Totalul afișărilor de pagină

luni, 10 aprilie 2017

Masajul facial cu efect regenerator de la Ayurmed

                     Masajul facial, prin stimularea muschilor fetei si imbunatatirea circulatiei sanguine, contribuie la pastrarea aspectului tanar si sanatos al tenului. Facial Massage Cream este o crema cu extracte de plante care hraneste tenul obosit si deshidratat, pielea devenind ferma, cu aspect stralucitor. Are o consistenta grasa si se absoarbe mai incet, motiv pentru care este ideala pentru orice tip de masaj.


           Contine ingrediante active:
       - extract de scortisoara, ce contine minerale si uleiuri esentiale ce stimuleaza circulatia sanguina la nivelul epidermei, reduce ridurile fine si formeaza un strat protector pe piele. Are efect antiinflamator si antibacterian.
       - uleiul din germeni de grau este o sursa de antioxidanti si fitosteroli fiind un elasticizant remarcabil recomandat pentru prevenirea imbatranirii pielii si pentru proprietatile de tonifiere.
       - extractul de curmale contine foarte multi antioxidanti ce protejeaza celulele de stresul oxidativ prevenind imbatranirea prematura a pilelii.


          Combinatia de ulei de germeni de grau si extract de curmale, datorita proprietatilor antioxidante, contribuie la protectia pielii impotriva factorilor externi, stimuleaza circulatia sangelui si limfei, tesuturile sunt mai bine oxigenate, se activeaza astfel eliminarea toxinelor si se stimuleaza productia de colagen si elastina.


          Facial Massage Cream de la Ayurmed se aplica pe tenul curat si se maseaza usor. La final, se curata excesul de crema cu o discheta demachianta si se clateste fata cu apa calda. Poate fi utilizata si pentru masaj corporal.
       


       Pe situl Ayurmed gasiti o multitudine de produse, remedii naturale pentru sanatatea si armonia intregii familii.. Produsele sunt 100% naturale, actioneaza bland asupra organismului, redandu-i vitalitatea si sanatatea pierduta. Si miroase taaareee bine :)






                 ''Toate poienile, pasunile, , toti muntii si toate colinele sunt farmacii''. Paracelsius



     
                                           

28 de comentarii:

  1. Miroase tare bine, eu am folosit-o pe corp :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow! Ce rasfat! :)
    Sa ai o saptamana luminata si cu spor, Coco draga!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am mai fost la un masaj facial de ceva timp. ah ce dor imi e si ce bine imi facea. Cand aplic crema pe fata incerc in limita timpului disponibil sa fac si putin masaj fetei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Aceasta crema e un adevarat rasfat atat pentru ten cat si pentru corp si miroase divin.

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar miroase bine crema, o folosesc si eu de cateva zile.

    RăspundețiȘtergere
  6. eu ma asteptam la un miros mai fain, sincera sa fiu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si mie imi place crema, am folosit-o seara si e un adevarat rasfat pentru fata mea machiajul :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu am testat aceasta crema pentru masaj facial si mi-a placut. Este prima de acest gen pe care o incerc. Inca nu mi-am format o parere complexa pentru ca am utilizat-o doar de doua ori. Imi place ca dupa aplicare lasa pielea catifelata si mai luminoasa :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Mie imi place, intradevar pentru pielea uscata de pe coate, face adevarate minuni. Doar trebuie masata mai mult timp pielea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Este o crema pentru masaj foarte placuta, nu are miros puternic si nu se absoarbe in piele asa ca masajul poate fi facut in voie.

    RăspundețiȘtergere
  11. Are ingrediente pretioase. Mie imi plac in general produsele ayurvedice. Nu am folosit-o inca, dar am mai auzit de ea.

    RăspundețiȘtergere
  12. O am si eu, am folosit-o si pe post de crema hidratanta si e foarte ok. E foarte densa si hraneste in profunzime! :) Pupici!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  13. Miroase foarte fain, a fost o reala surpriza plăcută pentru mine. Îmi place aceasta crema de masaj pe care intenționez sa o folosesc mult timp.

    RăspundețiȘtergere
  14. Si eu am aceasta crema de masaj facial.Miroase discret si-mi place acest lucru!

    RăspundețiȘtergere
  15. Foarte rar imi fac masaj facial si de obicei, cu o crema de zi sau de noapte, ce imi e mai la indemana. Desi mereu mi-am dorit sa fiu mai responsabila si sa fac asta mai des. O crema speciala pentru masaj facial pare solutia ideala: simplu si usor.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce bine arata!!!
    Nu mai am timp nici sa aplic crema,dar sa fac masaj,însă e bine de știut și cumpărat.

    RăspundețiȘtergere
  17. Mie imi place cum arata crema, mi se pare ca are o consistenta OK. Miroase bine?

    RăspundețiȘtergere
  18. pe mine ma relaxeaza foarte mult dupa o zi de munca!

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu am incercat-o dar e bine de stiut.

    RăspundețiȘtergere
  20. Folosesc si eu de ceva vreme aceasta crema de masaj si chiar imi place.Sunt la prima utilizare a unei astfel de creme si mai vreau :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Ce nevoie am si eu de un masaj facial si corporal.. cred ca o sa imi rezerv unul profi curand, numai sper sa nu ma secatuiasca de toti banii, aici costa o tona!

    RăspundețiȘtergere
  22. ''Toate poienile, pasunile, , toti muntii si toate colinele sunt farmacii''. Paracelsius
    Ce frumos spus!!!

    RăspundețiȘtergere
  23. Spor la masat! am inteles ca e minunata si are si un pret bun ;)

    RăspundețiȘtergere
  24. Cred ca as profita din plin de un masaj facial ca la carte...

    RăspundețiȘtergere
  25. Ar merge mana in mana cu peria mea faciala dar momentan am prea multe produse, mai astept sa termin.

    RăspundețiȘtergere
  26. Cam o data pe saptamana reusesc sa-mi fac masaj facial desi mi-as dori mai des, asa ca aceasta crema mi-ar fi tocmai buna.

    RăspundețiȘtergere
  27. Este o crema interesanta si la asa un pret, merita incercata

    RăspundețiȘtergere
  28. Nu am folosit pana acum o astfel de crema, dar sunt sigura ca are efete benefice pentru ca am tot vazut pareri bune despre ea.

    RăspundețiȘtergere