Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 2 aprilie 2014

Lush, din nou!!!

                                      Pentru ca le iubesc si le-am castigat la un concurs, le-am folosit cu maaareee drag! Nu mi le permit tot timpul si le apreciez la justa lor valoare!

Sapun'' Karma Soap'' cu cocos, glicerina, ulei de paciuli, portocala si lavanda....yummyyy....il mananci, nu alta!

  Broscuta verde :) este Sugar Scrub, un exfoliant de corp vegan care stimuleaza circulatia si combate aparitia celulitei datorita ghimbirului si fenicului din compozitie. Calmeaza pielea iritata si echilibreaza secretia de sebum, asta datorandu-se uleiului de lavanda. Mirosul este foarte placut, miroase a primavara, a iarba parfumata! Dupa peeling, pielea se simte moale, neteda si parfumata. Trebuie sa ai mare grija de el, daca se umezeste, se sfarama, cred ca mai bine ar fi sa fie rupt in bucatele inainte de folosire! Oricum, nu-l ocoliti!

 Tus pentru ochi natural Calm- '' daca poti sa-ti pastrezi calmul atunci cand toti cei din jurul tau si-l pierd, subconstientul tau va fi foarte fericit. Pastreaza-ti calmul si fii linistit astazi pentru ca vei avea nevoie de el. Printre ingrediente, infuzie din petale de trandafir si oregano, ulei de migdale si de jojoba, unt de capuacu. Si vreau sa adaug faptul ca folosesc pentru prima data tus de ochi, este singura cosmeticala pe care nu am incercat-o pana acum si nici nu doream daca nu o primeam. ( am vazut multe persoane cu tusul aratand oribil, una din ele mi-a bantuit adolescenta si mi-am jurat sa nu folosesc, pentru a evita o astfel de aparitie...eram oripilata si ma holbam a aceea persoana, intrebandu-ma obsesiv daca nu are oglinda :))) ) Acum am folosit si culoarea este superba si nu se strange deloc, se estompeaza in multe ore!


                                       Sa fim calmi!!!!
                                           Coco

10 comentarii:

  1. Sapunul este tare tentant! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Sapunul arata bine, si daca miroase si grozav cum spui tu atunci e si mai bine, tus nici eu nu am mai folosit de ani de zile, insa aplicat intr-un strat subtire va arata decent.

    RăspundețiȘtergere
  3. iubesc sapunurile acestea! interesante produse! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai folosesc si eu sapunuri din astea,dar cum imi plac cand le vad.Nu analizez in amanunt.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce produse minunate ai tu aici, Coco, sapunul acela verde, exfoliant imi face si mie cu ochiul. Am mai folosit in trecut si tare bun e. Imi place cel mai mult ca imi lasa pielea neteda, fina, ferma. Si cel de portocala sunt ademenitor! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Săpunul acela mi-a amintit de săpunurile de la Naschmarkt din Viena. Se vindeau bucăți de săpun de casă pentru corp, cu diverse plante aromate în compoziție. Am luat unul cu lavandă, mirosea dumnezeiește în toată casa când îl foloseam. Mi-ai făcut dor de el ! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Poate ar calma si zbuciumul meu :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Inca nu le-am incercat, astept sa le castig :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte rar ajung la Lush, asa ca prea multe nu am incercat de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi plac tare mult "minunile" pe care le prezinti aici. Imi plac, in genral, "minunile". :) Imi imaginez parfumul lor, efectul pe care il au asupra pielii, efectul estetic... Cum sa fii mohorat cand te simti bine in pielea ta sanatoasa, curata, fina, parfumata?! :)
    Zile fericite sa ai!

    RăspundețiȘtergere