Totalul afișărilor de pagină

vineri, 14 septembrie 2018

Zenz Organic Products- ingrijirea parului bazata pe ingrediente naturale


             Zenz Organic Products este o companie daneza, creata de o coafeza care dezvoltase alergie la ingredientele chimice din produsele traditionale de ingrijire a parului. Pentru a putea sa-si practice meseria si pentru a ajuta si pe altii cu aceeasi problema, a inceput sa dezvolte produse sanatoase. Produsele se bazeaza pe ingrediente naturale si certificate organic de inalta calitate, precum uleiul de avocado presat la rece si aloe vera purificat organic si pentru faptul ca nu contin parfum sintetic sau esential sunt potrivite si femeilor insarcinate si copiilor.


             Styling Paste Pure este o pasta organica certificata eco si antialergic, cu ceara de albine si alte ingrediente naturale ce ofera parului structura, hidratare, volum. Nu contine parfum sau uleiuri esentiale si este certificata ecologic cu Nordic Ecolabel the Swan si AllergyCertified. 83, 6% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala. Apartine gamei Zenz Pure Line. Se foloseste pe parul umed sau uscat, in functie de rezultatul dorit. Daca este folosita in timpul uscarii parului, da mai multa structura iar pe parul uscat da o fixare mai puternica. Ambalajul este fabricat din PE biodegradabil. Este un produs unisex, pentru toate tipurile de par, profesional, nutritiv si hipoalergenic.
 

        Sampon organic cu ulei de avocado si aloe vera ce fortifica parul si scalpul, parul devenind sanatos, vibrant, stralucitor, usor de pieptanat si stilizat. Castigator al premiului AllergyAward 2017, cel mai bun produs sanatos pentru uz profesional. 99,4% din ingrediente sunt naturale si 100% vegane. Se aplica o cantitate mica pe parul umed, se maseaza usor si se clateste bine. Fiind un sampon cu ingrediente naturale, poate cauza diferente minore de culoare si aroma.



             Gasiti produse de ingrijire a parului Zenz si tratamente interesante pe site-ul magazinului. Trebuie sa le incercati neaparat, au mai multe linii de produse foarte interesante ce combina frumusetea cu sanatatea.


        Ambalajele sunt biodegradabile si produsele sunt chiar excelente!

15 comentarii:

  1. pasta de styling mi se pare interesanta! eu am avut un ulei si un sampon de la ei, dar au un miros de plante, medicinal, si nu m-am inteles cu ele

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar nu am auzit de acest brand pana acum, dar merita incercat datorita ingredientelor faine!

    RăspundețiȘtergere
  3. No WAY!!!! Vai dar asta e o veste geniala!!! In sfarsit ceva fara parfum si fara uleirui esentiale... :D. Yuhuuu! :*
    Neaparat sa studiez aceasta gama. S-ar putea sa ma inteleg si eu cu ele. :D

    Pupici!!

    RăspundețiȘtergere
  4. E bine ca sunt hipoalergenice, ca eu am mari probleme cu orice produs pentru adulti, mai mult folosesc sampon de copii. O sa inecrc si eu marca.

    RăspundețiȘtergere
  5. Caut mereu produse de îngrijire a părului, așa că aceste produse mă tentează.

    RăspundețiȘtergere
  6. Oooo, dar ce spui tu aici are valoare, nu glumă.
    M-ai convins să intru deja pe magazin, am văzut și prețurile, cred că am să mă bag :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte interesante produse. Antialergice! Adica sunt chiar super!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca amandoua produsele ma tenteaza la fel de mult si as avea nevoie si de sampon dar parca mai curioasa sunt de pasta de styling

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am incercat un sampon si un balsam de la ei, de care sunt extrem de multumita.

    RăspundețiȘtergere
  10. Thanks for finally writing about >"Zeenz Organic Products- ingrijirea parului bazata pe ingrediente naturale" <Liked it!

    RăspundețiȘtergere
  11. Super! Am tras putin cu ochiul pe site, sunt faine produsele, promit sa ma uit mai pe indelete! Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu am avut balsamul de la ei care mi-a palcut mult. L-am folosit pana la ultima picatura.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mi se par niste produse tare interesante si sunt tare curioasa cum ma voi impaca si eu cu ele. Pe mine ma atrage maxim ambalajul lor in prima faza

    RăspundețiȘtergere
  14. Am pastrat doar pudra de volum, pasta am dat o.

    RăspundețiȘtergere