Totalul afișărilor de pagină

luni, 17 septembrie 2018

Yumm- Devotat pielii sanatoase

            Cu Yumm am facut cunostinta datorita unei tombole, nu stiam in acel moment ce produs minunat am castigat. Sunt cosmetice 100% naturale, de calitate premium, benefice pentru orice tip de piele, indiferent de varsta. Folosesc ingrediente de calitate superioara, naturale-unele organice, raw sau wild-harvested (salbatice). Sunt exclusiv ingrediente pe baza de ulei (unturi, uleiuri presate la rece si uleiuri esentiale) pline de vitamine, minerale si elemente.


        Yumm Bounty Catcher face parte din categoria creme de corp, cu o textura foarte fina ce hidrateaza in profunzime. Contine ulei de nuca de cocos extra virgin, unt de shea raw, unt de cacao presat la rece, ulei de migdale, ulei de jojoba, vitamina E si ceara de albine. Eu care sunt mare amatoare de unturi si uleiuri, am afirmat asta in multe din postari, ma delectez de cateva zile cu acest amestec si imi bucur totodata si simturile olfactive si pielea agresata de soare si apa marii. Se foloseste o cantitate foarte mica, cat un bob de mazare, se intinde bine si are efecte nemaipomenite. Actioneaza cel mai bine dupa dus cand pielea este inca umeda. Uleiurile naturale nu infunda porii, permitand pielii sa respire cu usurinta. Contine acizi grasi naturali, care repara si intaresc stratul protector al pielii, strat responsabil pentru reglarea pierderilor de umiditate din corp.


          Multe din ingredientele folosite de Yumm in preparate au proprietati naturale anti-fungice, antibacteriene, antimicrobiene si antioxidante. Ca o precautie suplimentara, in fiecare produs se foloseste vitamina E, un antioxidant natural, pentru a intarzia procesul de oxidare. Astfel, nu este nevoie de a se folosi parabeni. Intra repede in piele, este placut la atingere si miroase superb. Se topeste imediat de la caldura mainii, pana in 26-27 de grade este in stare solida ca orice unt.


            Yumm considera ca sustenabilitatea este cheia afacerii si a planetei. Din acest motiv utilizeaza materiale de ambalare 100% reciclabile si unde este posibil ecologice in proportie de 90%. Gasiti si balsamuri de buze, creme de fata si unturi de hidratare extensiva.


         ''Fericire. O insula, apa cristalina de turcoaz si o piele radianta, catifelata. Nu-ti putem indeplini toate dorintele, dar te putem ajuta cu cel putin una dintre ele.''

18 comentarii:

  1. eu am un balsam de buze de la ei, cu ciocolata, si imi vine sa-l mananc! chiar mi-a placut, as vrea sa incerc si altceva

    RăspundețiȘtergere
  2. Cosmetice 100% naturale, de calitate premium, benefice pentru orice tip de piele, indiferent de varsta. Deja m-ai cucerit, desi nu am auzit pana acum de Yumm

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca ai mai facut o descoperire pretioasa si ne-ai povestit di noua despre ea :D
    Pupic

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce imi place cand descopar produse cosmetice noi, le-as testa pe toate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiam de aceste produse. Par interesante. Oricum, tare mult mi-ar placea sa-mi fac propriile creme, macar asa, un exercitiu de curiozitate...

    O saptamana minunata si plina de alte noi descoperiri!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Un produs interesant ! Mulțumesc frumos pentru informația transmisă !
    Îți doresc o săptămână bună ! Pupic !

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu vreau! Mai ales ca am o piele foarte uscata cu tendinte de descuamare si am mare nevoie de hidratare suplimentara in sezonul rece.

    RăspundețiȘtergere
  8. N-am auzit de aceasta firma pana acum. Daca produsele sunt bune pentru piele uscata, cu sigurnata am sa le incerc si eu! Multumesc pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  9. Dacă mi-ai spus de 100 % natural, de efecte benefice pentru ten și de grija pentru mediu, m-ai cucerit.
    Sunt tentată, tot 100%, deși nu le-am folosit până acum, ba nici nu știam de Yumm!

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu am primit o o crema de fata dar este prea grasa pentru tenul meu, asa ca altcineva se va bucura de beneficiile ei.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu am primit crema si mi se pare foarte grasa pentru momentul asta.

    RăspundețiȘtergere
  12. Woe descrierea suna tare bine, la fel si cuma rata prodususl.Ma cam tenteaza

    RăspundețiȘtergere
  13. Cat de bine suna! Si mie imi plac unturile de corp, chiar mi-ar placea sa il testez.

    RăspundețiȘtergere
  14. Mă bucur să aflu aceste informații, yuum pare mai mult de mâncat... :)) bine că e de corp totuși...

    RăspundețiȘtergere
  15. Un produs interesant si foarte bun. Imi doresc sa-l incerc si eu

    RăspundețiȘtergere
  16. Daca sunt produse naturale atunci cu siguranta vor fi si preferatele mele!

    RăspundețiȘtergere
  17. Daca sunt produse naturale cu siguranta va fi si pe placul meu!

    RăspundețiȘtergere