CUM SE CONSUMA ?
CU NUMAI UN PUMN MIC DE GOJI ( 10-30 grame ) VA ASIGURATI NECESARUL ZILNIC DE VITAMINE SI NUTRIENTI . SE POATE CONSUMA FARA RESTRICTII SI IN CANTITATI MAI MARI , SUB FORMA DE FRUCTE USCATE , SAU AMESTECATE CU IAURTURI , MUESLI , CEREALE ETC. SUB FORMA DE SUC SAU CEAI . AU GUST DULCE ACRISOR .
EFECTE BENEFICE :
CRESTE NIVELUL DE ENERGIE AL ORGANISMULUI , INTARESTE SISTEMUL IMUNITAR , BENEFICE INIMII SI TENSIUNII ARTERIALE , SCADE COLESTEROLUL , MENTINE NIVELUL NORMAL AL GLICEMIEI , PROTEJEAZA VEDEREA , INTARESTE OASELE , PROTEJEAZA PIELEA DE RADIATII , STIMULEAZA SCADEREA CANTITATII DE GRASIMI DIN CORP , EFECT DE INTINERIRE. . CONTINE VITAMINE..C , A , E , B1 , B6 , BETA -CAROTEN , LUTEINA, ZEAXANTINA ( PROTECTOR ASUPRA RETINEI ) , ANTIOXIDANTI ( DE 20 DE ORI MAI MULT CA PORTOCALELE ) , MINERALE - CALCIU , POTASIU , FOSFOR , ZINC , GERMANIU ( AGENT ANTICANCERIGEN ) , AMINOACIZI , PROTEINE , ACIZI GRASI , BETA-SISTEROL ( ANTIINFLAMATOR ) , CIPERONA (PTR CONTROLUL TENSIUNII ) , SOLAVETIVONA ( ANTIFUNGIC SI ANTIBACTERIAL ).
se gasesc? ca nu am vazut!
RăspundețiȘtergere