Totalul afișărilor de pagină

vineri, 24 februarie 2017

Hello Spring Bloggers Constanta 2017


         Buna ziua primavara!
   Duminica, 5 martie, ora 18:00, la restaurantul Le Premier, pe malul marii, Cristina Joy ne-a pregatit Spring Bloggers Meet, o intalnire altfel a bloggerilor si vloggerilor constanteni din toate domeniile.
Scopul intalnirii este de a face primul pas spre a crea si in Constanta o comunitate unita. Evenimentul se va desfasura anual si dorim sa vedem evolutie si crestere pentru fiecare blogger/vlogger in parte.
Vom avea invitati speciali, care ne vor impartasi din experientele lor personale si profesionale.
     Invitati:
          Mery Mambet- antreprenor, owner Hotel Aurora si ambasador Elite Business Women, ne va vorbi despre importanta existentei unei comunitati in acest domeniu.
          Magda Bei, antreprenor, Owner Graphtec Design, va fi virtual cu noi, ne va transmite sfaturi de dezvoltare si parerea ei despre importanta bloggerilor.
          Mircea Plesca, Manager Miss Baker, ne va vorbi despre cum putem monetiza articolele de pe blog si ne va propune o oportunitate de colaborare.
          Dan Lupea, antreprenor, Manager Tupperware Constanta, cu cateva sugestii de dezvoltare.
          Andreea Lada, de la Bottega Verde, alaturi de noi virtual cu un mesaj.
          Anda Nicola, cu minunatul ei proiect, sigur stiti despre ce este vorba, merita sustinut si merita participat, Skirbike Constanta.
   Si alti invitati surpriza!

   Multumim sponsorilor care sustin acest eveniment si care ni s-au alaturat cu entuziasm:

        Graphtec Design, Farmec, Cora, Tupperware, Rekze, Farmasi, NYX, Amity Health&Wellness, L'Occitane en Provence, Joko Make-up, 7Th Heaven, Himalaya, Bottega Verde, Miss Baker, Complex Apicol, Elemental, Nutrivita, Solaris, Flormar, Crama Rasova, El-Dor Plant, Yves Rocher.


                     A plecat iarna geroasa, haideti sa iesim din casa!
           Am zis sa ne intalnim si sa ne daruim, cate-un simplu martisor
            Sa ne -invaluie usor, in magia conectarii, la-nvierea primaverii!!!

joi, 23 februarie 2017

Cand machiajul devine bijuterie

            O idee draguta pentru un cadou de martisor- Aura Swarovski Bijou de Maquillage Crystal Touch, o bijuterie eleganta, compacta, cu o oglinjoara, care ascunde cu grija o pulbere de cristal micronizata Swarovski si perle irizate de cristal Shine cu un efect pe piele foarte diferit de cea obtinuta cu un machiaj stralucitor conventional.



              O simpla apasare de stralucire acolo unde ne dorim, pe tample, pleoapa superioara, scobitura gatului, pe decolteu, cu efect imediat, o stralucire magica, prin mai multe fatete, pielea devine luminoasa. Mai intai vezi o bijuterie rotunda, in jurul gatului, cu o legatura mica de piele neagra cerata, imbracata cu cristale Swarovski Elements, alb sau roze, in functie de culoarea de machiaj pe care o contine, iar dupa rotirea partii de sus a bijuteriei, puteti utiliza dupa preferinte pulberea. Un argintiu stralucitor foarte frumos si original ambalat intro cutie sub forma de floare, o foarte frumoasa idee de cadou pentru zilele ce urmeaza!





               Un machiaj luminescent, ascuns intro bijuterie, o nota foarte personala de glamour atat ziua cat si noaptea! Preferabil seara, pentru o iluminare de efect. Swarovski este cunoscut pentru ornamentele sale, iar Aura este o linie de bijuterii machiaj, cu cristale mici, o noua interpretare care ne aduce si un plus de stralucire acolo unde se doreste. Puteti purta un iluminator, un ruj sau un lipgloss intr-un ambalaj surprinzator, un accesoriu de moda ideal.
                                               Sper sa va placa!!

vineri, 17 februarie 2017

De 2 ori Try Me!

                  2 produse din colectia Try Me de la Flormar, unul intro nuanta cuminte si unul cu o nuanta pentru curajoase, puternica, cu o textura care se mentine timp indelungat.



         Long wearing extra shine & wet lips este un luciu de buze cu extra stralucire, cu o aderenta buna si o textura confortabila. Se intinde foarte usor, are o combinatie sidefie speciala si un efect tridimensional. Au un sclipici minuscul, aproape nu se vede, iar pe buze straluceste usor. Eu am nuanta L410 coral champagne, o nuanta nu foarte puternica, cuminte, de zi.


 se vede foarte frumos pe buze si rezista in jur de 2 ore, nu este lipicios, au o gama larga de nuante de unde il poti alege pe cel potrivit.


