Totalul afișărilor de pagină

joi, 27 septembrie 2018

Un aliat de nadejde pentru un par sanatos- Regivero

          Compania Regivero ofera solutii complete la problemele legate de caderea parului si de ingrijire a parului pentru toate tipurile de par. Am facut cunostinta cu ei intr-un foarte frumos cadru, la Galati, cu ocazia evenimentului Beauty Swap editia nr. 3. Acolo, dl. Maran Samuel din partea Regivero,  impreuna cu chimistul cosmetolog Iulian Pasare ne-au prezentat produsele si o foarte interesanta lectie de ingrijire a parului si corpului. A fost o atmosfera excelenta, s-au demontat mituri in ceea ce priveste cresterea si sanatatea parului, s-au pus numeroase intrebari si am invatat multe lucruri noi. Chiar mi-ar placea tare mult o alta intalnire pe foarte larg cu acesti 2 domni, timpul a fost scurt si 0 ora insuficienta pentru toate intrebarile noastre.
          Caderea parului te poate afecta la orice varsta, cauzeaza multe complexe si frustrari, aceste produse chiar functioneaza! Compania detine mai multe brevete de inventie in domeniile: stoparea caderii parului, revitalizarea, regenerarea si cresterea parului, tratamentelor pentru parul degradat.




       Sampon (albastru ) impotriva caderii parului: o formula ce furnizeaza esentialul de elemente nutritive pentru a lupta impotriva caderii firelor de par si pentru a intari radacina firului, asigurand energia necesara unui par sanatos si plin de viata. Indicat pentru toate tipurile de par, eu l-am folosit pana la ultima picatura si sunt multumita de el. Drept sa spun nici nu am probleme cu caderea parului si nici cu matreata nu am avut niciodata, de aceea, restul produselor le-am oferit cuiva care chiar are nevoie si mi-a spus ca rezultatele incep sa se iveasca.



      Sampon impotriva matretii,(galben) cu efect calmant si purificator, mentine parul curat si sanatos, fara exces de sebum. Contine: biosulf, extract de scoarta de salcie alba, extract de scoarta si frunze de mesteacan, ulei din lemn de ienupar. Toate actioneaza eficient in eliminarea si prevenirea aparitie suparatoarei si inesteticei matrete.


      Lotiune impotriva caderii parului: (rosu), un complex biologic, botanic si biotehnologic, creat special pentru a reduce caderea firelor de par prin sustinerea metabolismului celular, astfel imbunatatind consumul de oxigen la nivelul celulelor parului. Parului ii creste elasticitatea, este revitalizat, se regleaza secretiile glandelor sebacee, se reduce matreata si senzatia de mancarime la nivelul scalpului. Formula complexa pe baza de bio-keratina, extract natural de masline, pro-vitamina B5 si extractul de ceai verde, asigura necesarul de elemente nutritive pentru a intari radacina firului de par si a combate alopecia. Tratamentul se aplica dupa spalarea parului, direct pe scalp, la baza firelor de par, se maseaza usor, se intinde pe toata lungimea parului si se lasa sa actioneze pana la urmatoarea spalare, nefiind nefiind necesara clatirea parului.


       Lotiune pentru regenerarea parului (verde)
Contine un complex activ marin si botanic ce stimuleaza cresterea de noi foliculi de par si reface vitalitatea foliculilor parului. Extractul de miere, bio-keratina, extract de radacina de ginseng si extractul de castan salbatic ajuta la vitalizarea firelor de par si la cresterea elasticitatii parului.  Glycoenergize HairInainte de aplicare parul trebuie sa fie spalat. Produsul se aplica pe scalp, se intinde si se lasa sa actioneze pana la urmatoarea spalare.


       Garantia pe satisfactie: in cazul in care nu sunteti pe deplin multumiti de unul din produsele Regivero, puteti sa returnati produsul insotit de motivul care v-a nemultumit.
       Daca iti cade parul, daca ai matreata sau vrei sa il regenerezi, tine minte si investeste in aliatul tau de nadejde: Regivero!
     

34 de comentarii:

  1. Trebuie sa incerc si eu aceasta gama pentru ca inca nu am gasit o solutie eficienta la aceasta problema, caderea parului. Combinatia de ingrediente pare ideala pentru regenerarea parului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar sunt intr-o perioada in care parul meu nu mai ma asculta deloc :( cred ca ma voi orienta si eu spre produsul acesta de cadere a parului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Niste produse care promit sa faca parul mai sanatos si mai frumos, cel impotriva caderii parului l-as incerca.

    RăspundețiȘtergere
  4. Căderea părului chiar reprezintă o problemă!
    Mă interesează și pe mine, am tot încercat tot felul de șampoane și tratamente fără rezultat.
    Mulțumesc pentru informații!

