Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 26 ianuarie 2019

Tucano Coffe Philippines Constanta

           

 Iubitorii cafelei pot savura acum specialitati cu cafea intr-un spatiu cald si viu colorat in incinta Vivo Mall din Constanta. Cafea selectata manual si cultivata in conditii ecologice, fara conservanti, aditivi sau coloranti.
                       Love.Peace. Coffe.
            Ambianta calda, respect pentru clienti, loc prietenos cu copiii!


             Motto-ul este inspirat din cultura rock'n roll si hippie care se evidentiaza prin filozofia si dorinta apriga de a se reintoarce la puritatea naturii prin dragoste, pacifism si gandirea libera.


             Am ajuns la deschidere, unde cei care au adus conceptul, pentru ca sunt din Republica Moldova unde cafeneaua este tare indragita de toti,  ne-au povestit ca ''de ani de zile sunt impresionati de cultura bogata a americanilor nativi si captivati de caracterul neobisnuit, colorat si bogat al acestora, caracterizate, in mod special, de o viata iubitoare de natura. Apoi, calatorind prin lumea intreaga, am descoperit cate un mic coffe shop in fiecare tara, fiecare avand o atractie specifica, aparte, dar cu un fler comun. Pe langa aromele imbatatoare, am fost atrasi de bunavointa calda a vizitatorilor care savurau din bautura preferata si discutau fara graba''.




 un degustator care apreciaza produsele in mod deosebit, fetita Elenei





        Prajiturile sunt excelente si puteti savura linistiti o felie de cheese-cake sau tort de ciocolata impreuna cu o cafea clasica, la expresor sau preparate la Chemex ori un minunat ceai de scortisoara, cuisoare sau ghimbir.



Un loc amenajat cu dragoste unde merita sa petreceti o dimineata cu miros de cafea delicioasa sau o dupa-amiaza cu prieteni dragi!





           Tucano Coffe Philippines va asteapta in Vivo cu mare drag!!!


7 comentarii:

  1. Am inteles ca este excelenta cafeaua, dar spune-mi tu mie .. prajitura cu biscuit, nuci si cannabis ai încercat-o? :))
    La mine aici îi zice "space cake" :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. drept sa-ti zic, biscuitul acela nu l-am incercat :)... cu prima ocazie!

      Ștergere
  2. O briosa costa 8ron?? La Costa (echivalentul Starbucks in uk) la o cafea briosa e gratis, pana la ora 9 dimineata, apoi au pretul de 2lire, ceea ce i-a facut pe clienti sa faca un boicot mergand catre Starbucks..
    Localul pare dragut si sigur or fi toate bune la gust... insa chiar sunt toate preturile mare justificate? Zic si eu asa...de la distanta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-ar plăcea să găsesc un loc asemănător pentru a savura o cafea și a gusta o prăjitură apetisantă. Pînă atunci , poftă bună celor norocoși!

    RăspundețiȘtergere
  4. M-ai omorat cu prajiturile acelea, arata intr-un mare fel!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu știu ce să spun că îmi place mai mult: culorile de acolo sau dulciurile?!

    RăspundețiȘtergere