Totalul afișărilor de pagină

marți, 30 august 2011

COSMETICELE INTELIGENTE

           
                  ADICA NEUROCOSMETICELE , PRODUSE CE CONTIN SUBSTANTE ACTIVE CARE ACTIONEAZA ASUPRA SISTEMULUI NERVOS CUTANAT , PRODUSE CONCENTRATE IN SUBSTANTE COMPARABILE CU MEDICAMENTELE . NEUROCOSMETICA PROMITE AMELIORAREA SOMNULUI , REDUCEREA STRESULUI SI SOLUTIONAREA PROBLEMEI RIDURILOR .
             
                 ELIBERAREA UNOR NEUROTRANSMITATORI PRECUM DOPAMINA , SUBSTANTA CE INDUCE CREIERULUI-  O STARE DE BINE -PRODUCE INSTANT LINISTE SI A FOST INTRODUSA IN GLOSURILE DE BUZE .

DEBORAH MILANO

             DIVERSE EXTRACTE DE PLANTE , CRESC NIVELUL DE ENDORFINA CARE DA SENZATIA DE BINE SI RELAXARE .


             
       HYDRA ZEN NEUROCALM -LANCOME ARE LA BAZA UN COMPLEX DE PLANTE CE STIMULEAZA BETAENDORFINELE = MOLECULELE FERICIRII .

      KENZO - BELLE DE JOUR KENZOKI- CU LOTUS ALB DIMINUEAZA CU 25 % NIVELUL DE CORTIZOL = HORMON AL STRESULUI .

           ORLANE - HYPNOTHERAPY - ISI PROPUNE SA ADUCA PIELII CEEA CE II LIPSESTE CAND CREIERUL SUFERA , MODULAND EFECTUL STRESULUI , INHIBAND REACTIILE INFLAMATORII .

        NOREVA -NORESLIM , COMBATE CELULITA PRIN RESTAURAREA STARII DE BINE INTERIOARE SI CUTANATE . FOLOSESTE O MOLECULA EUFORIZANTA CUTANATACARE STIMULEAZA MECANISMELE DE STOCARE SI ELIBERARE .

        PRINTRE  PRODUSELE PE CARE LE PUTEM FOLOSI HOMEMADE ...( SUNT FAN...DE' ) ..SE AFLA CIOCOLATA CARE HIDRATEAZA SI ARE CALITATI ANTIOXIDANTE .( SI ALTE CALITATI...PAPILOGUSTATIVE ...:)))


     CACAUA APARTINE UNEI NOI GENERATII , A NEUROCOSMETICELOR , FIIND UN MESAGER INTRE CREIER SI PIELE . (   ... SI CUM FAC SA NU O MANANC , THAT IS THE QUESTION...:)))... )
Pentru hidratarea tenului şi inducerea unei senzaţii de bunăstare, specialiştii recomandă aplicarea unui produs pe bază de ciocolată, căruia dacă i se asociază apa minerală, capătă consistenţa unei spume. Pentru a accentua penetrarea, după aplicare, este recomandată acoperirea pielii cu o peliculă de plastic. După 20 de minute, produsul se înlătură cu prosoape umede. Pentru optimizarea rezultatului se aplică un hidratant cu un factor mare de protecţie solară. Pentru pielea normală se recomandă o formulă pe bază de vitamina C; pentru cea uscată, un produs ce conţine elastină, colagen sau vitamina E; iar pentru cea grasă o emulsie cu vitamina C. Pentru îmbunătăţirea efectului, este de preferat ca tratamentul să fie făcut de patru ori pe săptămână.
Pentru corp, primul pas este exfolierea, printr-un gomaj pe bază de alge, ce elimină celulele moarte şi stimulează penetrarea substanţelor active. Apoi, pielea este din nou acoperită cu mousse de ciocolată şi înfăşurată într-o peliculă, după care se acoperă cu o pătură termică. După 20 de minute, se înlătură materialul care nu a fost absorbit, cu un duş revigorant. Atingerea finală este dată de un masaj relaxant. Acest ritual, de o oră şi 20 de minute aproximativ, lasă pielea mătăsoasă şi este un bun antidot împotriva stresului.



      MAZGALITI-VA SI INDOPATI-VA CU CIOCO...ASCULTAND ...




              

17 comentarii:

  1. DE CE SCRII CU CAPS LOCK, ITI PLACE SA TIPI LA LUME?

    RăspundețiȘtergere
  2. nu , Joice , nu-mi place...dar nu mi-a zis nimeni pana acum ca asta inseamna...sa stii ca m-a amuzat teribil...nu stiam de asta , ti-am zis trebuie sa intelegi , eu m-am jucat cu alte jucarii :) si fiica-mea ( care are 26 de ani...) nu m-a atentionat si pe mineeeeeee....merci ca m-ai tras de maneca !

    RăspundețiȘtergere
  3. am uitat...am scrise deja' postari ...o sa le postez asa...nu cred sa existe vre-o metoda sa pot transforma caracterele...daca este zi si mie...daca nu...o sa mai tip putin :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Hola,buenos productos, yo uso Kenzo y me gusta mucho....el vidio muy hermoso.

    Gracias por tu visita.
    Isabel

    RăspundețiȘtergere
  5. Ciucalataaa! Yuuummy! Delicioasa postare:>

    RăspundețiȘtergere
  6. da...yummmyyy...tocmai ce mi-a zis fiica-mea de niste impachetari cu cioco...

    RăspundețiȘtergere
  7. wow..I love red lip! sexy!

    Fashion Cat
    www.firstlookbook.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  8. bun articol.multe din informatii nu imi erau cunoscute.pupic

    RăspundețiȘtergere
  9. ooo , Sarah...unde ai fost ? ti-am dus lipsa !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. ce tare, azi maine o sa cumparam rujul care o sa ne provoace orgasm, cine stie ce mai inventeaza astia dar sincer nu m-ar mira.:D

    RăspundețiȘtergere
  11. Revolutionarea cosmeticii. Am avut iarna trecuta un sapun de ciocolata ... mirosea, de m-ametea. Dar o masca de corp ... tentatia ar fi prea mare.

    RăspundețiȘtergere
  12. da , Dani , o impachetare cu ciocolata merge...am de gand !

    RăspundețiȘtergere
  13. crezi tu Lavi ca nu au facut ? :))) chiar ma amuzam de ceva http://krmenslife.blogspot.com/2011/06/deshabillez-moi.html

    RăspundețiȘtergere