Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 4 decembrie 2021

Power Stay Avon sau cum să te bucuri de un look perfect mai mult timp

         In noua campanie BuzzStore, inveselim toamna mohorâtă cu cosmetice de calitate din gama Power Stay de la Avon. O noutate ne așteaptă, rujul Liquid Stain și Shadow Stick cu acoperire și rezistență de durată. Chiar este cea mai rezistentă gamă de până acum și trebuie să le încercați neapărat! Machiajul este o artă subtilă, iar aceste produse te ajută să aduci culoare zilelor.

             Ruj lichid ultra-rezistent Liquid Stain Power Stay, un ruj cu o durată până la 10 ore, formulă persistentă dar ușoară, fără uscare, cu o minunată culoare mată, satinată. Nu pătează, nu lasă reziduri, cu o acoperire naturală, medie (accentuați cu un alt strat), aspect perfect, fără a compromite durabilitatea. Rămâne perfect pe buze până la 10 ore fără retușuri și buzele sânt perfect hidratate. Primești o superbă culoare mată cu un finisaj satinat și îi poți varia intensitatea adăugând straturi după preferințe. Se aplică pe buze de la mijloc spre colțurile exterioare. Când buza superioară și cea inferioară sânt acoperite, apasă-le împreună și mișcă ușor. Apoi, pune un șervețel sau o hartie subțire între buze și șterge produsul în exces. Găsești nuanțe superbe, pentru orice zi dorești, după cum simți!

            Fardul de pleaope tip baton Power Stay cu efect de lungă durată, până la 16 ore, îți oferă culoare profundă și ultra-rezistență fără griji. O formulă profesională, vibranta, ușor de folosit. Pentru o culoare cu aspect plin, puteți folosi o pensulă pentru a întinde fardul. Batonul are în capăt, o micuță ascuțitoare de mare folos. Sânt produse cu preț accesibil, livrare rapidă și calitate superioară.

           Pentru a elimina acest machiaj ultra durabil, ai nevoie de o loțiune cu 2 faze pe care o poți găsi tot la Avon. O zi plină de culoare vă doresc și încercați neapărat aceste produse!