Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 1 septembrie 2018

Maison Fragonard- traditie in parfumerie



    Casa de parfumuri Fragonard s-a lansat in 1926 si poarta numele unui pictor renumit, ca un tribut adus rafinamentului artistic al sec. XVIII- lea. Formula parfumurilor este neschimbata , un amestec de materii prime variate la care se adauga cantitati specifice de uleiuri parfumate.

   
           Parfumul iti acorda libertatea de exprimare a sentimentelor si a starii de spirit. Asemenea unui accesoriu vestimentar, iti confera acel ''final touch'' pentru a surprinde prin prezenta si atitudine. Istoria parfumurilor frantuzesti este fascinanta, iar Fragonard se numara printre casele care au pastrat metodele traditonale de fabricare a parfumurilor. Ingredientele sunt 100% naturale, provin din culturi proprii si sunt procesate prin distilare la rece si distilare la cald. Formula este neschimbata, Grasse- orasul mama- este capitala mondiala a parfumurilor. Nuantele olfactive ale parfumurilor alese iti exprima personalitatea. Fragonard a dezvoltat retete unice, obtinute din produse naturale: flori- trandafir, iasomie, ylang-ylang, tuberoza, garoafa, violeta-, din frunze- menta, dafin, cimbru-, citrice- portocala, lamaie, neroli, tutun, santal, condimente. Gasiti pe site, atat ape de toaleta cat si parfumuri, un minunat cadou pentru orice doamna. Eu deja am pus ochii pe Mon Oranger si pe apa de toaleta cu vetiver.


          Sapunul acesta seamana ca forma cu cele de lux pe care le avea matusa mea in copilarie. Este un sapun delicat cu lavanda, miroase excelent si curata si hidrateaza pielea. Toate sapunurile Fragonard sunt realizate manual, pastrand traditia Provencale, dupa o reteta veche ce te invaluie in arome delicate si tehturi cremoase.


             Parfumurile Fragonard iti deschid portile unei lumi magice in care retraiesti senzatii din trecut, fiind totodata conectat in prezent!

10 comentarii:

  1. La săpun mă înscriu și eu! Ador săpunul cu lavandă.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am mai citit desre aceste minunatii perfumate si de mult imi doresc un set de parfumuri solide, macar. Dar prioritatile se schimba de fiecare data, intervin neprevazute :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Mmm, parcă a și ajuns până la mine parfumul!
    Am aflat multe lucruri interesante din articolul tău despre Maison Fragonard deși mai citisem câte ceva despre ei.
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am fost de doua ori la parfumeriile Fragonard si mi-am luat de fiecare data si sapunuri. Parfumul lor mi s-a parut unic si foarte frantuzesc :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie imi place maxim sapunul, are un miros tare placut.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt tare interesante produsele lor. Am incercat si eu cateva parfumuri de la ei si m-au cucerit

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca miroase super sapunulul, eu l am nimerit pe verde.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca sapunul ma tenteaza si pe mine. Am mai citit ici-colo cateva pareri(numai de bine)

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt minunate sapunurile lor. Miros asa de delicat.

    RăspundețiȘtergere
  10. Parfumelul acela mic este foarte util! Spun asta pentru ca am avut si eu unul la fel, tot de la Adda shop, doar ca alta aroma. E foarte fain si persistent :)

    RăspundețiȘtergere