Totalul afișărilor de pagină

duminică, 6 februarie 2011

IVYSSPLANT - PRODUSE CU EXTRACT DE MELC

   GAMA CONTINE PRODUSE DE INGRIJIREA TENULUI CU EXTRACT DIN MELC , CREME SI GELURI ANTICELULITA , ULEIURI DE MASAJ PE BAZA DE ULEIURI ESENTIALE . CU PESTE 90% INGREDIENTE NATURALE  PE BAZA DE IEDERA , CASTAN , ALGE MARINE , PROMIT SA DEA ELASTICITATE SI FERMITATE PIELII . EXTRACTUL DE MELC , SUBSTANTA MIRACULOASA UNICA , CE ACTIONEAZA ASEMENI UNUI ANTIBIOTIC NATURAL , AVAND TOTODATA ROL REPARATOR SI REGENERANT AL PIELII UMANE . INDIFERENT DE PROBLEMELE PIELII CU CARE TE CONFRUNTI , RIDURI , ACNEE , ALERGII  LA PRAF , ARSURI , CICATRICI , EXTRACTUL DIN MELC VA ACTIONA ACTIV DIMINUAND IMPERFECTIUNILE SI AJUTAND LA CREAREA UNUI STRAT NOU SI SANATOS DE PIELE .
   EU NU LE-AM INCERCAT , DAR MONIK LE INCEARCA DE LA CRACIUN , ASA CA NE VA SPUNE EA CE PARERE SI-A FACUT .







      GAMA DE ULEIURI DE MASAJ CONTIN AROME RELAXANTE DE LAVANDA , PORTOCALA , GERANIUM. . PRODUSELE NU CONTIN PARABENI SAU PARAFINE , SUNT SIGURE PENTRU PIELEA SENSIBILA , FABRICATE IN UNIUNEA EUROPEANA SI CERTIFICATE ISO .ULEIUL DE GERANIUM ARE EFECT TONIC SI INLATURA APA DIN TESUTURI .
     CREMA ANTICELULITICA CU EXTRACT DE ALGE MARINE CONTRIBUIE LA DIMINUAREA STRATULUI ADIPOS SUBCUTANAT , ARE EFECT ANTIVERGETURI , ANTIRID , ACTIVATOR AL CIRCULATIEI PERIFERICE .
     CREMA DE FATA CU EXTRACT DE MELC SI SANGRE DE DRAGO CONTINE POLYHELIXAN , UN PUTERNIC REGENERATOR NATURAL EXTRAS DIN SECRETIA MELCULUI HELIX ASPERSA SI EXTRACT DIN ARBORELE SANGRE DE DRAGO CE REFACE RETEAUA DE COLAGEN A PIELII . FORMULA ESTE IMBOGATITA CU ULEIURI VEGETALE DE ARGAN , AVOGADO , JOJOBA CU EFECT SINERGIC ANTIRID SI ANTIINFLAMATOR . CAM ASTA PROMIT EI ....DACA ESTE ASA NE SPUNE MONIK ...

7 comentarii:

  1. Si pana la urma a dat rezultate produsele Ivyssplant ???.. M'ar interesa mai mult sa stiu de crema :) .. daca merita bani sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  2. drept sa-ti spun , nu am constatat nicio imbunatatire substantiala . Eu am un ten uscat , neridat , dar nu am simtit nimic deosebit , pur si simplu o crema ca toate cremele , mai scumpa , bineinteles . Dupa mine , nu as mai cumpara-o !! iti recomand o crema care m-a impresinat in mod deosebit , crema monodoze de la hofigal cu spirulina , costa in jur de 10 lei si , dupa cum spuneam , m-a impresionat tare...are o putere de catifelare si hidratare foarte mare , poti incerca !!!o zi buna ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru sfat! .. si pentru cosuri ,pentru urmele lasate de ele.. nu sti o crema sau produs care sa dea rezultate??

    RăspundețiȘtergere
  4. ...din pacate urmele lasate de cosuri dispar , dar nu total , prin nicrodermoabraziune facuta in cabinetele cosmetice ...pentru cosuri este buna o cura interna ...si externa , seara la culcare , cu extract hidroalcoolic de galbenele de la hofigal , nu are ce sa-ti strice , mai poti folosi tinctura de trei frati patati sau tinctura muguri plop , sunt tratamente naturiste , le gasesti la plafar si sunt blande si indicate inainte de a incerca ceva radical . consulta totusi un dermatolog specialist in probleme estetice , inainte de dermoabraziune , peeling-uri sau alte chestii agresive , pentru a-ti recomanda in functie de ten operatiunea . Succes , ai incredere in natura !!!si astept sa-mi spui peste o luna , doua...un sfat personal ar fi sa faci si o detoxifiere a organismului , ca tot este primavara .

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru sfaturi !!

    RăspundețiȘtergere
  6. cu placere , sper sa-ti foloseasca ..!!!! sa-mi spui...!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. produsele de la herbagen pe baza de extract de melc, le puteti achizitiona la un pret corect de pe www.ameplant.ro

    RăspundețiȘtergere