Totalul afișărilor de pagină

luni, 12 septembrie 2011

MASCA ANTICELULITICA MONTAGNE JEUNESSE

Masca cu namol si alge...




                      MASCA ANTICELULITICA CU NAMOL CU EXTRACT DE ALGE SI SARURI DE LA MAREA MOARTA ......ZICE ASA : TRATAMENTUL CU ALGE DE MARE SI SARURI DE LA MAREA MOARTA AJUTA LA IMBUNATATIREA ELASTICITATII , A FERMITATII SI A TONUSULUI PIELII IN TIMP CE STIMULEAZA CIRCULATIA SI DETOXIFIAZA PIELEA LASAND-O NETEDA SI CATIFELATA . SE APLICA SI SE MASEAZA O CANTITATE GENEROASA DE NAMOL , SE LASA 10- 20 MINUTE APOI SE CLATESTE .
                     CE ZIC EU : PRETUL , IN JUR DE 12 LEI PARE UN PIC CAM MARE ,  PENTRU FAPTUL CA NU POATE FI FOLOSITA DECAT DE 2 ORI  ( 40 GRAME ) . NU POTI SA-TI DAI SEAMA DE CALITATI DIN 2 APLICARI , DAR PARE BUNICICA . AM AVUT O SENZATIE DE INCALZIRE A ZONEI MASATE , AM INTELES CA DATORITA FORMULII ACTIVE ANTICELULITICE , DAR O SENZATIE PLACUTA . SUNT DESTUL DE NATURALE , CULOAREA MASTII  VARIIND DE LA UN PLIC LA ALTUL DATORITA TOCMAI ACESTOR INGREDIENTE NATURALE .

                  Totusi , datorita pretului , o sa cumpar masti in cantitati mari , raportul cantitate / pret  fiind mai bun , deci mai convenabil...deja' am ochit un site de unde voi procura...dupa ce termin tot ce am...nu am uitat ! :) . O sa incerc impachetari acasa...impachetari la rece , dar cred ca o sa-si faca efectul si asa , namolul fiind un puternic reductor de masa grasa , de retentie de apa si adjuvant in eliminarea toxinelor .

10 comentarii:

  1. ce nu fac femeile pentru frumusete :))) [zise Zazuza asudata toata dupa o ora de fitness]

    RăspundețiȘtergere
  2. ooo...brava...offf...eu mai subtire , cu masti , cu impachetari...lenesa tare ! bravo tie !

    RăspundețiȘtergere
  3. Hi! I found your blog and I like it so much! Interesting product!
    Come and visit my blog, and if you like it, follow me, I'll be waiting for you!

    Cosa mi metto???

    RăspundețiȘtergere
  4. Eheee, celulita bat-o vina! Uite ca nu stiam ca namolul e asa de bun, am auzit ceva de bai cu namol daca nu ma insel, dar nu stiam toate beneficiile pe care le aduc aceste bai. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. ce ma ardea pe mine :)) imi era cald dar pielea era rece. nu mai puteam . acum rad dar atunci ...:))

    RăspundețiȘtergere
  6. am incercat-o si eu, dar sincer prefer sa merg la salon... e mult mai comod :D ufff... de abia astept sa ajung acasa si sa merg la niste tratamente de slabire si tonifiere...

    RăspundețiȘtergere
  7. ai dreptate , e mai relaxant la salon si mai comod...dar , din lipsa timpului , merge si home !

    RăspundețiȘtergere