                         Al 2-lea face parte din colectia Extreme Color Lacquer, se gaseste in 10 nuante, de la rosu puternic la roz, nude, fructe de padure. Sunt rujuri lichide in nuante bine pigmentate, dupa cum le este si numele,  cu o intensitate mare de culoare, rezista foarte bine pe buze si contin ulei de baobab pentru mai multa stralucire si ulei de cocos si mango pentru a hrani buzele.  Nuanta mea este Flower Power, un rosu seducator, numai bun de purtat in luna martisorului. Se aplica foarte usor, contine o cantitate mare de pigmenti si atrage atentia prin intensitatea culorii.


                  Try Me!!... de 2 ori cu Flormar, cu stralucire de neegalat! Voi pe care il preferati?

marți, 14 februarie 2017

Viva Regina Maria

           

           Prin bunavointa librariei online Targul Cartii, am sa va prezint astazi o carte pe care doream sa o citesc de mult timp. De fapt, vreau sa citesc tot ce gasesc in legatura cu marea Regina a României Maria, cea care a adoptat noua identitate nationala, a iubit si venerat aceasta tara pana in ultima ei clipa! Cartea se numeste Viva Regina Maria de Diana Mandache si prezinta destinul fabulos in reintregirea României, contributia aparte a Reginei, reproduce fotografii si corespondenta intre Regina si mama sa, ducesa de Coburg.


                   Nepoata a reginei Victoria a Marii Britanii, ruda cu toate casele regale din Europa, tanara regina a adoptat noua identitate nationala si s-a adaptat la realitatile balcanice. A purtat corespondenta cu sefi de stat prezentand situatia politica, a vorbit despre frontiere, drepturi istorice, aliante, nu a tinut seama de epidemii, fiind alaturi de bolnavii de tifos si gripa spaniola, a vizitat si ajutat soldatii raniti, orfanii de razboi si a sprijinit Crucea Rosie cu fonduri materiale. Regina-artista a fost un diplomat excelent. Dupa semnarea pacii din mai 1918, prin care Dobrogea si Muntii Carpati erau luate de Bulgaria, respectiv Austro-Ungaria si toate terenurile statului român permitea exclusiv al Germaniei de a le folosi pentru exploatare si prelucrare a titeiului timp de 30 de ani iar România obligata sa vanda Germaniei si Austro-Ungariei surplusul de cereale si vite, regina, neimpacata cu aceasta idee, intervine cu toate puterile si reuseste unirea vechilor provincii in noiembrie-decembrie 1918, devenind cunoscuta ca ''Maria, Regina Romaniei Mari''.  Reuseste si anexarea Basarabiei, Bucovinei si Transilvaniei.







              Suverana, a reusit sa puna Romania pe harta Europei, tara devenind cunoscuta drept o fortareata impotriva bolsevismului. Presa franceza o intituleaza ''regina afacerilor'', cea engleza ii remarca spiritul diplomatic numind-o ''ambasador irezistibil''. Imaginea Romaniei la acea data avea chipul Reginei Maria.


        ''Fiecare tara are idealul ei, iar tara noastra a nutrit un vis de secole, visul ca intr-o buna zi toti românii vor fi uniti sub o singura coroana- nu exista nici cel mai marunt si mai ignorant taran, care sa nu fi avut acest vis. Pentru ei acest razboi este unul sfant si isi vor da de bunavoie ultima picatura de sange pentru a-l realiza!...'' - scrisoarea Reginei Maria catre mama sa.
             
                             Viva Regina Maria, o gasiti pe Targul Cartii, impreuna cu multe volume interesante, la preturi mai mult decat avantajoase!

vineri, 10 februarie 2017

Home SPA- Douglas

                          O experienta Spa de nota 10, nu o poti avea decat in locatiile specializate in asa ceva, dar asta nu te impiedica sa te bucuri de variante accesibile si in intimitatea caminul tau, mai ales intro zi geroasa cum sunt acum si cand nu prea ai chef sa iesi din casa. Asigurati-va ca dispuneti de un spatiu placut, linistit, cel putin o ora-doua si treceti la fapte. O gama cu ingrediente minunate, iti ofera Douglas - Home Spa- Harmony of Ayurveda, Almond Oil & Sesame Oil.

