Totalul afișărilor de pagină

luni, 30 octombrie 2017

BOO!!! Happy Halloween


        Casa Contelui Dracula a pregatit cea mai tare petrecere de Halloween cu vin rosu, votca neagra, bomboane, iele, dovleci, lilieci, muzica, film, focuri de artificii si proiectii pe castel. Contele a fost o gazda cuminte si a spus povesti copiilor apoi a invitat adultii la un After Party in Parcul Regal.

             Happy Halloween dragilor, noi ne aventuram!!!

luni, 23 octombrie 2017

Nostalgie- cui ii este dor de mare?

      Un tur pe la Golful Pescarilor, un tur prin Vama... sa ne treaca putin dorul de vara si sa facem aerosoli :)             Cam pustiu dar la fel de frumos in Vama si la sfarsit de octombrie!   ... mie mi-e dor deja :)
       Am inteles ca de maine chiar vine toamna, weekendul ce tocmai a trecut a fost bland cu noi, ne bucuram de soare, aer curat... sper ca acelasi lucru ati facut si voi care pe unde :)

joi, 19 octombrie 2017

Healthy Day EveryDay -eveniment Iaki

         Un eveniment foarte frumos petrecut la Iaki Spa la sfarsit de saptamana. Am primit multe informatii despre nutritie, sport, stil de viata sanatos, antrenamente personalizate si noul ritual anticelulitic Gerovital Equilibrium, am degustat bunatati sanatoase, am socializat. Evenimentul a fost moderat de Adelina Tocitu de la Radio Constanta.


          Ce alegem sa mancam sanatos? Am aflat de la specialistii in domeniu de la clinica Regina Maria asfaturi utile, instrumente si obiceiuri alimentare ce pot fi folosite pentru a avea un stil de viata sanatos. Ba chiar am apreciat la justa valoare bufetul cu gustari si dulciuri oferit de magazinul ''Darul Bunicii''.        De la Bogdan am aflat despre programul personalizat de corectare a posturii. Cu ajutorul lui poti scapa de durerile de spate, in special cele lombare, vertical, toracal, cele cauzate de pozitia incorecta pe care o avem zi de zi sau din cauza unor probleme precum scolioza, cifoza, lordoza. Se pot face abonamente pentru 8 sedinte, prima sedinta fiind gratuita. Programul reechilibreaza intregul organism prin tehnicile complexe de corectare a posturii.


          Apoi, noul ritual anticelulitic cu produse Gerovital ce incepe prin aplicarea unui strat de Crema Gommage Enzimatic, se maseaza zonele afectate cu presiune, pana la absorbtia completa. Se aplica apoi un Activator de Remodelare Corporala, un Gel Termoactiv si ulterior crema anticelulitica combinata cu ulei de masaj. Se aplica Masca de Impachetari Antivergeturi intr-un strat subtire, pe zona coapselor si a picioarelor si fiecare zona in parte se infasoara in folie. La finalul ritualului, dupa despachetare, prin  manevre de netezire se intinde masca. Totul dureaza cam 80 de minute.


       La final am avut si o tombola unde s-au castigat numeroase premii.


      Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Receptia Iaki Spa, o sa gasiti acolo multe alte surprize in luna octombrie.