Totalul afișărilor de pagină

vineri, 21 septembrie 2018

Produse de ingrijire si tratament de la Caress Society

Obiectivul Caress Society este de lansare in exclusivitate pe piata din tara noastra a unei game complete de produse cosmetice, inovatoare, create in laboratoare specializate din Uniunea Europeana. Gamele din portofoliu cuprind produse special alese pentru ingrijirea corporala, a fetei si a parului si se adreseaza tuturor persoanelor, indiferent de varsta.
O sa va arat astazi 2 produse din 2 game Caress Society, produse deosebite si pe care chiar va sfatuiesc sa le incercati: un dermatocosmetic cu extract din lapte de capra Vellie Goat Milk si un alt produs pentru frumusetea sprancenelor din gama Renovital.


             Apa micelara hidratanta Vellie cu extract din lapte de capra, creata pentru curatarea zilnica a pielii, pentru demachiere cat si pentru a o proteja impotriva elementelor nocive din mediu. 
A fost facuta special pentru pielea lipsita de stralucire, sensibila si predispusa iritarii, inlatura perfect machiajul rezistent la apa de pe ochi si fata, fara a irita pielea delicata, in special cea din jurul ochilor. Ingredientele active ca extractul din lapte de capra si acidul hialuronic au fost special alese pentru a face pielea mai elastica si mai ferma, apa micelara calmeaza pielea fara a compromite stratul natural de hidrolipide a epidermei, multumita formulei inovatoare cu celule stem din magnolie. Aceasta aduce un plus de luminozitate si are un efect antioxidant, astfel incat pielea devine mai sanatoasa si mai naturala. Imbogatita cu D-pentanol, element binecunoscut pentru efectul sau calmant, anti-inflamator si hidratant, poate fi folosita zilnic. Are un PH neutru si este testata dermatologic.



Un alt produs interesant din gama Renovital, gama brevetata, profesionala de intretinere a sprancenelor si a genelor cu tratament si factor de crestere.


       Renovital Henna Vopsea pentru sprancene, un mod convenabil de colorare a sprancenelor. Are o componenta unica, oxidantul folosit este foarte bland cu pielea si parul decat oxidantul tipic de vopsea. Aplicatorul si consistenta hennei fac aplicarea foarte simpla si rapida. Nu necesita ingrediente de amestecare si este gata de folosit imediat dupa deschidere. Dupa folosirea produsului, sprancenele au o culoare intensa, uniforma si naturala. Inainte de aplicare, acoperiti pielea din jurul sprancenelor cu crema, se aplica henna cu peria si dupa aproximativ 3 minute, in functie de intensitatea culorii dorite, se sterge zona cu un betisor de bumbac cu apa calda. Culoarea este neagra dar se gaseste si pe maro. Cititi instructiunile de utilizare si respectati-le pentru a avea sprancene perfect conturate.




         ''Credem ca rezultatele, nu promisiunile, conteaza!''- de aceea alegem intotdeauna produsele cele mai bune, bine testate si de o inalta calitate.


8 comentarii:

  1. Interesate poduse si tentante amandoua deopotriva, cel putin pentru mine. In primul rand, o apa micelara hidratanta cu extract din lapte de capra, nu am avut niciodata si nici nu m-as fi gndit la asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Despre produsele Caress Society este prima oara cand aud, dar o sa le caut pentru ca imi place sa incerc produse noi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aceste produse combina niste ingrediente tare importante.

    RăspundețiȘtergere
  4. E bine că prezinți periodic produse noi !
    Îți doresc o săptămănă minunată !
    Pupic !

    RăspundețiȘtergere
  5. un start bun in noul anotimp!
    numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt tare interesante aceste produse si imi doresc sa le incerc si eu

    RăspundețiȘtergere