Totalul afișărilor de pagină

marți, 11 septembrie 2018

Cele mai dorite produse apicole le gasim la ApiLand


             ApiLand ne ajuta sa prevenim, sa tratam sau sa amelioram diferite  afectiuni sau pur si simplu sa traim sanatos consumand produse 100% naturale. Apiterapia este modul prin care albinele au grija de noi, produsele apicole ApiLand ne ajuta sa ne regasim starea de bine si energia, favorizeaza eliminarea stresului, imbunatatesc capacitatea de concentrare si intaresc imunitatea.


               Produsele ApiLand sunt certificate Ecoinspect, ofera garantia ca sunt in conformitate cu reglementarile in vigoare privind cultura ecologica. O sa va prezint 2 produse ApiLand care nu trebuie sa va lipseasca din casa in aceasta toamna.


       Mierea de salcam este unul din sortimentele de miere cel mai cautat si apreciat. Are un gust excelent, o aroma unica de salcam si ceara, o culoare incolora, usor galbuie si proprietati incontestabile. O lingurita de miere de salcam intr-o ceasca de ceai de tei face minuni. Poate fi utilizata in stres, astenie, insomnie, nevroze, tuse, probleme de digestie, viroze respiratorii si este un tonic excelent pentru copii. Aceasta este o miere cruda sau miere vie de salcam, adica este in starea ei naturala, cum a fost extrasa din stup, nepasteurizata, contine particule de polen si ceara, dupa un timp incepe sa cristalizeze. Contine vitamine, enzime, antioxidanti puternici si alte substante nutritive naturale. Pentru a-si pastra toate proprietatile benefice, mierea nu trebuie incalzita la o temperatura peste cea normala a stupului, aproximativ 35-40 grade Celsius. Este cea mai bogata in fructoza, asimilata foarte usor de organism, contine in total peste 400 de substante benefice.
      Mierea cruda este un aliment foarte valoros, indicat in alimentatia batranilor, copiilor, femeilor gravide sau care alapteaza, sportivilor, avand efectul de a creste rezistenta la efort fizic si intelectual si de a energiza organismul in cazuri de surmenaj, oboseala, astenie.



         Tinctura de propolis purificat 95% spray, produs natural ce poate fi utilizat atat intern cat si extern. Cuvantul ''propolis'' vine din limba greaca si inseamna ''partea dinaintea cetatii'', adica substanta ce transforma stupul intr-o adevarata cetate. Este preparat de albine din rasina culeasa de pe mugurii si ramurile tinere de cires, visin, plop, mesteacan, brad, molid, arin, la care adauga ceara si secretii proprii. Tinctura reprezinta extractul alcoolic al propolisului, obtinut prin preparare la rece. Distruge 21 de bacterii, 9 specii de ciuperci parazite si alte 30 de tipuri de virusuri. Este considerat cel mai puternic medicament antiinfectios cunoscut:
- la nivel intern are puternica actiune antimicrobiana, bactericida, antimicotica, antivirala, analgezica, antiinflamatoare, cicatrizanta, imunostimulenta, antioxidanta si mucolitica.
- la nivel extern are actiune analgezica, antimicrobiana, cicatrizanta.
       Se recomanda utilizarea prin pulverizare, 2-3 pufuri de 3 ori pe zi.


        Pe site gasiti o multime de produse apicole pentru sanatate, precum si un ghid complet cu recomandari de produse pentru fiecare luna, un calendar care te pregateste pentru fiecare sezon.
       Invata cum sa ai grija de sanatatea ta in functie de anotimp cu ApiLand!

12 comentarii:

  1. Ah mi-ai amintit ca aveam niste calciu sub fora de granule cu miere (era si cu propolis dar pe ala nu il puteam suporta ) ;)). Nu mai stiu exact insa cum se numea magazinul si daca or mai exista;).

    Pupici!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Lumea minunată a mierii şi a produselor obținute din ea !
    Bun articol !
    Pupic !

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt minunate produsele lor, eu as incepe iar o cura de tonicul apicultorului, mi-a fost de mare folos!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mierea de salcam e preferata mea, dar imi place mai mult sa o miros decat sa o consum intern. 😁 Eu imi prepar diverse masti de fata sau scrub-uri de corp cu mierea de albine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mierea nu ne lipseste din casa si ma bucur cand gasesc multe branduri romanesti pe piata.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bai am si uiat ca am si eu chestia aia cu propolis si asa sunt racita.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mierea e nelipsita din casa noastra. Iar tinctura de propolis sub forma de spray este un real ajutor in multe situatii.

    RăspundețiȘtergere
  8. Produsele apicole, atata vreme cat sunt originale si curate, sunt printre cele mai bune inaintea multor altor produse asemanatoare. Intotdeauna am miere in casa, si ocazional si altele asemenea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mierea e nelipsita si de la noi. Chiar e aur curat pentru sanatatea noastra.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt tare interesante aceste produse. Tinctura de propolis mi se pare super si o voi lua si eu pentru cea mica

    RăspundețiȘtergere
  11. Toate produsele din miere sunt excelente pentru sanatate si Apiland exceleaza in acestea.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cu produsele apicole nu dai greș. Merci pentru prezentare!

    RăspundețiȘtergere