Totalul afișărilor de pagină

marți, 1 noiembrie 2016

Serbarea Taranilor Dobrogeni


   Cativa oameni pasionati, au reusit sa organizeze un eveniment care, de obicei, este organizat de Primarie, Consilii, partide...etc...se cere forta de munca, timp, energie, fonduri si multe altele. Ei au reusit acest lucru, o serbare a taranilor din Dobrogea, o serbare cum noi nu aveam in judet, o zi de relax pentru mici si mari, o zi in aer liber pe care sa o petrecem cu muzica, vin fiert, buna dispozitie si joaca de copii. Proprietarii minunatei ferme La Maci, au pus terenul la dispozitie, le multumim din suflet si sper sa ne ierte...pe unii dintre noi, care nu stiu ca atunci cand esti invitat in casa si la masa cuiva...nu trebuie sa-i umblii tu singur in camara :)...ma rog, in cultura de capsune!



                    A fost o atmosfera placuta, copii s-au zbenguit, adultii s-au inveselit cu vin fiert, am admirat animalutele, printre care si capritele de la care bem noi laptic, capritele Dianei...am vazut-o si pe bunica Maria, cea care ne coace painici si gogosi minunate, am luat si miere de tei...intr-un cuvant a fost o zi frumoasa pe care sper sa o repetam.


























                       O zi minunata care a strans sute de oameni, probabil, mult mai multi decat se asteptau organizatorii.! Aceasta a dus, fireste, la nemultumiri, multe din produse s-au terminat pana in pranz iar cozile la mancare au fost destul de maricele. Nici nu se putea altfel la marea de oameni care a venit, dovada ca oraseanul este dornic de astfel de evenimente!
         Multumim din nou si speram sa mai participam la asa ceva, cei carora nu le-a facut placere, sa stea acasa si sa nu mai incurce locul...am citit multe pareri despre eveniment, bune, mai putin bune si foarte rele...cei care au carcotit nu au tinut cont de risipa de energie facuta pentru un asa eveniment, nu au tinut cont de faptul ca o mana de oameni au poftit la ei acasa cateva sute de oameni si au incercat sa le ofere o zi frumoasa in aer liber. A fost o serbare, nu un targ de produse, nici festival si probabil ca termenul de serbare nu a fost inteles cum trebuie, recunosc...si eu vroiam muuulteeee standuri cu dulciuri de casa :)))


      Multumim inca o data organizatorilor, fermei La Maci si tuturor celor care s-au implicat in aceasta desfasurare de forte si speram ca nu s-au suparat prea tare pe noi cei care nu am putut aprecia munca si efortul depus...si sper sa ne mai organizeze astfel de zile! Sigur vom veni!!


                 Toamna frumoasa si lunga va doresc!!!

27 de comentarii:

  1. Super fain! Imi plac si mie la nebunie astfel de festivaluri, oriunde si oricand!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat de frumos, frumos, frumos! O initiativa excelenta!
    Cei care s-au aratat nemultumiti or fi venit la "mancare moca" si s-au suparat ca n-au apucat... :( Uf, unii oameni...

    Cand eram copii tata ne-a adus doi pui de iepurasi: unul alb si unul cenusiu, pe care i-am avut mai multi ani, apoi i-a dus la cel care-i crestea - as jura ca sunt cei din poze. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. incredibil ! o asemenea desfăşurare de oameni ! felicitări din inimă ! este bine să faceţi cât mai multă reclamă serbării şi acestei ferme, este bine să ştie cât mai mulţi oameni că se poate şi aşa ceva! mă bucur pentru tine că ai fost acolo ! cu drag, îţi doresc o seară cât mai plăcută !

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos! Îmi plac astfel de festivaluri! Te simți ca la țară, cu aer proaspăt, cu mirosul viei din curtea bunicii şi cu norii pufoşi de deasupra noastră. Un moment frumos!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu se poate fara cârcotași...data viitoare poate cei de la ferma ar tb sa pună si bilet la intrare si atunci se mai cerne din tupeism..
    Ati avut un eveniment foarte fain,la cat mai multe! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumoos! Și ce buun! Mniam!

    RăspundețiȘtergere
  7. Wow,ce frumos,mi-ar fi plăcut să fiu și eu acolo!
    Mă bucur că ai împărțit cu noi acest festival frumos!
    O zi minunată îți doresc,Coco!
    Pup și îmbrățișez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  8. Vai, ce frumos a fost!!!
    Imaginile fac cat o mie de cuvinte!
    Multumim pentru informatie! Ce bine ar fi ca astfel de serbari campenesti sa fie mai dese...

    RăspundețiȘtergere
  9. Ar fi frumos sa se organizeze peste tot astfel de targuri. Sa ne cunoastem traditiile si obiceiurile, sa ne bucuram de preparate culinare romanesti adevarate.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce frumos! Vreau si eu sa tin in brate iepurasul si sa pun mana pe restul animalelor. Imi plac si costumele traditionale si mi-ar fi placut tot spectacolul.

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte frumos!Pozele imi amintesc de vremurile in care mergeam la balci.

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi plac mult targurile acestea. Si noi avem astfel de evenimente, doar ca nu reusesc sa ajung la toate :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Chiar o inititiva excelenta! Ce norocoasa esti sa participi la asa ceva. Cu totul deosebit evenimentul.
    Si ce de bunatati pe acolo...
    Un noiembrie cat mai frumos sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  14. A fost si la noi in oras un festival agricol, dar la tine arata cu totul si cu totul deosebit

    RăspundețiȘtergere
  15. splendid! la noi a fost acum vreo 2 saptamani festivalul florilor de toamna, dar pentru ca eram cu o nunta, n-am reusit sa ajung. dar aici a fost petrecere mare, din ce ne arati tu! adica vin fiert, am vazut ceva placinte...yummy!

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce frumos!!! Cu siguranta v-ati distrat si a fost si papa bun :)

    RăspundețiȘtergere
  17. De petreceri si festivaluri nu ne plangem. Festivaluri dintre cele mai ciudate, ale carnatilor, gogosilor.... zilele oraselor, patronii oraselor... ai Doamne. Asta cred ca a vrut sa fie probabil Riua recoltei :))

    RăspundețiȘtergere
  18. Imi place pentru ca tu esti o persoana informata si prezenta la multe manifestari foarte diverse ale urbei.

    RăspundețiȘtergere
  19. Is super frumoase pozele. Asa ca de sezon, acum mi s-a facut o pofta nebuna de a manca ceva... Numai tu esti de vina. :))

    RăspundețiȘtergere
  20. Imi plac mult astfel de serbari mai ales atunci cand e vreme buna.

    RăspundețiȘtergere
  21. O atmosfera frumoasa la care mi-ar fi plăcut sa fiu prezenta! Am văzut niște mâncăruri delicioase

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu am mai participat de ceva vreme la astfel de evenimente si ar fost o placere sa fiu prezenta. M-as fi aprovizionat cu cateva produse BIO

    RăspundețiȘtergere
  23. La Bucuresti si in imprejurimi nu se face, din pacate, friptura. Noi participam la toate targurile de profil, iar copiii invata mereu lucruri noi, experimenteaza astfel de activitati cu drag :)

    RăspundețiȘtergere
  24. Ce frumos, la noi in zona nu prea se organizeaza astfel de evenimente sau poate ca nu stiu eu. As fi participat si eu cu mare drag, imi place sa socializez sa cunosc persoane pe care doar online vorbeam cu ele, sa degust din preparatele pregatite sa fac poze si sa ma bucur de aceea zi. Te invidiez.

    RăspundețiȘtergere
  25. Vaaaai cat de frumooos!! Nu stiu unde sa ma uit mai intai! <3

    RăspundețiȘtergere