Totalul afișărilor de pagină

luni, 8 iunie 2015

Balsam protector universal

                                                       Cutiuta cu minuni- protectorul universal pe care sigur l-ati indragit toate! Eu il iubesc inca de la inceputuri, este singurul produs pe care il recumpar si recumpar...cu mare mare drag! Legendarul balsam Tender Care, acum cu ulei de trandafir, se aplica pe buze, fata, cuticule, coate, zone uscate, cu piele aspra,  bataturi, rani, chiar si pe calcaie. Te salveaza, practic, din orice incurcatura. Este mititel, dragutel, parfumetel...nu stiu ce cuvant e asta :)))...a trandafirasi....inmoaie si catifeleaza orice zona uscata! Si mie imi pare ca si ranile le vindeca rapid, poate e numai in mintea mea, dar sigur ma ajuta, are o formula miraculoasa!




     Acum are un miros dulceag de trandafiri, mie imi place, iubesc trandafirii. Functioneaza perfect siiii....desi cutiuta este micuta, nu va fie teama, va ajunge pentru mult timp. Nu sunt foarte incantata de lista de ingrediente, contine parafina lichida, lanolina, etc...nu-l folosesc pe buze, il folosesc in locurile cu piele foarte foarte uscata si de obicei, ma salveaza. Este cam  neigienic, pentru faptul ca trebuie sa bagi degetul in borcanel, dar il tin doar pentru mine :)


              Sa o punem la treaba...cuticulele mele au nevoie de hidratare :)
                                 Coco

12 comentarii:

  1. am lucrat cu multa placere pentru Oriflame, acum mai bine de 15 ani :)

    RăspundețiȘtergere
  2. asta cu videcatul ranilor chiar mi se pare interesanta...m-ai facut curioasa :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut si eu varianta cu coacaze, mi l-a luat mama!

    RăspundețiȘtergere
  4. Parafina lichida este special facuta/prelucrata ca sa fie cosmetica deci nu trebuie sa te sperie....parafina lichida cosmetica este singurul ingredient admis pentru a se da in jurul ochilor atunci cind faci un tratament cosmetic.
    Si unguentul nostru cu galbenele ce se gaseste pe piata contine lanolina si este extrem de bun !

    RăspundețiȘtergere
  5. În general, produsele Oriflame sunt eficiente și plăcute. Și nu sunt nici prea scumpe.

    RăspundețiȘtergere
  6. L-am vazut mereu in catalog, n-am luat niciodata desi am fost tentata, am destule probleme pe care le-ar putea trata. si mie imi place parfumul de trandafiri.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca ai fi incantata de un produs traditional care se gaseste aici in Grecia. E foarte asemanator cu ce ai tu aici, dar e preparat doar din ceara de albine si ulei de masline plus cate o picatura de ulei esential, dar nu neaparat. Se cheama kiralifi si e considerat un balsam universal pentru cicatrizarea ranilor. Eu il folosesc si pe post de crema de noapte plus peste tot unde simt pielea uscata.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu l-am comandat niciodata, desi stiu ca este un produs foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu sunt fanul mirosului de trandafiri si al trandafirilor in general.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu l-am avut niciodata, am tot citit pareri pozitive. La ce ora se serbeaza ziua iiei?

    Pupici!
    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la ora 17, in piata Ovidiu!
      si pe 21 este Skirtbike, te poti inscrie daca vrei!

      Ștergere
  11. De 4-5 ani,de cand l-am descoperit,nu lipseste din casa mea :) .Am in fiecare camera+bucatarie cate o cutiuta :) .Pe mine ma ajuta chiar si la arsuri,atunci cand mai ma accidente in bucatarie si in vreo 10-15 minute pielea se calmeaza si nu mi se fac basicute,iar roseata devine un roz mai pal,care cu timpul dispare (depinde de cat de grava a fost arsura) .
    Ma bucur ca si tie iti place :) .

    RăspundețiȘtergere