Totalul afișărilor de pagină

joi, 17 noiembrie 2016

Frumusetea este in tine! Descoper-o cu Bottega Verde


 Cum arata frumusetea? Liliana Arnaut ne-a raspuns printr-un mesaj cat se poate de simplu si natural!
Filozofia Bottega Verde este de a fi in armonie cu natura, de a folosi decent numai ingrediente naturale sau ingrediente pe care le numim ''chimia verde''.
In dorinta de a ne implica activ in grija manifestata pentru natura, campania Frumusetea este in tine, te invita sa ajuti la impadurirea terenurilor degradate din sudul tarii. Printr-o donatie de 5 sau 25 lei vei putea ajuta natura, investind in padurile României si vei primi din partea Bottega Verde un magnet sau o sacosa personalizata cu mesaje motivationale din campanie, realizate de ilustratoarea Liliana Arnaut!
Colectioneaza lunar mesajele motivationale, fie ca este vorba de magneti sau plasuta si vei fi inscrisa automat in tombola campaniei, unde poti castiga vouchere de cumparaturi in magazinul online Bottega Verde.

Am apreciat inca de la primul contact cu magazinul Bottega Verde, cutiuta frumos ambalata in ilustratia campaniei si am trecut la produse cu foarte mare curiozitate.


                   Pentru ca mi-e dor de vara si soare mereu, am ales apa de toaleta Gradinile Toscanei- Fructele soarelui, un amestec deosebit de senzatii si emotii, o plimare la umbra copacilor, o excursie in inima gradinilor toscane, delicioasele fructe proaspat culese si inca calde de la raze soarelui, vantul de vara care mangaie pielea... un parfum cuceritor cu note fresh de citrice, trandafie, lavanda, mosc alb si lemn de cedru. Pentru suflete invaluite de fericire si emotie.
Note de varf: lamaie, bergamota, grapefruit verde.
Mijloc: trandafir, nucsoara, lavanda
Baza: frunze de cimbru, mosc alb, lemn de cedru.
      Te impresoara si te face sa visezi la vacante insorite. Este o apa de toaleta, nu rezista foarte mult, ca orice apa de toaleta, dar poti repeta senzatia de cate ori doresti. O apa de toaleta spumata care iti face sufletul sa radieze de fericire.





  Si pentru ca aveam nevoie de o schimbare, am luat rimel gene infinite cu aloe vera si vitamina A+ albastru electric, o culoare minunata pe care o aplic pe varful genelor foarte usor. Arata tare bine si isi face treaba.





              Bottega Verde rasplateste fideliatea clientilor, astfel ca la orice comanda, membrii comunitatii vor primi un cadou. Gelul de dus catifelat imbogatit cu vanilie neagra care iti rasfata simturile si l-am considerat potrivit pentru sarbatorile de iarna. Curata delicat cu ajutorul spumei cremoase si parfumate, lasa pielea catifelata datorita extractului de vanilie neagra. S-au adunat in el toata senzualitatea vaniliei si dulceata extractelor de flori si fructe. Notele de varf, dulci si aromate: flori de vanilie, lapte de cocos si cafea boabe. Cele de mijloc, apar imediat: tuberoza, flori de heliotrop, piersici si zmeura, si baza- patchouli, malt, fructe de padure si mosc. Un amestec de incatare, desfatare si rasfat!


                    Bottega Verde este marca italiana cea mai recunoscuta in domeniul ingrijirii pielii, a primit al 7-lea an consecutiv premiul ''Insegna dell'anno'', dezvaluie istorie, respect pentru natura, pentru traditie si inovatie, pentru culorile frumoase ale vietii. Nu va ramane decat sa va delectati!

26 de comentarii:

  1. ce bine arata toate, nu am incercat nimic de la ei pana acum

    RăspundețiȘtergere
  2. Astept cu nerabdare reducerile de pe site-ul Bottega Verde! Ador parfumurile si cred ca am nevoie de o noua aroma in colectia mea, Fructele Soarelui.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt noi pentru mine.. multmesc de prezentare, o sa le incerc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Trebuie neaparat sa-mi iau si eu o apa de toaleta de la ei, sa vad cum miroase.

    RăspundețiȘtergere
  5. Deci iubesc magazinul asta! Mama imi trimite mereu chestii de aici, sunt faine si parca sunt mai ok ca ce gasesti in comert in mod normal.
    Fain postul & keep up the good work

    http://color--your--life.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar sunt curioasă cum sunt produsele lor, le-am tot văzut prezentate. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Stiam de Bottega Verde dar nu am facut nici o comanda pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  8. E pe lista mea de dorinte. Ai spune ca notele citrice se simt intens, sau e mai mult spre floral?

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt curioasa cum miroase vanilia neagra.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma atrage gelul de dus de vanilie neagra. Cred ca e super sweet. Dar imi plac si notele citrice, in general. Daca se poate, combinate: dulce si citric la un loc.

    P.S. Nimic de la Bottega Verde nu am incercat, sper sa am ocazia aceasta. :-)

    RăspundețiȘtergere
  11. Gelul de dus cu vanilie neagra e pe lista mea. Am primit in coletul anterior un sapun pe care il ador.

    RăspundețiȘtergere
  12. Apreciez aceasta initiativa de a ne implica activ in grija pentru natura cu ajutorul campaniei "Frumusetea este in tine".

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce produse frumoase! Trebuie sa incerc si eu produsele BV

    RăspundețiȘtergere
  14. M-ati convins, am citit despre Botega Verde.....incat vreau si eu

    RăspundețiȘtergere
  15. Imi plac ambalajele lor, te atrage sa cumperi. Dar as prefera sa existe un set de mostre ca sa le poti testa inainte de a cumpara in cantitate mare.

    RăspundețiȘtergere
  16. Cate bunatati! Voi profita de reducerile de Black Friday si poate imi voi lua si aceasta apa de toaleta fructata :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu am incercat nimic din ce ti-ai luat tu dar toate arata foarte bine. Rimelul albastru l-as fi incercat doar ca pe negru iar parfumul cred ca este perfect de zi

    RăspundețiȘtergere
  18. frumusetea este in fiecare din noi! Nu am incercat nimic din ce ai tu acolo! Dar am trecut pe lista pentru Mosul! :D

    RăspundețiȘtergere
  19. Pacat ca nu am vazut articolul tau inainte de a plasa comanda, dar oricum ma gandesc sa mai fac una. Au preturi asa de mici acum de BF.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ce bine arata , am vazut aseara ca era black friday la ei pe site dar nu mi am luat nimic pentru ca pastrez banii pentru o comanda makeup-shop.

    RăspundețiȘtergere
  21. Apa de toaleta cu miros de vara, aia as cumpara-o si eu.

    RăspundețiȘtergere
  22. Rimel colorat? ;) mi-ai dat o idee faina ;))

    RăspundețiȘtergere
  23. Trebuie neaparat sa intru pe acest site.

    RăspundețiȘtergere