Totalul afișărilor de pagină

vineri, 15 mai 2015

Hidratare intensa cu Gloves In A Bottle

                          Este o lotiune de protectie care nu se ia la spalat, se desprinde in mod natural odata cu exfolierea celulelor pielii, este non-toxica pentru ca nu contine alcool sau parfum, hipoalergenica si recomandata pentru folosirea zilnica in problemele pielii uscate, adica exact ce-mi trebuie mie. Pielea mea este in general uscata, cea de pe maini sa nu mai spun! Si faptul ca este o lotiune de protectie, ramane pe piele si o protejeaza, o face sa fie un excelent tratament pentru pielea mea insetata mereu. Arata ca un ser alburiu si mainile mele chiar sunt protejate ore bune, simt pielea moale chiar si dupa ce ma spal.



 intra super repede in piele si nu lasa urme de gras...
             Nu am retineri in privinta folosirii Gloves In A Bottle, cel mai tare ma entuziasmeaza faptul ca protectia ramane dupa spalare, eu sunt cu mainile in apa, una-doua si avand pielea uscata trebuia sa reaplic crema....crema pe care nu o gaseam niciodata, desi nu am numai una....Eva le colectioneaza la jucariile ei :)


   Stiu ca toate ati fost foarte multumite de aceasta lotiune, inclusiv eu! As avea nevoie de o sticla maaareee :)
                          Coco

4 comentarii:

  1. sa-ti împlinesti visul! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. E buna, buna si destul de economicoasa ca este subtire lotiunea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu stau mult cu mainile in apa, soarele ma "prajeste" de fiecare data cand ies din casa, asa ca am nevoie de ingrijire intensa,

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-am facut si eu stocul de diverse din Romania, acum pun lacat la card!

    RăspundețiȘtergere