Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 31 august 2016

Givenchy

                     De la deschiderea casei sale in 1952, Hubert de Givenchy cultiva un amestec de fantezie si de eleganta, avand-o ca pretioasa muza pe Audrey Hepburn. Universul Givency se dezvaluie prin intermediul unor game de parfumuri elegante, linii de machiaj indraznete si creative si produse profesionale de ingrijire, deosebit de senzoriale.


           Mascara Noir Couture si ruj Le Rouge de la Givenchy, 2 jucarele numai bune de purtat in port-fard. Cu Noir Couture obtii rezultate optime, dupa prima aplicare: volum intens, lungime indecenta, toate datorita periei unice formata din trei sfere si datorita formulei care lucreaza pentru a creea gene perfecte si rezistente. Pe termen lung ingrijeste genele, contine complexul Lash Booster Expert si nectar de bumbac, care fortifica, hraneste si protejeaza genele la fiecare aplicare.

 


                       Le Rouge, este foarte concentrat in continutul de pigmenti, lasa pe buze o culoare stralucitoare care persista foarte bine cateva ore. Are o textura de o finete incredibila, matasoasa, nelipicioasa care acopera buzele perfect. Buzele devin de catifea, senzuale si foarte hidratate.
Rujul Givenchy este invelit in piele neagra, autentica si metal de culoare argintie, emblematic pentru Givenchy. Ambele le gasiti exclusiv in Sephora. 
 nuanta mea este 202 Rose Dressing


     Eu am variantele mini primite in Beauty Kit Marie Claire, ma bucur de ele atat cat imi ajung, sunt produse de lux mai scumpe si e bine ca le-am putut testa si aprecia, au pretul, fiecare, in jur de 170 ron. Le Rouge este in 24 de nuante superbe care imbraca buzele in culori intense. Sunt in port-fard si le port cu mine oriunde.


duminică, 28 august 2016

Manastirea, pestera si drumul spre izvorul de la Sfantul Ioan Casian


   Pentru ca este duminica, va arat un loc minunat din Dobrogea, manastirea si pestera sfantului Ioan Casian, ridicata in memoria sfantului nascut pe aceste meleaguri in jurul anului 360, situata in apropierea pesterii unde a sihastrit, un loc frumos si linistit, la 45 de kilometrii de Constanta.

                    Pestera este pe un versant nordic al dealului Casian, intrun perete calcaros, deasupra vaii Casimcea, la capatul unei poteci care pleaca din spatele manastirii, coboara intro vale destul de abrupta, printre stanci si tufisuri, urci o scara metalica de 5-6 metrii si intrii intro pestera destul de spatioasa cu firide laterale.


   


 totul delicios la picnic, dupa atata urcat si coborat :)))

 Este un loc spiritual si linistit in care poti petrece o zi, un loc de reculegere si rugaciune pentru pelerini. Duminica linistita va doresc!!!