Totalul afișărilor de pagină

duminică, 18 septembrie 2011

Esenta feminitatii

 Femeia care a schimbat moda !

Gabrielle Bonheur „Coco” Chanel (n. 19 august 1883 - d. 10 ianuarie 1971) este considerată una dintre cele mai mari creatoare de modă ale secolului al XX-lea, alături de nume precum Paul PoiretChristian DiorChristian LacroixGuy LarocheNina Ricci sauGivenchy.
             
                 Creat de casa de design Chanel în anul 1921, Chanel No.5 este clasificat ca un parfum rafinat, uşor şi floral. Această esenţă feminină deţine un amestec de flori moderne şi note echilibrate.
  • Chanel No.5 este, prin excelenţă, simbol al feminităţii: un miros tulburător, frumos şi de nedefinit, atemporal şi misterios, sofisticat, elegant şi mângâietor. Atribut abstract al frumuseţii, el retrăieşte emoţia, fiorul pe care îl degajă pielea încălzită de soarele de vară toridă sau mângâierea de mătase a unei nopţi fierbinţi. Este parfumul care poate fi purtat oriunde, oricând.
  • Coco Chanel şi-a dorit o notă care să reprezinte femeia, iar atunci când designerul de parfumuri, Ernest Beaux, care lucrase ca parfumier pentru ţarii Rusiei, i-a prezentat acesteia o compoziţie de 5 arome, alegerea a fost mai mult decat simplă. Cât despre nume, întâmplător sau nu, numărul preferat al designerului fashion era 5.
  • Când Ernest a întrebat-o ce nume va purta parfumul, aceasta i-a răspuns că va fi pur şi simplu Chanel No.5, pentru că îl va lansa pe 5 mai, în speranţa că această coincidenţă îi va purta noroc. După cum s-a văzut mai târziu, Chanel No.5 a fost un succes imens.





  • Primul model al sticluţei a fost realizat chiar de Chanel, care a realizat o schiţă foarte simplă, care să se remarce tocmai prin liniile clasice. Coco Chanel l-a ales ca producător şi distribuitor al parfumurilor sale pe Pierre Wertheimer, un celebru om de afaceri şi proprietar al Companiei Bourjois.
  • Există un mit, o legendă, o poveste, despre faptul că madame Coco Chanel a creat forma primei sticle de parfum Chanel No.5 după cea a locului în care şi-a trăit viaţa - Place Vendome din Franţa. Primul parfum abstract glamourous, Chanel No.5 nu se aseamănă nici unei note florale, este mereu la modă şi nu se supune selecţiei tendinţelor de sezon, pentru că, mereu actual, este deasupra lor.




COCO MADEMOISELL , APA DE PARFUM 100 ML

NU TREBUIE SA SPUN PREA MULTE DESPRE PARFUMURILE CHANEL.... NU ESTE NEVOIE....ACESTA NU SE DEZMINTE ...ESTE UN PARFUM ORIENTAL MODERN , FRESH , SENZUAL . ARE NOTE DE PORTOCALA SICILIANA  ,  BERGAMOTA DE CALABRIA , LITCHI ,  TRANDAFIR SI IASOMIE  . LA FINAL , NOTELE DE PATCHOULI INDONEZIAN  SI VETIVER HAITIAN EXPRIMA O SENZUALITATE DISCRETA . UN PARFUM DIVIN CARE DUREAZA FOARTE MULT ...

Nici nu va mai intreb daca va place ! Exclus ...un raspuns negativ ! Toate ne intoarcem la el !!!!

11 comentarii:

  1. eu am ramas fan chanel 5 de cand l-am folosit prima oara.e divin.pup

    RăspundețiȘtergere
  2. I LOVE COCO MADEMOISELLE!!!!I FOOLOW YOU!! IF YOU WANT VISIT MY BLOG www.thegiuliasbag.com
    FOLLOW ME BACK? I WILL BE HAPPY!! ^.^

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ma injura dar mie ch no 5 nu imi placi nici sa ma bati :( altele nu am mirosit asa ca nu ma pot pronunta, in schimb i-am luat sotului meu Bleu de la Chanel si miroase incredibil:X

    RăspundețiȘtergere
  4. cum sa te injur ???...pai fiecare percepe altfel un gest , un miros , un gust , etc...nu stii ? nu-i frumos ce-i frumos ! e frumos ce-mi place mie ! :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. I ll always love everything Chanel!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici mie nu prea imi place Chanel no5, am o sticluta deschisa de un an de zile si cred ca e trei sferturi, in schimb sunt innebunita dupa Chanel no19, nu este la fel de cunoscut si mediatizat ca Chanel no5 dar pe mine ma innebuneste, mi l-am cumparat in vara asta dar inca nu l-am desfacut de teama sa nu il consum prea repede...astept un eveniment mai special ;) Pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. o sa ma uit dupa chanel 19 , sa-l miros , sa vad cum arata , ...da' ...ce eveniment astepti ? :)aaa??????

    RăspundețiȘtergere
  8. E parfumul mamei ... il miros si o simt pe ea ...

    RăspundețiȘtergere