concert, o melodie extraordinara cantata de Horia in memoria celor care ne-au parasit in acest an! va rog sa o ascultati!!!