Totalul afișărilor de pagină

joi, 8 iunie 2017

Summer Limited Edition de la Lidl

              Pentru vara aceasta, Lidl ne-a pregatit cateva produse din gama Cien cu miros de vara, o editie limitata, cu accente tropicale si buget prietenos. Gama Tropical Summer va rasfata in vara aceasta cu formule revigorante, cu tot ce aveti nevoie sa aratati si sa va simtiti cat mai bine. Indiferent daca va indreptati catre o vacanta insorita sau mergeti doar in locuri linistite, aceasta gama include toate produsele esentiale de frumusete pentru vara: produse pentru epilare, pentru bronzat, hidratare, protectie, exfoliere, curatare, bronzare.
            Eu am 2 produse excelente si la pret foarte mic, isi fac treaba foarte eficient, miros excelent si sunt bune de folosit zi de zi, protejeaza si curata lejer.



              Tropical Summer Sun Care 2in1 Shampoo & Conditioner, For sun-stressed hair. Contine un complex de protectie si ingrijire, care acopera parul intr-un mod delicat si il protejeaza impotriva influentelor exterioare daunatoare, precum si a depunerilor nedorite. Curata parul si pielea capului si elimina reziduurile de nisip, sare si clor din apa, previne deshidratarea si asigura o pieptanare usoara. Pentru zi cu zi este destul de bland si lasa parul stralucitor. Se poate folosi dupa fiecare expunere la soare, parul ramane extrem de parfumat, un pic cam moale al meu, dar remediez, -oricum, vara il spal foarte des.


         Tropical Summer Hairspray, pentru par deteriorat de soare, se aplica inainte si in timpul expunerii la soare, pe par uscat sau umed si nu clatiti. Contine ulei de ricin si are acelasi miros tropical excelent.


                  Sunt produse ieftine care isi fac treaba, nu ezitati sa le folositi, sper sa va placa!
     Lasati Lidl sa va duca la tropice cu noua lor gama de frumusete de vara!


26 de comentarii:

  1. O prezentare binevenită! Se apropie zilele de plajă și chiar mă întrebam cum să-mi protejez eficient părul. Mulțumesc!

    Zi frumoasă, dragă Coco!

    RăspundețiȘtergere
  2. Spray-ul asta ma tenteaza rau de tot si cum mi-am propus sa merg la Lidl sa-mi cumpar crema de plaja o sa-l iau si pe el.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu spray-urile cred ca e mai simplu de izbutit vara asta, dar pe mine ma mai intereseaza si alte aspecte cand aleg un produs.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu stiu de ce nu m-am incumetat pana acum sa incerc produsele pentru par de la LIDL. am un gel de dus scrub care este minunat!Stii daca au produse de par si pt cel cu tendinta de ingrasare?

    RăspundețiȘtergere
  5. ma tot uitam la sprayul de par si chiar eram curioasa de el. acum, ca ne-ai zis ce si cum... cred ca o sa-l iau si eu!

    RăspundețiȘtergere
  6. :) Cu Lidl nu prea mă împac, ies mereu plină de nervi. Sunt cozi mari la case, puțini casieri.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce feminine sunt. Si mie imi plac produsele Cien.

    RăspundețiȘtergere
  8. E nevoie de un ghid bun în mulțimea produselor cosmetice. Merci Coco.

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi pare rau ca nu ajung decat de vreo 2-3 ori pe an la Lidl fiindca este foarte departe de mine, exact la polul opus al orasului si imi este foarte incomod.De multe ori m-ar fi tentat anumite produse.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am dat o fuga si nu le-am gasit...la noi nu au ajuns inca...

    RăspundețiȘtergere
  11. Acum o ora am fost la Lidl. Tomis III. Mi-am luat sampon, balsam, demachiant, de la Cien. Sunt bune? E prima data cand cumpar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. samponul meu nu e de cea mai buna calitate, este un sampon de zi cu zi, merge de vara!

      Ștergere
  12. Ohhhh le-ai gasit in Lidl!? Le-am cautat si eu, dar am dat doar peste gama destinata ingrijirii picioarelor :(

    RăspundețiȘtergere
  13. Şamponul nu l-aş încerca fiindcă sunt foarte sensibilă. Însă spray-ul poate va fi testa :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Samponul ma tenteaza si pe mine, o sa-l caut cu proxima ocazie cand voi merge in Lidl.

    RăspundețiȘtergere
  15. Imi aduc aminte cand stateam langa un Lidl si intram aproape in fiecare zi sa vad ce produse noi au mai adus, ce mai gasesc la raft in materie de ingrijire :)) au fost multe episoade in care cumparam si ramaneam uimita de calitatea acestora, nu ma asteptam.

    RăspundețiȘtergere
  16. Sunt bune, ieftine si au si un design atragator.

    RăspundețiȘtergere
  17. De cand nu mai am Lidl langa mine nu am mai fost pe la ei. stiu ca pierd o gramada de promotii si produse, dar chiar nu mai am niciunul la indemana :(

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu am folosit vara trecuta sprayuri cu protectie solara de la LIDL si mi-au placut mult de tot. Nu stiam de aceste produse si le voi incerca chiar si eu

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu prea m-au tentat produsele cosmetice de la Lidl, nu imi aduc aminte sa fi cumparat ceva de genul.

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu am folosit niciun produs cosmetic de la Lidl pana acum, dar nu e timpul trecut.

    RăspundețiȘtergere
  21. din pacate nu ma impac bine su produse gen sampon si balsam 2 in 1 dar la asa un pret sunt dispusa sa incerc

    RăspundețiȘtergere
  22. nu am mers de mult timp la Lidl dar nu o data am luat sapun de maini lichid de la Cien si a fost apreciat (si au si pret mic)

    RăspundețiȘtergere
  23. Imi place ca in gama celor de la Lidl mereu gasim produse noi si interesante. In plus sunt ieftine si majoritatea foarte bune.

    RăspundețiȘtergere