O tinem tot in festivaluri, gurmanda de mine nu putea rata asa ceva :)
...si daca eu mi-am bucurat papilele gustative, bucurati-va si voi ochii...
delicioase...
Chef Catalin Scarlatescu, initiatorul acestui eveniment doreste sa transforme asta intro traditie, castigatorul pleaca cu un trofeu, o scoica din bronz de 5 kilograme. Nu stiu cine a castigat trofeul pana la urma si nici nu are importanta, toate preparatele aratau delicios, despre 3 dintre ele va pot spune sigur ca si erau, iar pe cele cu paste le-a incercat
Cristina.
Asteptam festivalul de la anul!
Interesant festival. Se distreaza lumea la Constanta, nu gluma! Foarte fain! :)
RăspundețiȘtergereNici nu stiam ca exista asa ceva!
RăspundețiȘtergereCred ca a fost intr-adevar delicios si v-ati simtit minunat.
Iar scoica metalica e tare frumoasa!
O zi excelenta sa ai!
Când am citit ”Festivalul scoicilor”, prima imagine care mi-a venit în minte a fost o plajă plină de scoici. :)
RăspundețiȘtergereSupertare, ce festival fain. :)
RăspundețiȘtergereSa ai o vara frumoasa Coco!
Vai ce pofta mi-ai făcut! :)
RăspundețiȘtergereMmm, scoici :D
RăspundețiȘtergereDin festival in festival sunteti, super!
te nvidiez, sincer ! deja-mi lasa gura apaaa..yammmy
RăspundețiȘtergereO initiativa frumoasa si gustoasa ! Imi plac tigaile si ceaunele lor :)
RăspundețiȘtergereEu mă opresc la bucuria ochilor, n-aș mânca scoici nici să mă tai! :))
RăspundețiȘtergereYummy! Oricând prefer scoicile, peștelui :)
RăspundețiȘtergereCe frumos e acolo!
Nu am mancat niciodata scoici,dar mi-ar placea.
RăspundețiȘtergere