Totalul afișărilor de pagină

luni, 3 septembrie 2018

O cafea cu ciocolata vrea careva?


              Daca te-ai trezit cu pofta de o cafea buna, iti ofera una excelenta Mark, o cafea care iti va trezi simturile si iti va inspira un sentiment extraordinar. Nu stii cine este Mark? iti spun eu acum!


             Mark face and body este un peeling natural din cafea pe care daca il vei incerca odata, nu vei mai renunta la el. Lasa-te surprinsa de o combinatie fabuloasa de aroma de cafea proaspat macinata si ciocolata neagra cate te va rasfata. Editia limitata Mark Coffee Chocolate face parte acum permanent din colectia de produse. Hidrateaza, hraneste, indeparteaza pielea moarta si ce este cel mai important, te pregateste pentru o zi minunta si nici nu trebuie sa tii cont de calorii, il poti folosi cat de mult doresti :))
             Ingrediente: cafea robusta, ulei de migdale, ulei de cocos, zahar brun si vitamina E, o colectie de ingrediente 100% naturale cu efecte puternice de hidratare, calmare si regenerare. Cofeina, uleiurile naturale si complexele de vitamine ajuta si la tratarea imperfectiunilor pielii cum ar fi exemele, acneea, celulita, psoriazis sau vergeturi si impiedica imbatranirea prematura a pielii. O sursa excelenta de antioxidanti ce previn aparitia ridurilor. Este un excelent produs SOS daca ati neglijat pielea un timp sau a fost expusa soarelui, apei sarate, nisipului, vantului, acum dupa vara fierbinte. Este conceput pentru a se potrivi cu toate tipurile de piele.
             Aplica pe pielea umeda si maseaza usor cu miscari circulare, lasa sa actioneze 5 minute si clateste, o sa dobandesti o piele frumoasa si sanatoasa.


        Lasa-l pe Mark sa aiba grija de pielea ta! Este disponibil in diferite arome: coconut, citrus, peppermint, watermelon sau for him after gym, alege una preferata si treci la rasfat!

13 comentarii:

  1. deci jur, e produsul meu preferat all times de genul asta! pur si simplu il ador!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce aroma frumoasa aici la tine ... :)
    Sa ai o toamna bogata, Coco draga!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu-l cunosc pe Mark, dar se pare ca ar fi cazul sa ne cunoastem si sa legam o relatie speciala.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu care credeam ca Mark asta imi ofera o cafea cu ciocolata ca sa ma trezesc la prima ora a diminetii :)) Zau ca nu ma gandeeam ca ar fi vorba despre ingrijirea pielii :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie mi-e frica sa il cumpar fiindca la cum miroase sigur as fi tentata sa-l mananc. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Când am citit titlul, am crezut că e ceva de băut, energizant, numai bun în zilele mai... indispuse, ca asta :)))) Dar merge și ca răsfăț pentru piele. Cred că ar avea același efect energizant. Chiar vreau să-l încerc :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Am incercat doua arome de la ei si sunt tare incantata!

    RăspundețiȘtergere
  8. Oooo!!! Mi-ai amintit de prima mea vizită la cosmeticiană când mi-a pus o mască de ciocolată. cred că m-ai prins tare de tot cu articolul tău, da, aș vrea să încerc un răsfăț!
    Mulțumeeesc!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce fain! Si mie imi plac scruburile. Cred ca miros foarte fain!

    RăspundețiȘtergere
  10. Produsul cred ca este demential. L-am tot vazut ca este foarte apreciat

    RăspundețiȘtergere
  11. Am avut si eu o intalnire cu Mark, zilele trecute. Mi-a placut. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce fain arata1 Nu am incercat acest sortiment pana acum! dar cum tot vine sezonul ei, chiar o voi incerca :)

    RăspundețiȘtergere