    RăspundețiȘtergere
  5. la mine a inceput sa cada recent, dupa o vara in care nu am avut nicio problema de genul asta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Folosesc si eu de vreo luna samponul si lotiunea impotriva caderii parului si chiar incep sa dea rezultate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu nu le-am pus inca la treaba, dar sper sa isi faca efectul.

    RăspundețiȘtergere
  8. In prezent folosesc si eu samponul impotriva caderii parului de la Regivero si astept sa-mi formez o parere despre el. Am asteptari mari si tocmai de asta astept sa vad rezultatele si dupa asta revin cu un review

    RăspundețiȘtergere
  9. Le folosesc si eu si rezultatele au inceput sa apara :) Le recomand cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cu siguranta o sa incerc si eu acest produs! Multumim pentru recenzie!

    RăspundețiȘtergere
  11. Cu siguranta o sa incerc si eu acest produs! Multumim pentru recenzie!

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu tocmai vazusem ieri reduceri mari la cateva produse Regivero si m-am abtinut, desi imi cade parul intr-o veselie. Sa fie un semn faptul ca tocmai azi ai scris despre ele si inca mai sunt la reducere?

    RăspundețiȘtergere
  13. Le-am folosit si eu intre iunie si august si au dat rezultate si in cazul meu! Imi cazuse parul foarte rau, iar acum e vizibil regenerat. 😍

    RăspundețiȘtergere
  14. Credeam ca sunt un caz izolat privind aceasta poblema de cadere a parului, dar observ ca majoritatea se confrunta cu aceasta problema. Sigur parul meu are nevoie sa incerce acest sampon de la Regivero

    RăspundețiȘtergere
  15. pe toate le-as incerca,mai ales samponul!

    RăspundețiȘtergere
  16. Si eu o sa pun zilele astea la treaba produsele pentru caderea parului si sper sa obtin rezultate bune.

    RăspundețiȘtergere
  17. Am si eu nevoie de samponul galben ca sa scap de matreata. Si imi plac firmele care au atata incredere in produsul lor incat sa ofere garantie deplina.

    RăspundețiȘtergere
  18. Căderea părului este o problemă serioasă și des întâlnită. Am tot citit explicații am încercat soluțiile oferite de diverse tratamente, șampoane etc dar rezultatul nu a fost mulțumitor.
    Sunt tentată și interesată (!) să încerc Regivero.

    RăspundețiȘtergere
  19. Poate ar fi fost cazul sa bat si eu drumul pana la Galati ca sa particip la aceasta intalnire, vad multe produse interesante.

    RăspundețiȘtergere
  20. Chiar eram in cautare de produse bune pentru par, nu doar de ingrijire, ci si de regenerare.

    RăspundețiȘtergere
  21. Desi le am primit nu m am putut buxura de ele, problema pe care o am vine din interior si nu si ar fi facut efectul.

    RăspundețiȘtergere
  22. Am primit s i eu aceste produse si tot cu samponul anticaderea parului am inceput. Il folosesc impreuna cu lotiunea de aproape 2 saptamani si astept sa vad primele rezultate

    RăspundețiȘtergere
  23. Eu am tot incercat astfel de sampoane, insa nu au functionat, pentru ca stres si alimentatie nesanatoasa... Ce sa mai zic de programul haotic! Ma tenteaza insa, imi plca ca are o compozitie ok

    RăspundețiȘtergere
  24. chiar sunt curioasa daca la mine ar functiona,caci am probleme cu parul..

    RăspundețiȘtergere
  25. Am tot vazut aceasta gama in ultimul timp si cred ca o voi incerca si eu!

    RăspundețiȘtergere
  26. Eu ma sperii cateodata cand vad cat par imi cade. Poate ar fi o idee buna sa incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  27. Din pacate am un scalp foarte dificil si nu imi permite sa folosesc prea multe marci de sampoane, insa acesta suna bine.

    RăspundețiȘtergere
  28. Ce bine ca nu am probleme cu parul!Dar din celelalte comentarii am vazut ca produsele i-si fac treaba!

    RăspundețiȘtergere
  29. Superbă prezentarea produselor. Nu am probleme cu căderea părului, însă la un anume moment sunt binevenite. MUlțumesc pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  30. Am si eu mari probleme cu parul, am folosit si aceste produse dar...inca nu pot spune ca sunt wow

    RăspundețiȘtergere
  31. Folosesc și eu produsele Regivero, până acum cel mai mult îmi place loțiunea pentru regenerarea părului.

    RăspundețiȘtergere
  32. Nu am auzit de aceste produse, pana acum. Dar trebuie neaparat sa le incerc si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  33. Pare un produs puternic, iar ingredientele sunt cu siguranță bune pentru păr. Merită încercat!

    RăspundețiȘtergere