Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 2 februarie 2011

BEREA SI DEZVOLTAREA CIVILIZATIEI

          ARHEOLOGII CANADIENI AU AJUNS LA CONCLUZIA CA BEREA A FOST UNUL DIN FACTORII CARE AU STIMULAT DEZVOLTAREA CIVILIZATIEI UMANE IN EPOCA DE PIATRA . IN OPINIA LOR , FERMIERII DE ATUNCI CULTIVAU CEREALE NU ATAT PENTRU A-SI ASIGURA HRANA , CAT PENTRU A SE BINEDISPUNE , TRANSFORMAND GRAUNTELE IN BERE .          http://www.csid.ro/

       BEREA ESTE O BAUTURA ALCOOLICA , OBTINUTA DIN 4 PRODUSE NATURALE : DROJDIA DE BERE , MALT , HAMEI SI APA . ARE APROXIMATIV 5 % ALCOOL . CELE MAI VECHI URME DE BERE PROVIN DIN JURUL ANILOR 2900 INAINTE DE HRISTOS , IN MESOPOTAMIA SI EXISTA IN TOATA LUMEA 20000 DE FELURI DE BERE , DE LA NORMALA , SLAB ALCOOLIZATA , PILS , AMARA , CREMA DE BERE SI BERE NEAGRA .
     DAR , OAMENII DE STIINTA AU DECIS : BEREA ESTE BUNA . ESTE BOGATA IN SILICIU , CARE CONSOLIDEAZA OASELE  , IMBUNATATESTE ACTIVITATEA INIMII , PROTEJEAZA STOMACUL DE BACTERIA ULCERULUI . UN CONSUM MODERAT , DE UN PAHAR PE ZI ESTE BENEFIC , POATE FI CONSIDERAT UN ALIMENT , ESTE O SURSA DE FIBRE .  SPECIALISTII SUSTIN CA DIETA MEDITERANEEANA DA O SPERANTA MAI MARE DE VIATA . EA CONTINE FRUCTE , LEGUME , PESTE SI UN CONSUM MODERAT DE ALCOOL .INCLUDE , EVIDENT UN CONSUM MIC DE GRASIMI , SPORT SI LIPSA FUMATULUI .
     ALTCEVA VREAU SA SPUN EU .
                        DATORITA CONTINUTULUI BERII , IN ULTIMUL TIMP SE FOLOSESTE FOARTE MULT IN INDUSTRIA COSMETICA . S-AU DESCHIS CHIAR SPA-URI PE BAZA DE BERE , CARE OFERA BAI SI IMPACHETARI CU BERE , SI COSMETICE DIN BERE . CONTINUTUL DE ,, B '' URI SI MINERALE O FACE FOARTE APRECIATA , REGENEREAZA PIELEA SI O FACE MAI REZISTENTA LA EFECTELE ADVERSE ALE MEDIULUI . CALMEAZA PIELEA IRITATA , E SUPER BUNA IN LOC DE LOTIUNE TONICA . PARUL ESTE UNUL DIN PRINCIPALII BENEFICIARI AI TRATAMENTULUI CU BERE . DEVINE REZISTENT , STRALUCITOR SI IN TIMP SE REGENEREAZA SI NU MAI CADE . FOLOSITI SAPTAMANAL O MASCA DIN SEMINTE DE HAMEI MACINATE , 2 GALBENUSURI DE OU SI O FIOLA DE LAPTISOR DE MATCA . REZULTATELE VOR APARE FOARTE REPEDE . SE POATE FOLOSI BEREA PE POST DE FIXATIV . CONCENTRATIA SCAZUTA A PH-ULUI , REPARA PARUL DESPICAT SI IL FACE STRALUCITOR . SI ALTCEVA : INAINTE DE BAIE DESFACETI O CUTIE DE BERE , AMESTECATI O LINGURA DE MIERE CU 4 CANITE DE APA CALDA , SPALATI PARUL , CLATITI , ADAUGATI BERE PE PAR SI LASATI 2 MINUTE . CLATITI CU APA RECE SI IN FINAL ADAUGATI AMESTECUL DE MIERE FARA A CLATII . SE LASA SA SE USUCE IN VOIE . SE REPETA LUNAR . PRODUSELE COSMETICE MANUFAKTURA AU IN COMPOZITIE BERE , DAR TOT RETETELE HOME-MADE SUNT MAI EFICACE .
                 O BAIE IN BERE , CHIAR DACA NU ESTE RECOMANDATA UNUI ALCOOLIC IN RECUPERARE , TONIFICA PIELEA SI II DA STRALUCIRE . CUM NU PUTEM SA FACEM ASA CEVA , FOLOSITI-O CA TONIC CORPORAL FARA A O STERGE . SUNT MAI NATURALE , NEAVAND INGREDIENTE COSMETICE , DAR DACA NU VA PLACE SA MIROSITI A BERE , PUTETI FOLOSI SI COSMETICELE .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu