Totalul afișărilor de pagină

vineri, 7 septembrie 2018

Ten curat si luminos cu mastile Schaebens


            Cu toate stim ca mastile de fata revitalizeaza tenul, imbunatatesc imaginea pielii, indeparteaza impuritatile, iritatiile, senzatia de uscare si combat ridurile. Revigoreaza, relaxeaza si rasfata tenul.
Schaebens este specialistul tau in ingrijirea tenului. Gasiti o groaza de masti pentru infrumusetare rapida, ten curat si luminos sau wellness, precum si concentrate de combinatii de substante active, un ritual pretios in ingrijirea tenului. Trendline Cosmetic  este un site dedicat frumusetii voastre ce distribuie aceste minunate masti Schaebens si multe alte produse cosmetice de inalta calitate.

 o masca peel-off cu apa termala, extract de perle si complex de fructe, pentru toate tipurile de ten. Purifica profund si tonifica, elimina depunerile de sebum, stimuleaza circulatia sanguina. Se aplica in strat fin uniform si dupa 15-20 minute se exfoliaza cu grija. Se clatesc reziduurile si se poate utiliza de 3 ori pe saptamana.

 masca anti puncte negre cu ulei de arbore de ceai, ulei de argan, pantenol si alantoina, pentru ten gras, seboreic si uleios. Reduce continutul de grasime al tenului si are efecte antibacteriene si purificatoare. Previne aparitia cosurilor si a punctelor negre. Se poate folosi de 1-2 ori pe saptamana.

 masca cu argila de la Marea Moarta , extract de lemn dulce, alantoina si pantenol, de data aceasta pentru toate tipurile de ten. Tonifiaza tenul in mod delicat si curata impuritatile. Contine ingrediente deosebite ce lupta impotriva bacteriilor si previne aparitia cosurilor. 

 masca antirid cu ulei de jojoba, unt de shea, acid hialuronic si uree, o masca excelenta cu efecte vizibile de la prima folosire, netezeste tenul si imbunatateste elasticitatea pielii. Reduce adancimea ridurilor in 30 de minute de la aplicare. Dupa curatarea tenului se lasa sa actioneze 10-15 minute, se tamponeaza reziduurile cu un servetel si nu se spala, actioneaza in continuare.

 O alta masca ce mi-a placut tare mult este aceasta pentru ochi si buze, cu ulei de jojoba, Q10, panthenol, hamamelis si vitamina E, ce poate fi folosita de oricine. Reduce cu succes ridurile de expresie, netezeste liniile din jurul ochilor si buzelor, reduce cearcanele. Se aplica uniform pe pleoape, in zona cearcanelor si in jurul buzelor, se lasa 10 minute si se tamponeaza resturile cu o discheta curata. Trebuie sa subliniez ca este pentru prima data cand folosesc un astfel de produs.

  masca Luxury cu aur, sampanie, caviar si perle. Ingrediente pretioase ce activeaza microcirculatia, hidrateaza intensiv, stimuleaza innoirea celulara si protejeaza pielea conferindu-i luminozitate si stralucire. Se aplica in mod egal pe fata si decolteu, se lasa 10-15 minute apoi se clateste cu apa calduta. Chiar un lux pentru tenul tau, incercati neaparat!

 hidratare la superlativ cu aloe-vera, avocado, uree, castravete si apa termala, creste hidratarea tenului in doar 30 de minute de la aplicare si regleaza echilibrul de hidratare. Avem nevoie de hidratare suplimentara dupa aceste zile calduroase de vacanta.

 untul de shea, catina si pantenolul hidrateaza si regenereaza pe durata lunga. Se aplica pe fata si decolteu, dupa 10 minute se maseaza usor restul mastii sau se indeparteaza cu o discheta, pielea ramane proaspata, neteda si vitalizata.

 despre argila de la Marea Moarta si puterea ei se vorbeste de multa vreme. In combinatie cu alge, minerale, aloe vera, musetel si zinc, amelioreaza vizibil un ten gras, problematic si impur. Previne aparitia cosurilor si punctelor negre.


           Concentratele faciale sunt ca niste stimulatoare, livreaza direct in piele ingrediente  concentrate. Se pot utiliza zilnic sau dupa cum scrie pe ambalaj, o mica fiola este suficienta pentru pentru a-si face treaba, tocmai pentru ca sunt foarte concentrate. Mie imi plac foarte mult si folosesc in functie de formula lor si de momentul zilei.

 concentrat Anti Age cu Q10, ginseng si centella asiatica ce creste elasticitatea tenului, exact ce avem novoie cu trecerea timpului

 Night Repair, cum ii spune si numele, este foarte eficient pe timp de noapte cand incepe procesul de reinnoire. Contine ulei de jojoba, pro-retinol, ceramide si ulei de migdale, hidrateaza in profunzime si activeaza regenerarea celulelor.

 concentrat Perfect Skin cu acid hialuronic, piper sehiduan si vitamina E, pentru toate tipurile de ten. Piele imediat perfecta! Retuseaza micile defecte prin netezirea ridurilor iar pigmentii minerali sporesc stralucirea pielii si lasa tenul radiant. Capsula se deschide foarte usor prin rasucire iar concentratul se maseaza usor cu degetele pe fata si decolteu.

 Coenzima Q10, peptide, ulei de seminte de struguri si rozmarin, totul pentru netezirea tenului tau. Tenul are un aspect tanar dupa folosire si sigur vei dori sa mai folosesti acest produs. 

Produsele de pe situl Trendline Cosmetic sunt realizate la cele mai inalte standarde de calitate si cu traditie in industria infrumusetarii, de ce sa nu le incerci si tu?

14 comentarii:

  1. Nu stiam despre aceste masti. Imi plac in mod special concentratele faciale, ma incanta ideea de capsula.

    RăspundețiȘtergere
  2. La ce "fatada" expun in ultimul timp cred ca e musai o masca pentru ochi!
    Imi plac "mastile de-a gata". :)

    RăspundețiȘtergere
  3. concentratele sunt favoritele mele! dar nici mastile nu-s mai prejos, mi-a placut mult cea de lux!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumesc pentru recomandare,draga mea!
    Vă doresc un weekend minunat!
    Pupici și mulțumiri de vizită!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am folosit mai multe masti Schaebens de la Trendline Cosmetic si mi s-au parut geniale! M-am impacat foarte bine cu ele! Fac foarte bine tenului meu, drept pentru care le recomand si eu cu incredere.

    RăspundețiȘtergere
  6. Aceste masti sutn minunate, fac minuni pe tenul meu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce bine suna ingredientele din masca Luxury. Vreau sa o incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  8. N-am mai folosit astfel de masti- Marca Luxury mi se pare foarte eficienta și extrem de variata, cu siguranta am sa incerc si eu produsele acestea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi-ai adus aminte ca mi-am luat si eu una si zace pe polita din baie asteptand sa fie testata.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ador mastile de fata, chiar acum mi-am adus din Italia o multime de masti foarte bune de fata, potrivite tenului meu.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt tare faine mastile lor. Chiar mi-a placut tot ce am incercat.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt tare interesante aceste masti de fata. Eu am folosit serul regenerator pentru noapte si m-a impresionat placut

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunt amatoare de masti iar astea mi se par super, le-as incerca pe toate negresit :)

    RăspundețiȘtergere