Totalul afișărilor de pagină

duminică, 7 mai 2017

Plant Love By Yves Rocher


      Un eveniment organizat de Cosmetica Vegetala YR, Evenimente Constanta si JCI Constanta, pentru ca cei mici sa inteleaga importanta faptului de a pretui si iubi natura. Copilasii au plantat flori si seminte de flori, au primit creta colorata si baloane de sapun, s-au jucat, au socializat si s-au bucurat de natura. Cofetaria Rebeca le-a pregatit ceva dulce si gustos. Timp petrecut in natura, timp de calitate, va las cu fotografiile, sa va bucurati si voi de bucuria noastra!


 Astazi Cristina si Eva au muncit cu drag si mult spor!!!


















 cel mai frumos desen




             Invata-ti copilul sa pretuiasca ce are... sa multumeasca pentru ceea ce primeste... sa fie un bun tovaras... sa admire si sa pretuiasca natura... invata-l sa devina un om bun!!!

17 comentarii:

  1. Ce proiect frumos!! Felicitari pentru initiativa1 Avem nevoie de cat mai multe pentru a infrumuseta lumea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasă și educativă inițiativa. Felicitări YR!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte fain! Consider ca activitatile de acest gen cu copiii sunt cele mai mai benefice pentru ca lor le raman cel mai bine intiparite in minte faptele bune. Singura observatie pe care as vrea sa o fac este ca ai foarte multe poze care arata aproape la fel. Sunt foarte cute pozele insa trebuia sa reduci nr. din punctul meu de vedere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos. In ce parc a avut loc?

    RăspundețiȘtergere
  5. Vai, ce de manute harnicute ... :)
    Eva este o frumusete! ♥

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumos! Imi place mult cand postezi articole despre evenimentele la care participi. Imi dau senzatia ca sunt acolo, langa tine!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce initiativa dragute, as face asta in mai multe orase.

    RăspundețiȘtergere
  8. ma bucur tare mult pentru voi! Se vede ca pustoaicei voastre i+a placut tare mult sa fie acolo si ca a participat cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  9. O initiativa foarte frumoasa...de ar fi si in orasul noastru asa.

    RăspundețiȘtergere
  10. super , tare dragut. Dar Eva e deja o domnisoara!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce frumos! E bine ca cei mici sa iubeasca natura, ce mare a crescut nepotica!

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi plac si cumpar produsele marca Yves Rocher pentru ca sunt naturale. Bravo lor daca au organizat asa ceva. Frumoase fotografii si frumos eveniment. Apropo de desene pe asfalt, ma gandesc serios sa scriu primariei orasului (Bucuresti in cazul meu) sa ia in calcul posibilitatea realizarii unor desene 3d cu vopsea pe asfalt, in parcuri, de catre artisti consacrati (desene ca acelea din strainatate care sunt spectaculoase) pentru bucuria tuturor. Nu cred ca ar fi un proiect scump si este relativ usor de realizat. Nu cred ca ar trebui cine stie ce aprobari speciale. Parcurile noastre sunt destul de cenusii. Cred ca toti copiii s-ar bucura de asa ceva. Altii pot si noi nu? Ce zici de idee?

    RăspundețiȘtergere
  13. Amintiri frumoase ! Bravo ! Copii trebuie sa invete cum se planteaza florile :)

    RăspundețiȘtergere
  14. O initiative frumoasa si un proiect de invidiat. Sper sa pot sa indeplinesc toate acele mentiuni de la final. Uneori am impresia ca ofer totul ...

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce fain. Iubesc natura si e atat de important sa fim in armonie cu ea...

    RăspundețiȘtergere