             
          O experienta placuta  pentru pielea ta, cu 2 uleiuri importante ayurvedic, folosite de secole: migdale si ulei de susan, excelente datorita hidratarii si proprietatilor nutritive ce lasa pielea de o finete deosebita.
          Uleiul de migdale, este un ulei fin, nutritiv si emolient, potrivit pentru orice tip de piele, ideal pentru corp dar si pentru fata, deoarece este delicat, calmant si catifelant. Poate fi folosit si ca demanchiant delicat, pentru ingrijirea buzelor si a pielii din jurul ochilor, in creme, balsamuri, ulei de corp, crema maini, masti capilare.
         Uleiul de susan, este recunoscut pentru efectul regenerator, nutritiv si restructurant, datorita concentratiei in acizi grasi esentiali. Este un ingredient de baza in creme de plaja, uleiuri de masaj, aplicatii pentru infrumusetarea parului si pielii. Este emolient, antioxidant si anti-age.
              Gama este bogata si cuprinde toate produsele necesare pentru a te simti excelent dupa folosire in propria casa, inclusiv o lumanare parfumata ayurvedica.


                            Eu am crema de corp nutritiva, ce intra rapid in piele si hraneste corespunzator. Se maseaza usor pe piele dupa baie sau dus si va invaluie in arome incantatoare. Are o textura placuta, lejera, intra instantaneu in piele, hraneste si hidrateaza foarte bine si nu se simte nimic gras pe piele. Pielea ramane frumos parfumata pentru mult timp, un miros cald si dulceag, care aduce corpul si mintea in echilibru. Sunt excelente, se gasesc numai in Douglas si nu exagerat de scumpe! Incercati-le neaparat, produc dependenta!


                                          Miam :)

marți, 7 februarie 2017

Cosmetice preparate acasa

                            Multitudinea de produse cosmetice si de ingrijire de pe piata, ne copleseste si sperie cateodata prin componenta substantelor adaugate in ele, deseori doar chimicale de sinteza si ingrediente de origine animala. Chiar si acelea care pretind ca nu sunt testate pe animale, pot contine ingrediente animale, grasimi in special, otinute in conditii de neimaginat...nici nu vreau sa continui cu explicatiile :(.  In special producatorii de rujuri si farduri, utilizeaza aceste grasimi, ''imbracand'' in culoare, parfum si rafinament, o substanta provenita de la animale moarte.
     O alternativa, cosmeticele preparate acasa, la costuri mici si in conditii de siguranta, poti prepara o multitudine de produse de ingrijire a pielii, de igiena si frumusete pentru toata familia.

     Cartea scrisa de Jakuszeit Jinaika, tiparita de Editura Casa,  o gasiti la sectiunea hobby creativ, va ajuta eficient in prepararea acestor cosmetice fara chimicale. Ingredientele naturale cu efecte binefacatoare, sunt usor de gasit in magazinele specializate.  Este o carte care merita investitia, promite o lectura interesanta si captivanta, gasiti o multitudine de retete usor de facut si descrise amanuntit, pe intelesul tuturor.


                Este o sursa valoroasa pentru cei dispusi sa-si investeasca timpul si fantezia in crearea personala a produselor pe care le vor folosi cu cei dragi. Chiar si un incepator va gasi informatii valoroase care il vor ajuta pe parcursul intregului proces, de la alegerea ingredientelor, ustensilele folosite, metodele...pana la produsul finit!



               ''Prepararea produselor cosmetice acasa reprezinta unul dintre cele mai frumoase hobby-uri din cate exista. Preparandu-ne singuri cosmeticele de ingrijire si igiena, vom obtine cele mai potrivite produse, adaptate necesitatilor pielii noastre si avand posibilitatea de a alege ingredientele perfecte.''
                Cartea ne invata despre notiunile elementare, tipuri de piele, notiuni de baza ale prepararii cosmeticelor, masuri de siguranta, notiuni despre ingredientele folosite, retete simple explicate pas cu pas, retete delicioase pentru corp, ten si par.


 suna tare bine, nu-i asa? aceasta este prima reteta pe care o voi incerca!




       De cativa ani de zile, acest hobby m-a captivat, sa zic asa...am incercat cateva amestecuri de uleiuri, unturi si o crema. Acum am de unde sa ma inspir si abia astept sa ma pun pe treaba!


                              Lasati frau liber creativitatii si bucurati-va acasa de retete inedite, este foarte distractiv si folositor pentru sanatatea proprie!

luni, 6 februarie 2017

Citate favorite (3)

                        ''Ce este o viata?...O viata este totul si felul cum se desfasoara ea este adesea halucinant. Spiritul este implicat si lupta care se da este pentru salvarea lui.''
                                        -Marin Preda, Cel mai iubit dintre pamanteni


        1. Primejdia in care se afla un barbat care iubeste total o femeie seamana cu aceea a unui om care a atins un fir de inalta tensiune si care daca nu se zbate, daca instinctul nu l-a ajutat sa se zmulga in chiar clipa cand a fost zgaltait, moare agatat acolo fara scapare.

