Totalul afișărilor de pagină

luni, 7 februarie 2011

MEN ARE FROM MARS WOMEN ARE FROM VENUS ...


AAAAAAAAAAAAAAAAAA??????????????
DE CATE ORI NU V-ATI DORIT SA O FACETI????

BARBATII LA CARE NE GANDIM SE POT IMPARTI IN 2 CLASE : BARBATI CARE AR TREBUI SA NE PLACA , DAR NU NE PLAC  , SI BARBATI CARE NU AU NICIUN MOTIV SA NE PLACA , DAR NE PLAC !!!!!!!!!
BARBATII SI FEMEILE SUNT DIFERITI . NU SUNT NICI MAI BUNI , NICI MAI RAI , DOAR DIFERITI . SINGURUL LUCRU ASEMANATOR ESTE FAPTUL CA APARTIN ACELEIASI SPECII .TRAIESC IN LUMI DIFERITE , CU VALORI DIFERITE SI CONFORM UNOR REGULI DIFERITE . INCERCAM SA NE INTELEGEM UNII PE ALTII , DAR CU CAT O FACEM MAI MULT CU ATAT NE ADANCIM IN NECUNOASTERE . SUNTEM DIFERITI PENTRU CA SI CREERUL NOSTRU ESTE STRUCTURAT DIFERIT . ACEST LUCRU NE FACE SA PERCEPEM LUMEA IN MOD  DIFERIT , AVAND PRIORITATI SI VALORI DIFERITE . NU MAI BUNE SAU MAI RELE - DIFERITEEEE  !!!!!!!

ESTE INTERESANTA CARTEA , SA ZICEM ...PARTIAL COLOR...: D ...GLU
MESC , DAR TOT NU M-AM DUMIRIT TOTAL ...ASA O FI , PROBABIL TREABA CU BARBATII SI FEMEILE . IN ORICE CAZ , O LECTURA UTILA , PARE CA PROVENIM DE PE PLANETE DIFERITE , VORBIND LIMBI DEOSEBITE .
CATEVA DIFERENTE ...MINORE ..HI..
-CAND SE RATACESTE , O FEMEIE OPRESTE SI INTREABA PE UNDE SA O IA . PENTRU UN BARBAT , ACESTA ESTE UN SEMN DE SLABICIUNE .
- CAND CREIERUL UNUI BARBAT SE ODIHNESTE , CEL PUTIN 70% DIN ACTIVITATEA SA ESTE BLOCATA , IN CAZUL FEMEILOR SCANERUL ARATA CA ESTE ACTIV IN PROPORTIE DE 90 % .
- FEMEILE AUD MAI BINE DECAT BARBATII , SUNT ABILE IN A DISTINGE SUNETELE INALTE . CREIERUL FEMEII ESTE PROGRAMAT SA AUDA CUM PLANGE COPILUL NOAPTEA , IN VREME CE TATAL DOARME LINISTIT . DE ACEEA ROBINETELE CARE PICURA LE INNEBUNESC PE FEMEI IAR BARBATII DORM LINISTITI FARA SA LE BAGE IN SEAMA ....( LA MINE CURGE...DE-A DREPTUL ...NU PICURA ) . NU AM CE FACE ...TREBUIE SA-MI GASESC UN INSTALATOR , NU????
- SEXUL FRUMOS POATE FI ATENT LA O DISCUTIE FATA IN FATA CU CINEVA SI POATE URMARI TOTODATA SI O ALTA DISCUTIE DIN SPATELE EI , BARBATUL ... NEVER...ORI..ORI..NU SE POATE CONCENTRA PE AMANDOUA . DACA SUNA TELEFONUL , BARBATUL LE V-A CERE CELORLALTI SA TACA , FEMEIA VA RASPUNDE SI GATA , INDIFERENT CATI FACTORI PERTURBATORI SUNT .
- FEMEILE SUNT NET SUPERIOARE IN PRIVINTA SIMTURILOR DE PERCEPTIE , ELE SUNT PRICEPUTE IN A DETECTA NUANTELE FINE LA NIVELUL LIMBAJULUI TRUPULUI , AL VOCII , AL TONULUI , SI A ALTOR STIMULI SENZORIALI . ELE POT CITI CHIAR REACTII SI SENTIMENTE ALE ANIMALELOR .
 - ACUM SI CEVA BUN DESPRE BARBATI : STIU SA PARCHEZE !!! ( AM ZIS ASA...SA NU SE SPUNA CA TIN CU FEMEILE , DAR SUNT UNII CARE NU STIU NICI ASTA...CUNOSC EU ...PE BUNE ... ) .

: D : D : D
-

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu