Totalul afișărilor de pagină

marți, 12 aprilie 2011

ASLAVITAL                              AM PRIMIT 2 CREME ASLAVITAL . UNA ESTE CREMA HIDRATANTA CU FILTRU UV SPF 10 , CARE ZICE ASA :
                        -EMOLIAZA SI HIDRATEAZA TENURILE SENSIBILE . ULEIURILE SI GRASIMILE NATURALE ( UNT DE SHEEA , ULEI DE SOIA ) RESTAUREAZA BARIERA HIDRO-LIPIDICA PROTECTOARE A PIELII , AVAND O ACTIUNE DE TIP GERIATRIC , REDUCAND LINIILE FINE SI RIDURILE INCIPIENTE .
                        - PROTECTIE ANTISOLARA . EXTRACTUL ULEIOS DE GALBENELE , ALATURI DE EXTRACTUL DE BOSWELLIA SERRATA SI ARGILA SPECIALA EXERCITA UN EFECT ECRAN IMPOTRIVA RADIATIILOR ULTRAVIOLETE COMPLETAND PROTECTIA ANTISOLARA REALIZATA DE FILTRELE UV SINTETICE .
                        - REGENEREAZA , CALMEAZA SI PROTEJEAZA TENUL . CONTRIBUIE LA REGENERAREA CELULARA , LA EPITELIZAREA RANILOR SUPERFICIALE , LA CALMAREA PRURITULUI SI ARSURILOR SOLARE , IN GENERAL LA TRATAREA TENURILOR ALERGICE , IRITATE SI CUPEROZICE .
                       - UTILIZARE : SE APLICA DIMINEATA PE FATA , GAT SI DECOLTEU , DUPA DEMACHIERE . CONSTITUIE O EXCELENTA BAZA DE MACHIAJ .
                                       AM FOLOSIT-O SI AM CONSTATAT URMATOARELE : EMOLIAZA , HIDRATEAZA...DAR SIMT NEVOIA SA O APLIC DE 2 ORI , O DATA SI APOI DUPA 10 MINUTE INCA O DATA . BANUIESC CA PROTEJEAZA ANTISOLAR , SPER , CEL PUTIN , DAR MERGEA UN FILTRU SOLAR MAI MARE . ESTE LEJERA , INTRA SUPER REPEDE IN PIELE , IMI PLACE , SINGURA PROBLEMA CA NU MA SIMT CHIAR HIDRATATA .                                     
                                       CELALALT PRODUS ESTE CREMA LIFT INTENSIV CONTUR OCHI SI BUZE CARE ZICE ASA :
                         -ESTE O CREMA GEL , SPECIAL CONCEPUTA PENTRU TRATAMENTUL ZILNIC AL ZONEI DELICATE DIN JURUL OCHILOR SI BUZELOR . PRODUS INOVATIV CARE VA REDA FRUMUSETEA BUZELOR SI OCHILOR PRIN EFECTUL DE HIDRATARE SI NUTRIRE INTENSA , CALMARE SI PROTECTIE . EFECTUL INSTANT DE NETEZIRE A RIDURILOR , DUPA NUMAI O ZI DE APLICARE . EFECTUL DE REGENERARE CELULARA , DE COMBATERE A CEARCANELOR SI A PUNGILOR , O PROTEJARE A PIELII DELICATE DIN JURUL OCHILOR SI BUZELOR IMPOTRIVA FACTORILOR EXTERNI , RAZE UV , POLUARE , VANT , FUM , SI A ACTIUNII DISTRUCTIVE A RADICALILOR LIBERI .
                      - UTILIZARE : SE APLICA DIMINEATA SI SEARA DUPA O DEMACHIRE CORECTA , MASANDU-SE USOR CU MISCARI CIRCULARE .
                                   
                                     ZIC ASA : AM O PARERE BUNA , E UN PIC CAM LEJER PENTRU MINE , AMANDOUA SUNT UN PIC CAM LEJERE , DAR PIELEA MEA ESTE FOARTE USCATA SI TREBUIE SA REAPLIC . PENTRU UN TEN NORMAL CRED CA SUNT SUPER . IMI PLAC SI LE FOLOSESC , CHIAR SI ASA .AMANDOUA COSTA 50 RON , DEPINDE DE ADAOS , MAI MULT SAU MAI PUTIN , DAR SUNT BUNE .


       ACUM FUG SA REAPLIC !!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu