Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 26 august 2015

Aubrey Organics- Pure Aloe Vera

                      Nimic mai bun pentru pielea uscata si expusa la soare! Produsul Pure Aloe Vera este in forma cea mai pura, 99% ingrediente biologice, extrase direct din frunzele de aloe.


                  Aloe este cel mai recunoscut agent de hidratare, un adevarat panaceu pentru orice tip de piele, cicatrizant, calmant, regenerator, antiinflamator, nutritiv, stimuleaza sinteza colagenului.
Se recomanda pentru ingrijirea pielii descuamate, uscate, devitalizate, iritate sau sensibile. Calmeaza arsurile provocate de soare, dupa epilare, pentru igiena intima chiar este indicat. Are proprietati usor antibacteriene si fungicide, previne pigmentarea...deci...sa nu lipseasca din gentuta de plaja!


        Se poate aplica pe piele ca atare sau combinat cu alte ingrediente, laptisor de matca, extract de ceai verde,  chiar si cu uleiuri.
        Va recomand o masca homemade, eu sunt mare fan al acestor masti facute in casa...o masca ce reda stralucire tenului si il intinereste:
- 2 linguri aloe vera de la frigider
- 1 lingurita de miere
Amesteca ingredientele, aplica masca pe ten pentru 10-12 minute, apoi clateste cu apa calduta. O sa aveti rezultate nesperate!


                  Se recomanda pastrarea in frigider si ferit de lumina. Un adevarat remediu pentru pielea expusa in aceasta calduroasa vara, o hidrateaza si o repara. O puteti combina cu uleiuri vegetale si o puteti folosi in prepararea propriilor produse de ingrijire.


                           Incercati! Il gasiti aici impreuna cu multe alte produse minunate.
                                             Coco

9 comentarii:

  1. incerc! ca mi-am prajit fatza in plimbarea de ieri din oras! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. L-am incercat si eu, e foarte bun, un produs pentru multe probleme ale pielii!

    RăspundețiȘtergere
  3. Merită încercarea! Extractul de aloe este benefic și pentru îngrijirea pielii, dar și pentru tratarea multor afecțiuni, externe și interne. Desigur, preparate diferite.

    Zi frumoasă, Coco! ☺

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte interesant...multumim de informatie, si eu sunt adepta mastilor homemade si e o idee foarte buna sa adaug si aloe vera ;)

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. Ideea de masca este foarte buna, chiar nu stiam ce sa mai fac cu apa de Aloe.

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte bun! Bine ca mi-ai amintit de el, pana il cumpar ma duc sa tai o frunza din aloele meu sa ma frec cu ea pe nas, m-a cam ars soarele, pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. Exact ce am cautat toata vara. Am mari probleme cu iritatia produsa de epilare si aloe vera face minuni. Pana la urma am apelat la apa termala...
    Acum folosesc aloe vera pentru o infectie externa. Sper sa ma vindec curand.

    RăspundețiȘtergere