        2. Puterea celui cu adevarat puternic astfel se manifesta: sa stii ca poti distruge pe cineva, sa n-o faci si acela sa nu stie.

        3. Unii oameni, desi au cultura, sunt analfabeti prin conceptia pe care o au despre cultura.

        4. Disparitia iubirii e ca o oglinda intoarsa, nu se mai vede nimic, te uiti zadarnic in ea. Gestul tau nu se mai reflecta, nu-i mai raspunde nimeni. Esti singur.


        Marin Preda, romancier, nuvelist, jurnalist, scriitor si director de editura. ''Daca n-ar exista fericirea altora, nu ne-am sinchisi de nefericirea noastra''

vineri, 3 februarie 2017

O picatura de prospetime- menta!



    Leacul parfumat pentru o sumedenie de simptome, uleiul de menta, nu trebuie sa lipseasca din casa nimanui.  Este revigorant, stimulator, eficace in caz de migrene, nevralgii, greata, dureri reumatismale, are efect descongestionant, racoritor, antiprurit si miroase atat de bineeee...Sunt prietena cu uleiul de menta de multi ani, il folosesc cel mai adesea pentru aromaterapie, in casa, pun pe o batista cateva picaturi, apoi o pun la o sursa de caldura si casa devine un camp parfumat!



         Cum ziceam, nu ar trebui sa va lipseasca din casa, detine o multime de beneficii neasteptate, numai sa alegeti un ulei de buna calitate, care concentreaza toate principiile active ale plantei. Eficace pentru sistemul respirator, descongestionand nasul si calmand tusea, antiseptic- previne si indeparteaza placa si cariile dentare, atenueaza inflamatiile musculare, se poate pune in sampoane si diverse lotiuni pentru piele cu probleme, si multe altele.


    Cateva beneficii neasteptate care va vor convinge sigur sa-l folositi:
    - se amesteca cateva picaturi de ulei esential de menta cu apa si otet si se poate curata toata casa.
    - simplul miros al uleiului de menta, reduce considerabil pofta de mancare.
    - o picatura de ulei calmeaza instant mancarimea produsa de muscaturile de insecte, de urticarie sau de iedera otravitoare.
    - un tampon de vata inmuiat in ulei de menta va elibera o capusa prinsa de piele.
    - ulei de menta, apa si bicarbonat si poti face propria apa de gura, fara alte adaosuri nocive.
    - masarea incheieturilor si zona abdomenului, va scapa de rau de miscare si greata.
    - deschide caile respiratorii aflate sub atac in timpul alergiilor.
    - pulverizeaza ulei de menta amestecat cu apa pentru a ucide afidele de pe plante, iar 15 picaturi de menta amestecate cu apa, lupta eficient impotriva insectelor din casa ta si tine si tantarii la distanta!
                       V-am convins? :)


               In produsele de ingrijire personala, poate fi adaugat la gelul de dus, mai ales vara cand devine foarte racoritor, la fel si in sampon. Poate fi adaugat si la spalatul rufelor si, cum am zis la produsele de curatenie. Se pastreaza inchis ermetic, ferit de caldura si lumina. Atentie la dozare, pe piele este recomandata diluarea cu un ulei vegetal, poate provoca reactii alergice anumitor persoane.
                  Si nu uitati intern, o limonada cu menta, vara...ce poate fi mai tentant? :)

miercuri, 1 februarie 2017

Winter Dream- o poveste de viata


              Aseara am fost la un spectacol coregrafic de exceptie, o poveste de viata inspirata din realitate! Va spun cu mana pe inima ca nu am vazut ceva mai frumos in viata mea, o asemenea desfasurare de forte, de tinerete, de viata...100 de dansatori de la scoala de dans Total Dance Center, ne-au captivat si transportat in mijlocul unui adevarat film. Dupa cum au promis, am tresarit, am ras, am plans si ne-am bucurat impreuna cu ei, devenind o parte din aceasta poveste de viata!!!
             Tematica spectacolului este una contemporana, aflata la limita dintre realitate si vis....realitate, pentru ca vorbeste despre o situatie de viata pe care o intalnim frecvent in jurul nostru, vis pentru ca prea putini trec dincolo de observatii si infaptuiesc schimbarea in bine a acestei situatii.
             Va las cu imaginile care reusesc sa spuna totul:





















          Mesajul lor a reusit sa ne atinga sufletul si mintea, a adus un punct de vedere nou si positiv, pe care si eu, la randul meu, il transmit mai departe!!!
          Ma intreb cata munca, cata pasiune, cat entuziasm, cat suflet, poate consuma realizarea unui astfel de spectacol! Sunteti exceptionali Total Dance Constanta!!!!!



                                                  DO U Speak DANCE?!

                 Felicitari, tuturor, de 1000 de ori! Ma repet, sunteti extraordinari!!!!