Totalul afișărilor de pagină

duminică, 18 octombrie 2015

Bulgarian Rose Signature

            Mult timp m-am ferit de cosmeticele bulgaresti, inca aveam in minte mirosul puternic al fiolelor cu parfum de trandafiri, nu ca nu-mi place mirosul de trandafiri, dar acele fiole miroseau foarte tare si dulce, sunt sigura ca vi le amintiti!
           Am gasit aici un loc de unde puteti sa le admirati si comandati daca va face ceva cu ochiul, nu sunt scumpe si sunt chiar bunute, toate produsele din linia Rose Bulgaria sunt produse de curatare si tonifiere a pielii. Au mai multe linii, cu trandafiri, cu iaurt, cu acid hialuronic, cu diverse extracte de plante si vitamine, cu uleiuri, cu ulei de argan, cu caviar. Chiar aveti de unde alege si preturile sunt mai mult decat convenabile. Eu nu am comandat de la ei, am cumparat direct, merg des in plimbare, ador Balcic-ul si cum este si foarte aproape, fug des intr-acolo. Asa am descoperit cremele din seria Signature SPA cu complex de caviar, crema pentru fata si cea pentru conturul ochilor si dupa ce le-am folosit si placut, am aprofundat si descoperit si site-ul lor.






       Cremele contin apa de trandafiri, pe care stiu ca o folositi sau incercat-o toate, concentrat de apa de mare si extract de alge maro precum si complex de caviar care hranesc si ajuta la activarea sintezei de colagen si elastina a pielii.  Apa de mare contine minerale si microelemente ce revitalizeaza pielea obosita. Pielea mea s-a simtit bine cu ele si o sa incerc si alte cosmetice de la ei.

       Chiar imi place cum arata si suna gama Rose Berry Nature, gama cu vitamina C si pro-retinol si gama cu struguri. Am folosit si folosesc inca apa de trandafiri bulgareasca pe post de tonic facial si de racorire in zilele caniculare, o recomand cu foarte mare caldura, e pacat sa nu o incercati macar si au pe site exact apa de trandafiri pe care o folosesc eu, un produs 100% natural si pe care va sfatuiesc sa o incercati neaparat!

 prima sticluta cu apa de trandafiri folosita in 2011 :)


             Eram foarte reticenta la cosmeticalele bulgaresti, dar acum le incerc cu placere. Ce ziceti? Va fac cu ochiul?
     

15 comentarii:

  1. Am folosit si eu in vacanta de acu 4 ani..si imi amintesc cat de surprinsa am fost, chiar erau bune!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. looks like a promising brand
    keep in touch
    www.beingbeautifulandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie mi-a placut intotdeauna mirosul tare de trandafiri, am si acum o fiola cu parfumel. Ma uit si eu pe site.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un fost elev de-al meu mi-a adus din Bulgaria o fiola de parfum de trandafiri ambalata intr-o sticluta de lemn pictata manual. Un suvenir foarte frumos. Ca sa nu mai zic ca parfumul persista zile, nu ore...

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am folosit produse din gama Rose Bulgaria si mi-au placut. Nu insa si pe cele pe care le-ai folosit tu, dar mi-ar placea sa le incerc. Stiu ca sunt lejere si se absorb foarte repede in piele, motiv pentru care sunt ideala dimineata cand nu ai timp de pierdut prea mult, se absorb imediat si poti continua linistita machiajul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daaa! Ramane sa le incerc.Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ador apa de trandafirii și mai ales cea bulgărească!
    O duminică frumoasă îți doresc,Coco!
    Îmbrățișez cu drag și mulțumesc de vizită!

    RăspundețiȘtergere
  8. un adevarat rasfat, aici la tine!
    o saptamâna minunata sa ai! ☺

    RăspundețiȘtergere
  9. Coco, dacă într-adevăr încerci toate produsele pe care le popularizezi aici, tenul tău nu se resimte?...

    Săptămână bună! ☺

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. scriu strict numai ce incerc!
      nu am probleme cu tenul si nu am avut niciodata, un pic uscat, doar atat!
      dar, daca nu-mi merge ceva bine, renunt la produs imediat!

      Ștergere
  10. Da, imi amintesc fiolele :)) Intr-adevar erau puternice si ramaneai cu sechele de la mirosul ala. Sunt tentante produsele lor, multumim pentru recomandare, nu stiam de ele

    RăspundețiȘtergere
  11. Si mie-mi place apa de trandafiri.
    Te cred pe cuvant ca sunt bune - am inteles de ceva timp ca te pricepi. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Crema de fata ma tenteaza. In ultimul timp am trecut pe produse cat mai naturale, asa ca ingrediente precum apa de trandandafir imi fac cu ochiul

    RăspundețiȘtergere
  13. tii, ce comoara de site! O sa imi comand ceva!

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi amintesc si eu mirosul fiolelor cu parfum de trandafiri care era ingrozitor de tare. Mie imi place mirosul de trandafiri, poate incerc si eu apa de trandafiri !

    RăspundețiȘtergere