SARBATORI DE IARNA FARA MIROS DE TURTA DULCE NU EXISTA.RETETA ESTE FOARTE SIMPLA SI IMAGINATIA FIECARUIA...DE NEEGALAT!!!!!
DECI: PENTRU O CASUTA -300 GR ZAHAR, 450 GR FAINA (NU MUSAI ALBA ), 1 OU PLUS UN GALBENUS, 3 LINGURI MIERE, 100 ML LAPTE ,5 LINGURI ULEI , O LINGURITA SCORTISOARA MACINATA, JUMATATE LINGURITA NUCSOARA MACINATA, UN SFERT LINGURITA CUISOARE MACINATE, JUMATATE PLIC PRAF DE COPT , O LINGURITA BICARBONAT ALIMENTA SI UN PRAF DE SARE.ALUATUL SE FRAMANTA BINE SI SE DECUPEAZA SUB CE FORMA DORIM : BRAD, GLOBURI , CASUTA, MOS CRACIUN ETC.SE COC LA CUPTOR .SE POATE PUNE SI CACAO IN COMPOZITIE, CUI II PLACE.SUPA CE S-AU COPT SI RACIT SE ORNEAZA DUPA PREFERINTE CU BOMBONELE , CREME COLORATE, JELEURI, DIVERSE GLAZURI COLORATE CU COLORANTI ALIMENTARI.
IMAGINATIA CHIAR NU ARE LIMITA.
SARBATORI MINUNATE ! IMIRESMATE CU TURTA DULCE!...SI COZONACI!!!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu