Totalul afișărilor de pagină

duminică, 18 iunie 2017

Marie Claire Beauty Kit MAI 2017



        Beauty Kit Marie Claire de mai contine 10 produse de ingrijire si game de cosmetice, produse disponibile in mai multe variante de culoare. In cutia mea erau acestea si sunt multumita de ce contine!


       Fard de pleoape Paese cu pigmenti naturali ce permit utilizarea chiar si pe un ten sensibil, cu rezistenta de durata. Textura poate fi aplicata atat umeda cat si uscata.


    Sampon Hirmilk Nivea- 50 ml, primul sampon cu proteine din lapte, inspirat din ritualul de ingrijire al Cleopatrei, regenereaza parul degradat, fara a-l incarca.


    Lipgloss Shine Shine, Essence- cu o textura delicata ce confera un luciu intens si un aspect wet look. Gloss-ul este intro nuanta de nude si are efecte superstralucitoare.


      Gel de dus citrice si verbina, L'Occitane, 30 ml- curata cu delicatete, confera o senzatie de prospetime si miroaseeee...te invaluie in parfumul revitalizant de verbina organica din Provence si in note de fructe citrate.


         Crema gel cu acid hialuronic Collistar, 10 ml- produsul meu preferat din cutiuta, o formula speciala ''aquagel'' ce optimizeaza absorbtia acidului hialuronic in tesuturi, intareste echilibrul hidrolipidic al pielii si ofera elaticitate si confort.


     Lac de unghii Mark, Avon cu efect de gel, stralucire intensa, uscare fara lampa UV, se indeparteaza usor ca un lac de unghii obisnuit si am nimerit si una din culorile mele preferate in materie de oja.


       Balsam spray Hirmilk 7+ beneficii, Nivea- un tratament complex pentru parul degradat, fortifica in profunzime fiecare fir de par, ofera suplete fara a-l incurca. Suvitele se descurca apoi usor si devin matasoase, pline de volum si stralucire. Nu necesita clatire.


        Servetele demachiante pentru fata si ochi Ivatherm cu apa termala Herculane, extract de iedera, panthenol si vitamina E, curata tenul in profunzime, chiar si machiajul waterproof, hidrateaza, calmeaza si catifeleaza pielea. Chiar excelente!

 
          Un duo format din lapte fotoprotectie solara FPS 50+ kids de la Avene- 30 ml si Gel reparator after-sun Avene- 50 ml, produse care imi vor fi de un real folos pentru pielea Evei. Laptele fotoprotectie este rezistent la apa si are o formula lipsita de silicon iar gelul reparator are o formula delicata ce hidrateaza in profunzime si ajuta la restructurarea barierei de protectie a pielii dupa expunerea la soare.

        Ce parere aveti de kit-ul care iti aduce produse noi pentru trusa ta de beauty, selectate chiar de redactorii revistei? Va place??


20 de comentarii:

  1. Si eu l-am luat si-mi place, sa le folosesti cu placere <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce fain este! Cand mai apare? E in fiecare luna?

    RăspundețiȘtergere
  3. Claudia's Choiceiunie 18, 2017

    M-ar tenta setul de produse de protectie solara.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa e folosesti cu placere! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-au plăcut mult gloss-ul și lacul de unghii. M-ar interesa și crema Collistar, dar... sunt conservatoare. Dacă găsesc ceva care să convină tenului meu, sunt fidelă acelui produs muuult timp! ☺

    RăspundețiȘtergere
  6. Atat de multe?!? Oau! Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mă tenta si pe mine kit-ul dar am zis sa stau pe loc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am vazut cutia de luna asta, dar aveam chestiile de la Nivea si crema Avene, asa ca am zis sa astept ceva cu mai multe noutati pentru mine. Mi-ar fi placut gelul L'Occitane si lacul de unghii.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi-am luat si eu caeasta cutiuta si recunosc ca principala atractie a fost crema de corp la Avene pentru copii

    RăspundețiȘtergere
  10. Fain kitul! Mi-ar trebui mai multe, dar acum imi lipseste o fotoprotectie care s-o pot lua pe avion si cea de la Avene are gramajul perfect.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred că luna trecută a fost mai drăgălaș kit-ul. Parcă sunt prea multe produse în varianta mică și prea puține full size. Oricum, e bine că poți testa noutățile.

    RăspundețiȘtergere
  12. tocmai am facut si eu postare cu acest beauty kit. :) Nu ma dat pe spate dar mi-a placut!vreau si peste 3 luni

    RăspundețiȘtergere