Totalul afișărilor de pagină

joi, 3 februarie 2011

SINDROMUL TOCURILOR INALTE

            STUDIILE ARATA CA DOAMNELE CARE POARTA DE OBICEI TOCURI DE CEL PUTIN 6 CENTIMETRI IN MEDIE 60 DE ORE PE SAPTAMANA POT SUFERI SCHIMBARI ANATOMICE ALE PICIOARELOR - AU FIBRA MUSCULARA MAI SCURTA SI TENDONUL LUI AHILE MAI GROS SI MAI RIGID . ACUM SA VEDEM , SUFERA BABA LA FRUMUSETE ? ORI BA ? CUM E MAI BINE ?
      
                                               DEZAVANTAJE :
                    - EXISTA RISCUL CA O PURTARE INDELUNGATA SA LE FACA PE DOAMNE SA NU MAI POATA MERGE FARA TOC , DIN CAUZA TENDOANELOR .
                    - FEMEILE INSARCINATE SAU MAI PLINUTE RISCA SA FACA ENTORSE SAU ELONGATII : GLEZNELE NU SUPORTA ATAT DE BINE UN EXCES DE GREUTATE .
                    - PRESIUNEA PUSA PE TALPA UNEI FEMEI CU TOCURI ESTE DE 7 ORI MAI MARE , ACEST LUCRU PUTAND PRODUCE PROBLEME DE  SANATATE , IAR IN TIMP , GENUNCHII VOR AVEA CEL MAI MULT DE SUFERIT .
                    - UN PANTOF PREA INALT DEFORMEAZA PICIORUL , AFECTAND SOLDUL , COLOANA VERTEBRALA , SI CHIAR DAU DURERI DE CAP .
                   - SE POATE AJUNGE LA ARTRITA SAU OSTEOPOROZA , MONTURI .
                   - UNGHIUL DE FLEXARE AL LABEI PICIORULUI SE REDUCE CONSIDERABIL , BOLTA PLANTARA ARE FOARTE MULT DE SUFERIT SI LIGAMENTELE , LA FEL .

           SI ACUM.....CAT DE INALT E UN TOC PREA INALT?????????


                        NICI NU STIU DACA TREBUIE SA VORBIM DE AVANTAJE !!!!!!!
   IUBIM TOCURILE !!!!!!!! SUNT MUST HAVE-UL UNEI TINUTE ELEGANTE , DAR SA INCERCAM SA IMBINAM PARTEA PRACTICA CU CONFORTUL SI SANATATEA . LA OCAZII SPECIALE NE PUTEM PERMITE SA NE '' CHINUIM '' PICIOARELE . CE NU FACE O FEMEIE PENTRU A FI ADMIRATA??????? FARA TOCURI , O TINUTA , ORICAT AR FI DE RAFINATA RAMANE DOAR ;; CASUAL'' .
              
   ASA CA... NU RENUNTAM LA PANTOFII CU TOC INALT , DAR NICI LA CONFORTUL PICIOARELOR , CU ATAT MAI MULT LA SANATATE . GASIM UN ECHILIBRU INTRE TOATE ACESTE ASPECTE SI NU VOM AVEA PROBLEME .
                                  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu