Totalul afișărilor de pagină

luni, 27 decembrie 2010

KIT LA ROCHE POSAY

                            AM CASTIGAT PE FACEBOOK UN KIT CU MOSTRE ROCHE POSAY CARE CONTINE CATEVA CREMULITE INTERESANTE. SE PARE CA SUNT PRODUSE FOARTE BUNE , REVOLUTIONARE , 100% HIPOALERGENICE SI NONCOMEDOGENICE CU APA TERMALA BOGATA IN SELENIU, PARE CA HIDRTEAZA FOARTE BINE , MA SIMT BINE CU ELE PE FATA. ACESTEA SUNT SI LE -AM INCERCAT PE CELE ADECVATE PIELII MELE.
 

                 PRIMUL INCERCAT A FOST LIPIKAR LAIT CARE M-A IMPRESIONAT CU LEJERITATEA . NICI NU IL SIMTI SI LASA PIELEA FOARTE FINA , SE ABSOARBE IMEDIAT IN PIELE SI PIELEA MEA USCATA L-A PAPAT IMEDIAT. AM INTELES CA CONTINE SI UNT DE SHEA PE LANGA ATA TERMALA , PLUS CA MIROASE FOARTE LEJER SI FRUMOS. CE SA ZIC? IMI PLACE!!!!!!
                EFFACLAR K  NU L-AM INCERCAT , ESTE PENTRU PIELE GRASA SI CHIAR NU ESTE CAZUL DAR O SA-L DAU CUIVA CARE ARE PIELEA GRASA.BANUIESC CA ESTE BUN.
PE CEL PENTRU PIELE SENSIBILA , LA FEL , MI S-A SPUS CA ESTE FOARTE LEJER
               CREMA DE RECONSTRUCTIE ANTIRID REDERMIC YEUX ESTE SUPER...CONTINE VITAMINA C , ANTIOXIDANTA, SI-TI DA O SENZATIA DE CE CEVA FOARTE FIN, IMI PLACE , E PUTIN CAM SCUMPA PENTRU BUGETELE NOASTRE , TOTUSI !!. ORICUM , AS CUMPARA CREMITA.IMI PLACE CA ESTE GEL SI CA ESTE PENTRU TOATE TIPURILE DE PIELE. NU ARE PARFUM , DAR ESTE PLACUT.UNA PESTE ALTA , CRED CA SUNT CREME BUNE , DE GENERATIE NOUA. LE-AS CUMPARA.!!!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu