Totalul afișărilor de pagină

duminică, 12 iunie 2011

IO...

                             
                                              CITESC HOROSCOPUL DIN PUR AMUZAMENT , DAR ASTAZI AM GASIT UNUL CARE ...MA DESCRIE...PE MINE...NU IL COPIEZ PENTRU ALTCINEVA...IL COPIEZ PENTRU...MINE...ASA SIMT...EU...M-A BUIMACIT...UN PIC !!!!!!!!

GASESC SENINATATEA...NUMAI IN NATURA....EXACT..IMI MANGAIE SPIRITUL...MA INVATA SIMPLITATEA...SI CALMUL !!!

Taurul este un Semn Fix, de Pamant, avand ca si arhetipuri spiritul Pamantului, muzicianul, tacutul. Motto: "Cauta sa dobandesti simplitatea, dar invata sa nu te increzi in ea." Alfred North Whitehead
Scopul zodiei
Stai nemiscat o ora. Doua ore. Trei. Fara ganduri. Doar cu simturile. Nu te framanta intrebari esentiale. Natura vietii nu te preocupa. In acel moment, pe stanca, dedesubtul norilor, pur si simplu existi. Orice cuvant e de prisos. Ce simti in vastul spatiu interior? Care este lectia pamantului fertil? Vesnicia. Seninatatea. Pacea. Cum sa fii infinit de complex si cu toate astea simplu. Cum sa atingi profunzimi insondabile si totusi sa nu simti nevoia sa vorbesti despre ele.
In acel moment ai intrezarit care este scopul Taurului. De a gasi seninatatea si a o pastra: aceasta este misiunea Taurului.
Strategia
Nu toti Taurii iubesc natura. Dar pentru ei a sta pe acel varf de deal este o strategie fundamentala de evolutie. Pamantul-Mama insusi este cel mai bun invatator al Taurului. El mangaie spiritul, il invata simplitatea si calmul. O plimbare in padure, o ora de ragaz langa cursul unui parau, o hoinareala seara prin desisul de ilice din desert – toate acestea ii aduc Taurului mai multa pace decat orice "discutie terapeutica".
Dar chiar daca destinul l-ar aduce pe Taur in oras, n-ar implica nici un dezastru psihologic. Un Taur reprezentativ isi alege intotdeauna tihna si linistea din preajma unei paduri. Dar nici un om nu este intruparea pura a unui singur semn.
Taurul este cel mai taciturn dintre semnele zodiacului.Linistea exterioara nu este usor de obtinut. Insa linistea interioara, adevaratul scop al Taurului, este cu mult mai greu de atins.
Resurse
Aversiune fata de dramatism. Suspiciune la adresa complexitatii. Acestea sunt resursele unui Taur. El cauta din instinct circumstantele care ii permit sa-si gaseasca linistea si simplitatea. O slujba stabila. Un cerc de prieteni de incredere. Cu rabdare si cu un simt practic desavarsit, Taurul tese un cocon. In interiorul lui isi continua lucrul metodic si implacabil cum creste o stalagmita.
Exista pentru Taur o raspantie, la care mai devreme sau mai tarziu va trebui sa ajunga. Un drum este al securitatii materiale, al viitorului previzibil si stabil. Celalalt drum este provocator, promite dezvoltare si schimbare. Fara certitudini, fara securitate, cu toate astea ispititor, el ii infatiseaza Taurului o problema de decizie: viata este o actiune ofensiva sau defensiva?
Ca toate semnele fixe, Taurul este o persoana hotarata, chiar daca acest lucru nu este imediat evident. De multe ori el pare tacut si neutru. Nu interpretati aceasta atitudine in mod gresit, drept nehotarare. In spatele tacerii este o vointa de fier, care ii da Taurului capacitatea sa indeplineasca orice lucru la care s-a hotarat. Dar in acelasi timp il poate face inflexibil.
Evoluam si ne schimbam. In aceasta privinta Taurul s-ar putea sa esueze. E posibil sa spuna  "eu sunt acelasi astazi ca si ieri si la fel voi fi si maine".
Atunci totul va fi pierdut.
Sursa: Cartea "Zodiac Spiritual"
Sursa imagine: http://imageshack.us


               CE TI-E SI CU NATURA ASTA....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu