Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 29 septembrie 2012

Summer , where are you going ???









 heiii...feteleeee...numai noi mai suntem pe aici...nu veniti ???


                                           Sigur o sa va fie dor...mie imi este deja ' !!!

miercuri, 26 septembrie 2012

Septembrie linistit





















 Coq au vin :)...despre care se spune ca exista in diferite variante inca de pe vremea lui Iulius Cezar , adica de peste 2000 de ani - nu este acelasi cocos...asta a venit de departe , de pe meleaguri moldovenesti , ca sa sfarseasca eroic pe un gratar la malul marii :)))

 pastrama...mmmm...


 ierburile aromatice din gradina  Danielei....Monik a mea le apreciaza...in mod deosebit ,  adica le aduna...pentru acasa :)))



                                           O luna frumoasa si calda , inconjurati de cei dragi va doresc :)



duminică, 23 septembrie 2012

Prapastiile Zarnestilor- tinut de poveste

Mergand dinspre Zarnesti in directia Magura sat , ajungi la fantana lui Botorog unde drumul se bifurca spre sat iar celalalt inainte catre chei pana la o bariera .

               
                            Acolo lasi auto si o iei mneata' voiniceste la pas inainte .  Dupa ce vazusem Cheile Bicazului...credeam ca nu mai pot fi asa usor impresionata ...se pare ca m-am inselat...






                 - pe o lungime de 3-4 kilometri se intind Cheile Zarnestiului taiate de apa Raului Mare al Zarnestiului  , cu ziduri inalte de 200 de metri in unele locuri.... pe care unii se pare ca le escaladeaza......numai ideea imi da fiori.....ce m-a distrat teribil erau tablitele de pericol ce infatisau o caprita neatenta...

 nu-i amuzant , dar era interesanta prezentarea...

                 - relieful este de-a dreptul spectacular , cea mai lunga creasta calcaroasa din Romania , aproximativ 25 de metri , cu elemente geologice deosebite .
     Intr-o parte masivul Piatra Craiului , in cealalta parte Muntii Bucegi , 2 uriasi piept in piept !







        Aici s-au turnat filmele The Cave si  scenele de inceput ale lui Cold Mountain precum si multe documentare - Sanctuarul Ursilor difuzat de Animal Planet si videoclipul formatiei Rammstein din Magura -Rosenrot .







             
                                                     Un weekend minunat !
                 
                     P.S. - chiar daca dezamagesc pe cei care intra pe blogul meu prin gugalitul - fete dezbracate - sa stiti...ca ....n-am!!!! :)))))))))))) ( m-a dat pe spate...cand am vazut topul cautarilor )