Totalul afișărilor de pagină

vineri, 2 septembrie 2011

CITROSEPT


                     Am gasit acest produs si mi se pare foarte util :





Citrosept - Picaturi din Samburi de Grapefruit


Actiune: Extractul din samburi de grapefruit actioneaza eficient si natural, bactericid si fungicid, asupra a peste 60 de specii: Candida albicans, Clamydia, Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae, Listeria, Salmonella, Staphylococus  cat si asupra altor specii de bacterii si ciuperci.


Datorita spectrului larg antibacterian si antifungic are efect rapid si eficace in multe cazuri: infectii si inflamatii ale faringelui si cavitatii bucale, gingivite bacteriene, sangerari gingivale datorate infectiilor bacteriene, mirosuri neplacute ale cavitatii bucale, parodontoze.


Impiedica aparitia si extinderea: aftelor bucale, herpesului, ciupercii piciorului, ciupercii raspunzatoare de matreata capilara, infectii ale conductului auditiv extern etc.


Compozitie: extract din samburi de grapefruit (80%), apa pi, vitamina C.


Mod de administrare: extrerna - se aplica pe suprafata afectata 2-3 picaturi de 3 ori pe zi;
interna - se dizolva 4-5 picaturi in 100 ml apa si se bea, de 2 ori pe zi, dupa mese; ingrijirea caviatatii bucale - gargara de 3 ori pe zi cu 3-4 picaturi dizolvate in 50 ml de apa, dupa mese si inainte de culcare.
     EU L-AM CUMPARAT DE LA CASA HERBA SI COSTA IN JUR DE 10 LEI .  L-AM FOLOSIT PE DIVERSE RANI SAU JULITURI CARE SE VINDECAU APROAPE INSTANTANEU...IN 2 ORE ARATA CA O RANA VECHE , CU COAJA . L-AM FOLOSIT SI CA DEZINFECTANT PENTRU MAINI DILUAT CU APA SI PUS IN PULVERIZATOR . MI SE PARE UN PRODUS FOARTE BUN SI AM INTELES CA EXISTA SI IN VARIANTA JUNIOR .

AM GASIT SI ALTE UTILIZARI PENTRU ACESTE PICATURI SI NU VOI EZITA SA LE FOLOSESC :
-DA REZULTATE EXCELENTE CA DEZINFECTANT FOLOSIT IN GOSPODARIE , LA CURATENIA IN CASA , LA DEZINFECTAREA SISTEMELOR DE CLIMATIZARE , A FRIGIDERELOR , PENTRU IMPIEDICAREA MUCEGAIULUI , LA SPALAREA SI DEZINFECTAREA HAINELOR .

PE www.caminulmeu.blogspot am gasit asta..


Indicaţii terapeutice pentru uz extern:

  • Se poate pune direct pe piele, pe unghie, pe infecţie, micoză, furuncul, coş, neg, sau rană, pentru distrugerea bacteriilor sau a ciupercilor.
  • În rinite alergice se diluează 5 picături de grapefruit cu 10 picături de apă după care se poate picura în nas.
  • În urechi se pot picura direct 2-3 picături de extract, în caz de otită, sau micoze.
  • Pt. Candidoză vaginală – se fac irigaţii vaginale cu apă fiartă şi răcită la temperatura corpului, în care se va pune 15-20 de picături de extract din seminţe de grapefruit la 250 ml apă. Se poate pune şi în ceai de muşetel, coada şoricelului, ceai care se răceşte şi se serveşte tot la temperatura corpului. Se fac irigaţii de două ori pe zi (dimineaţa şi seara) . Seara după irigaţie se poate pune pe un tampon OB, iaurt de casă , sau o capsulă de lactosporă, care se aşează sus în vagin, pentru refacerea florei microbiene. Cura se face aprox. 1 lună, împreună cu un tratament adecvat din produse naturale, antibiotice si antimicotice naturale ,( Extract din Frunze de Măslin, Extract din Seminţe de Grapefruit, Reg-enor, Candcell-6, Noni , Water Shield, Coloid de Argint…) Pentru infecţiile micotice sau candidoză atât pacientul cât şi partenerul trebuie să facă tratamentul deoarece afecţiunile se pot retransmite pe cale sexuală.

    Atenţie!
  • Aveţi grijă ca extractul să nu ajungă în ochi!
  • Se foloseşte diluat!
  • Nediluat se foloseşte doar pentru uz extern, în omicomicoze, verucca, pentru herpesuri, afte bucale, otite, eventual în cazul amigdalitelor acute.
  • Nu le pot consuma persoanele alergice la citrice!
  • Pentru copii şi sugari se foloseşte jumătate din doza prescrisă mai sus!
  • Acest produs poate fi administrat şi gravidelor deoarece este un antibiotic natural



  IN ORICE CAZ , AM VAZUT CU OCHII MEI CUM VINDECA RANILE , PLUS O MICA ECZEMA LA PICIOR DE CARE NU SCAPA CINEVA...EU O SA-L RECUMPAR SI O SA-L FOLOSESC SI PENTRU DEZINFECTATUL CASEI . NU STIU DACA SE GASESTE LA PLAFAR , EU L-AM CUMPARAT ON-LINE DE PE SITUL CASA HERBA DIRECT .


   Este ieftin si la indemana...are spectru larg antibacterian ...numai pentru faptul ca am vazut o zgarietura cu coaja formata in 2 ore...si arata super bine , spre vindecare...m-a convins sa-l folosesc !


7 comentarii:

  1. yoy am nevoie de un asa produs pentru ca rani am cat cuprinde .mereu cate un deget ramane in urma la tocat zarzavaturi sau fac buba cu fierul de calcat.am sa ma holbez prin farmaciile naturiste dupa el.pupicei

    RăspundețiȘtergere
  2. posibil sa gasesti ceva asemanator din samburi de grapefruit...:) ...si ai mai multa grija de degeteleee...

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte utile informatiile, ce-mi place cand vii tu cu tot felul de produse de genul acesta,,,aflu o gramada de lucruri interesante de la tine,,,
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. :)...asa zice si fiica-mea Simona....nu stiu unde le gaseste mama !!! :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. buna tuturor,incerc si eu momentan acest extract din seminte de grepfruit pt o candida genitala,si o infectie urinara cu e coli, recurenta.dupa cca o sapt ma simt mult mai bine revin dupa terminrea tratamentului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu am folosit 1 an de zile pe cale orala citrosept pentru cadida albicanis dar impreuna cu regimul impus acestei ciuperci. Nu am mai avut probleme.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am facut prostia sa folosesc Citrosept nediluat pe un tamponel in zona vaginala externa; l-am lasat sa actioneze mai mult de o ora si am avut niste usturimi grozave la pasarica. Nu m-am informat inaite ca in probleme genitale se foloseste diluat.

    RăspundețiȘtergere