luni, 27 decembrie 2010

KIT LA ROCHE POSAY

                            AM CASTIGAT PE FACEBOOK UN KIT CU MOSTRE ROCHE POSAY CARE CONTINE CATEVA CREMULITE INTERESANTE. SE PARE CA SUNT PRODUSE FOARTE BUNE , REVOLUTIONARE , 100% HIPOALERGENICE SI NONCOMEDOGENICE CU APA TERMALA BOGATA IN SELENIU, PARE CA HIDRTEAZA FOARTE BINE , MA SIMT BINE CU ELE PE FATA. ACESTEA SUNT SI LE -AM INCERCAT PE CELE ADECVATE PIELII MELE.
 

                 PRIMUL INCERCAT A FOST LIPIKAR LAIT CARE M-A IMPRESIONAT CU LEJERITATEA . NICI NU IL SIMTI SI LASA PIELEA FOARTE FINA , SE ABSOARBE IMEDIAT IN PIELE SI PIELEA MEA USCATA L-A PAPAT IMEDIAT. AM INTELES CA CONTINE SI UNT DE SHEA PE LANGA ATA TERMALA , PLUS CA MIROASE FOARTE LEJER SI FRUMOS. CE SA ZIC? IMI PLACE!!!!!!
                EFFACLAR K  NU L-AM INCERCAT , ESTE PENTRU PIELE GRASA SI CHIAR NU ESTE CAZUL DAR O SA-L DAU CUIVA CARE ARE PIELEA GRASA.BANUIESC CA ESTE BUN.
PE CEL PENTRU PIELE SENSIBILA , LA FEL , MI S-A SPUS CA ESTE FOARTE LEJER
               CREMA DE RECONSTRUCTIE ANTIRID REDERMIC YEUX ESTE SUPER...CONTINE VITAMINA C , ANTIOXIDANTA, SI-TI DA O SENZATIA DE CE CEVA FOARTE FIN, IMI PLACE , E PUTIN CAM SCUMPA PENTRU BUGETELE NOASTRE , TOTUSI !!. ORICUM , AS CUMPARA CREMITA.IMI PLACE CA ESTE GEL SI CA ESTE PENTRU TOATE TIPURILE DE PIELE. NU ARE PARFUM , DAR ESTE PLACUT.UNA PESTE ALTA , CRED CA SUNT CREME BUNE , DE GENERATIE NOUA. LE-AS CUMPARA.!!!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu