Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 30 iulie 2016

Summer Festival Show Hotel Iaki


               Summer Festival Show, la hotel Iaki, moderat de Dana Savuica. Colectii prezentate sunt realizate de Sophia Goldie, Victoria Gallery, Izabela Mandoiu, Brainconf, iar Hair style Marc Yaacoub si Make-up Anastasia Baverly Hills ne-au incantat cu realizarile lor in materie de hair-style si pensat sprancene.



                          Sub sloganul Every Night On The Catwalk, Izabela Mandoiu, designerul român care creeaza haine tesute cu valori, a prezentat minunata colectie ''Motive de fericire'', o colectie fantastica, piesa vestimentara cheie fiind ia româneasca, considerata de Izabela un element de brand national. Ea realizeaza ii cu specific argesean, cu fire metalice din abundenta, margele, paete, cu motive traditionale folclorice si florale folosite de strabunii nostrii.








 o piesa fabuloasa!





 

creatiile Izabelei se gasesc in shop-ul din incinta hotelului Iaki



                 Seara linistita si distractiva cu fetele la malul marii!

joi, 28 iulie 2016

Provocare Dance Bloggers- inviorarea de dimineata




                        Totul se datoreaza Cristinei care a reusit, in final, sa ne faca sa intelegem ca ''Sportul e sanatos" si a reusit sa ne trezeasca la 6 dimineata pentru ca la 7... sa amuzam trecatorii :)))
  Ea ne-a provocat si cum nu rezistam provocarilor, ne-am executat...nu prea multi bloggeri, cativa mai harnici :)

Poftiti de va amuzati...cea care sare mereu invers...sunt eu :)))


             Sper sa ne tina multa vreme elanul cu sportul!!!

marți, 26 iulie 2016

Pool Party Hotel Aurora Mamaia


              Dupa conferinta ''Ele au reusit'', doamnele au socializat la o petrecere in aer liber la piscina hotelului Aurora din Mamaia. S-au purtat discutii, s-au schimbat carti de vizita, numere de telefon, s-au legat conexiuni, au degustat bunatati si s-au distrat pe cinste!







                        Cidrul Clarks, una din povestile de succes, ne-a delectat.  Cidru de mere, 100% din soiuri traditionale de mere, facut de un scotian stabilit in comuna Leresti-Arges. A inceput sa prepare cidru pentru consumul personal pentru ca detinea o livada de meri impreuna cu sotia românca si de acolo nu a trecut mult pana la primele etichete de cidru. Chiar merita sa-l incercati, este natural, fara adaos de zahar, excelent!





   Alt moment frumos pentru mine a fost intalnirea cu scriitoarea Iulia Pana cu care am fost colega de liceu si de la care am primit un frumos cadou!





   O distractie pe cinste pentru care multumim lui Mery Mambet, hotel Aurora, Mamaia.



duminică, 24 iulie 2016

Ele au reusit- Elite Business Woman Constanta

           
           
                     Povesti de succes, conexiuni umane, un moment special si unic pentru comunitatea femeilor antreprenor din România, o seara fantastica petrecuta in compania unor doamne mai mult decat fantastice. Campania nationala "Ele au reusit"' a debutat in Bucuresti cu peste 100 de participante si a continuat in alte orase. Teme alese in cadrul evenimentului, un eveniment marca Elite Business Women: despre antreprenoriatul feminin in România, probleme intampinate de femeile antreprenor si solutii gasite, modele de femei antreprenor, instrumente si solutii de finantare.



    Locatia: Hotel Iaki, Mamaia
   Welcome Speech: Cristina Calispera, Sales&Marcheting Coordinator Iaki Hotel
                             Bianca Tudor, fondator Elite Business Women
                             Mary Manbet, owner Hotel Aurora
                             Magda Bei, CEO Graphtec Design
                             Oana Stan, co fondator Techir
   Modele de business de succes Bianca Tudor, moderator:
                                               Alexandra Haritini Iutis, Medical Director H Clinique
                                               Enise Baci, owner Opti Eni
                                               Daniela Mariscu, owner Aquatica Experience
                                               Andreea Avrigeanu, co fondator Crucial Systems





 sa nu o uitam pe bloggerita noastra Diana Slav cu al ei Constanta Free Tour

 participante, peste 140 doamne

''Femeile sunt din ce in ce mai importanta pentru piata globala, nu doar in calitate de lucratori sau consumatori, dar si in calitate de antreprenori, manageri si investitori''
Bianca Tudor, fondator Elite Business Woman


                     Partener principal: Jaguar Land Rover Constanta, Hotel Iaki, Aquatica Experience, alti parteneri, Hotel Aurora Mamaia, Kool Media, Techir, H Clinique, Opti Eni, Graphtec Design, Espa, Turkish Airliness Constanta, OBagStore Iasi, Le Premier Constanta, Twenty Four, JCI Constanta, Nikos Greek Taverna, Liliac si ultimul dar foooarte apreciat, Cofetaria Rebeca :)


        Parteneri media: TV Neptun, revista Cariere, TVR HD, Litoral TV, B.O.W.
Am avut tombola, pauza de networking in care am socializat si schimbat carti de vizita, apoi o super distractie oferita de volubila Mary Mambet la piscina hotelului Aurora, revin cu poze de la party!
             Un eveniment extraordinar la care cu siguranta voi mai participa!


joi, 21 iulie 2016

Cum NU am reusit eu sa devin bronde


   Cica...nu sunt nici blonda, nici bruneta: sunt bronde! :) Super tare!!! Sigur ca am vrut sa incerc...


                             Un kit complet pentru suvite de folosit acasa, nu o colorare completa- cu o periuta expert, special conceputa pentru acest produs, poate adauga parului dumneavoastra suvite mai deschise cu pana la 4 tonuri, de la nuante de coniac pana la auriu miere...bine, trebuie sa si vrea! :)
Utilizare: se aplica pe parul natural sau vopsit...aici m-am uitat de 2 ori...scrie sau vopsit...eu nu am reusit! Kitul este chiar complet, mi-a placut taaareee mult, este si usor de folosit...dar...nu merge frate pe par vopsit...nu merge si pace!!!






 Asta-i tot ce am obtinut :(...cateva suvite subtirele...ori nu stiu...ori nu pot...ori nu vrea :(

duminică, 17 iulie 2016

Sesiune de machiaj Lancome la Douglas

Cum imi plac tare mult cosmeticele Lancome, nu puteam sa ratez o sesiune de machiaj la Douglas.



            Si am primit de la Veronica exact ceea ce doream, fara sa-i spun: un machiaj super lejer, care m-a incantat tare mult, iar produsele folosite...irezistibile!


    M-au incantat tare mult rujurile cu formula ulei bifazic, cu pigmenti foarte frumosi...agiti, rasucesti, aplici si te indragostesti pe loc de senzatia de buze moi, hranite si de formidabilele culori. Uleiurile ultralejere intra rapid in piele, dand o senzatie de catifelare foarte placuta si deloc lipicioasa.




                      Aplicatorul de tip pernuta, conic, creeaza o senzatie cu un efect surprinzator precum o mangaiere pe buze, iar nuantele au arome diferite. Ofera un finisaj lucios si frumos, nu rezista mai mult de cateva ore, necesita reaplicare. Tot ce pot spune este ca mi-a placut taaareee mult! Chiar potrivita denumirea: Juicy Shaker!





     Un alt produs care mi-a placut este Teint Visionnaire, fondul de ten Duo, un fluid si un corector cu o acoperire perfecta, incredibil de uniforma si omogena si rezultat natural. Fluidul contine  LR2412, o molecula prezenta si in produsele Visionnaire, obtinuta in urma a 10 ani de cercetari, capabila de a se auto-propulsa in toate straturile pielii. Are SPF20, perfect pentru vara iar in capac un mic iluminator, culoarea folosita, un beige, perfecta pentru tenul meu mai inchis la culoare.







                        Cu aceasta ocazie, am aflat si eu ...cu ce se manaca :)))...serul concentrat Genifique, stiam ca este un ser inovator ce vizeaza cele 10 semne cheie ale pielii: textura, rezistenta, elasticitate, hidratare, fermitate, linii fine, riduri, stralucire, tonul pielii, claritate, cu rezultate notabile in 7 zile...dar nu stiam ca este excelent sub machiaj si zacea aruncat pe te miri unde!
            Este doza ideala pentru a aduce inapoi lumina in piele!



         Si sportiva Cristina a fost foarte incantata de machiajul ei!


                                     Avem voie sa ne prostim putin? :)))
                O duminica frumoasa si relaxanta!!!