Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 13 februarie 2016

Crema de corp deodorant



Bine v-am gasit! Abia am venit dintr-o scurta si intensa vacantuca la Roma si inca sunt tare ametita :)
Am avut la mine acest deodorant spray cu lotiune, imi place la el tare mult comoditatea aplicarii, pulverizezi si gata, masezi putin si hidratezi pielea corpului. Este foarte adevarat ca se termina extrem de repede si hidratarea nu este tocmai eficienta pentru o piele foarte uscata ca a mea, dar pentru o utilizare in vacanta, pe graba, merge tare bine!



                   Are un miros placut, proaspat, aloe si pepene verde,  intra repede in piele si nu ramane senzatie de gras, cum am zis, singurul impediment este ca nu face fata la o piele uscata, probabil este bun pentru o piele normala.  Contine 10% aloe vera, pentru o umezire instantanee, se rotesta capul de pulverizare pentru eliberarea mecanismului si produsul iese ca o ceata fina, se distribuie foarte usor in zonele cele mai dificile ale corpului.


                 Imi place aceasta alternativa, chiar daca nu sunt multumita de hidratare, cred ca pe timp de vara, cand dusurile sunt mai multe pe zi si timpul foarte masurat este o idee super buna! O sa-l recumpar daca DM-ul nu-l face disparut :), nu stiu cum este la voi, dar eu nu mai gasesc de obicei ce caut pe acolo!......incercati daca il gasiti, poate va ajuta pe cele cu pielea mai putin uscata!
                              Coco

15 comentarii:

  1. Interesant ca aplici o lotiune ca un spray, o caut si eu. de la Balea am mai lut produse de ingrijire, sunt destul de bune.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eeeee nu am vazut pe aici dar suna bine! :)
    Bine te-ai intors!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca a fost grozav in vacanta.Nu stiam de acest produs,dar pare interesant.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa ai un weekend minunat Coco si un Valentin de neuitat! :)
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
  5. De cand tot vreau sa ajung in Germania sa caut un dm.. dar desi granita e aproape, nu am mai avut drum incolo. Is curioasa ce au, multe produse vad pe aici pe bloguri :) Cum a fost vacanta? Te pup

    RăspundețiȘtergere
  6. eşti o răsfăţată ! bine ai revenit !
    interesant produs !
    cu drag, îţi doresc un weekend cât mai plăcut !

    RăspundețiȘtergere
  7. Interesantă loțiune! Și mai ales practică. :) Chiar o să trec pe la DM să văd dacă au. Numai acolo am văzut până acum produse Balea.

    RăspundețiȘtergere
  8. O recomandare utilă, dar unde este povestirea despre Roma?! ☺

    RăspundețiȘtergere
  9. Super produs. O sa mă uit după el la următoarea vizita în DM. Poate nu o sa mai fiu leneșă și o sa mă hidratez mai des. Xoxo

    RăspundețiȘtergere
  10. interesant, nu stiam. probabil vara va fi super. hai ca vine uleiul miraculos la tine , sa vedem daca iti place.pupiciii

    RăspundețiȘtergere
  11. Acum inteleg de ce spuneai ca ai ametit de la atatea picturi, bine ai revenit! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. nu stiam ca exista un asfel de produs....

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte interesant suna, sa stii! <3

    RăspundețiȘtergere
  14. Parca si Vaseline aveau o lotiune-spray, ma tenta, dar contine parabeni, asa ca no thanks. Poate o incerc pe asta, imi surade sistemul de dozare.

    RăspundețiȘtergere